2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok dög meleg van kinn:-))SS
Mondom a menüsort Meggyleves rizibizi rántott hús ubisali:-))Valami meggyest este én is összeütök:-))És akkor küldök én is nehogy lemaradjak:-))
Én is elmennék még 4 d-re!De nekem is 31 héten csinálták de ha mondjuk a 20.héten mentünk volna én is bevállalnék még 1 mozit!!!
Szilvita én is kérek sütikét!:)Küldök helyére bálnát!
Nállunk a kórházban nem a saját hálóingben szülünk.Majd csak utánna.
Voltaire szerintem is menj el olyan jó lenne még látni.:)
na jó nemsokára élőben.:D
Pici fiam imádja... neki küldhetsz egy keveset :)
Én ma nem főztem, apa mindjárt kel, asszem jól meg fog dicsérni...
sziasztok. Picit elmentem főzni és már három oldalt írtatok, elég volt visszaolvasni.
Én sütöttem meggyes piskótát. Kér valaki?
Igaz már nem sok van, de még jut.
Én nagyon szeretem a sóskát:)
Nálunk gúlyásleves van!
Akkor szerintem jövőhétre beiktatok egyet, biztos ami biztos...
Én megyek ebédelni, finom sóska főzeléket.. De gondolom abból nem kér senki??? :D
Okés köszi!:))))
örök hála!
Voltaire, nagyon csini vagy!
Dóri, várj lemérem neked
oh, eszméletlenül rafkós kis krapek ám!!!!
Kis szőke kék szemű, nagy dumás mindenki oda van érte, és ezt nagyon szépen ki is tudja használni :)))
Most itt volt nálunk egy folytában 2 hétig, ugyhogy teljesen átérztem azt, amikor ugy ki voltál bukva a fiad miat!! Többször kettesben voltam vele itthon, mert az apja dolgozott... Nagyon rettegtem ettől! Alig élek, nemhogy még egy kisgyerekért felelőségett tudjak vállalni!!!
Ráadásul Marcika nem szeret tv-t nézni, vagy rajzolni.. hanem fogócskázni :)))
Mindenki neveli a Marcit :D
És hogy hogy hív, az attól függ, hogy mit akar :D
Ha pl. fagyit, akkor Anuci vagyok... De ha pl. azt szeretném, hogy fogat mosson, akkor csak gonosz, buta Anna vagyok :DDDD
Na, tettem fel képet a pocakomrol.. de a teljes alakos kép nem jött összesehogy... Majd délután, ha apa hazajött...
Multhéten voltunk a Balcsin, Marci végig üvöltötte a strandon: "Anyabálna, mutasd meg hogy tudsz úszni!!!".. picit égett az arcom :DDD