2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!Huha de elvagytok tünve!:(Ma megint szép időnk volt,sokat voltunk kint,Feci nagyon élvezi a jó időt,nagyon szeret kint lenni.
Már anyira menne,hogy szinte fut,ahogy fogom a kezét.A ruhát fogtam ma rajta és ugy ment,szerintem ő is hamar menni fog mint Fanni.:)
Látom pnag ma is a fórum:)
Gondolom mindenki élvezi ezt a gyönyörű időt:)
Mi is most értünk haza nemrég, megyek is gyordan megáztatom Törpét:D
Sziasztok.
Mi is kétszer voltunk már kint, nagyon jó idő van. Én teljesen el tudok fáradni ettől a jó levegőtől. Most sziesztázok.
Maját most tettem le aludni. Középsővel most jöttem haza az ortopédiáról, majd ötre viszem úszni.
Szóval nem unatkozom.
Sziasztok!
No, mi ma mar harmadszor vagyunk a levegon setalni.volt ma a gyerekorvos. Most o is azt mondta mar, h Vanda nagyon keveset hizik, szinte semmit. 5 dkg egy honap alatt. Latszik is rajta. Ajanlott egy- ket dolgot, ami esetleg az etvagyat novelheti, kiprobalom-hatha!!!
Remelem jol van mindenki!!!
Sziasztok!
Danica örülök,hogy Tomtom jobban van!Csak így tovább!Minél előbb gyógyuljon meg teljesen!
Debóra Betti is csak annyit eszik amikor nagyon fáj neki!Nekünk minden fognál ez van/volt.
Csak a tápi és a víz!
Most hajnalban is csak vizet ivott,még a tápi sem kellett neki!:(
A folyadék megy nálunk is csak a szilárd kaja nem.
Akkor megnyugodtam, hogy elég a tápszer.
Köszi
Én is a fogra gyanakszom. Nekünk még nincs.
Előtte nekem is jól evett. Egy üveg bébiételt simán megevett. Most meg 4-5 kanál után nem kell. Csak dobom ki.
Sziasztok!
Nekünk pár napig volt ilyen, a fogzásra fogtam. AZért a 2-es tápsz. elég tápanyagdús, szerintem átmenetileg elég.
Pont én is akartam kérdezni a kaját.
Mi több,mint egy hete nem eszünk főzit v. csak csipeget. Gyümit megeszi, de főzeléket nem akar. Egész nap csak a tápszer. Elég az neki?
Jó reggelt!
A mi éjszakánk vegyes volt. Először felsirt a cumi miatt, aztán még egyszer. Utána kelt fél 3- kor és fél 7- kor. Majd 3/4 8- kor ébresztett...
Valahogy el kéne érnem, hogy a járókában elmaradjon a játékaival, de aztb hiszem ez csak egy álom. Játszik picit, aztán feláll és rángatja a rácsot, hogy ki akar jönni. Ha kiveszem, akkor kergethetem egész nap, mert Ő is mindenhol feláll és mindent elér és esik el. Ugyanis állásból még nem tud leülni, igy eldobja magát, ha elfárad.
Csajok!
Nektek mennyi szilárd ételt eszik naponta a babótok? Nekem Vanda szinte semmit nem akar elfogadni. Ebédre kb. 100-120 főzelék, uzsira max 100 gr gyümi. Ez édes kevés. Eddig azért evett szépen főzit is, gyümit is. Ma jön a gyerekorvos, meg sem merem neki mondani. :-)
Most megpróbálok neki majd adni Sinlacot, azt Ti hogyan adjátok?
Vizike:Örülj is:)
A fiam egy igazi kis Rosszcsont és direkt harap (ez biztos), szopizik és mikor abbahagyta csak néz rám mosolyog egyett, de a szájába még ott van a cicim és egyszercsak miközbe belenéz a szemembe és mosolyog hopp és már rá is harapoit a cicimre, én meg persze üvöltök, nah akkor nagykegyesen elengendi...
Jó reggelt mindenkinek!
Danica örülök, hogy Tom jól van.
Még mi is fogatlanok vagyunk.
Gratulálok az ügyes babáknak.
Maja is egész nap úton van, ezért sem tudok nagyon jönni, mert nem lehet egy másodpercre sem magára hagyni. Mindenhol feláll és mindent bejár. A konektortól kezdve a vasalóig minden érdekli csak a játék nem.
Most éppen az ajtónál akar felállni.
Nappal egyszer akar aludni csak és egy óra alatt próbálom megváltani a világot kisebb-nagyobb sikerrel.
Jó reggelt!
Danica nagyon örülök,jogy végre jobban van Tomtom.
Gratulálok az ügyes babákhoz.
Enikőnek sincs még foga,de nem hiányolom. :))
Jó reggelt!:)
Danica:Ne aggódj vannak még itt fogatlan babák:)
És majd eljön a Ti időtök is:)
Örülök, hogy Tomtom jobban van:)
Jó reggelt!
Lassan tényleg Aliz lesz az utolsó fogatlan baba :D
Szóval gratula az első fogakhoz!
Köszönjük a sok gyógyító jelet, ma éjjel volt az első láztalan éjjelünk, és reggel is így ébredt Tomtom! :)
Sziasztok!
Vikkk gratula az első fogacskához! Szépen lassan már minden babának lesz!
Betti anyu jobbulást!
Hanna ma a kádjában megfordult. Még nem csinált ilyet. Négykézlábra állt, és a csupasz fenekét mutatta nekem. Már csak az hiányzott hogy kimásszon a kádból...
Meg a párom a pelenkázó szélére rakott védőszivacsot még régebben, hogy Hanna ne üsse bele magát, na ma az én drágám felállt a kiságy szélénél és szépen addig piszkálta a pelenkázót, amíg le nem szedte ezt a szivacsot...
Eddig kúszott inkább, ha a földön volt, csak keveset mászott, most már nincs kúszás, már csak mászás van. Meg állás, kapaszkodva odébbmenés, pakolással.
Na meg az evés. Az etetőszékben hátrafordul, etethetném a tarkóját. Kitaláltam, ha nem fordul vissza, meg nem győzöm megigazítani, akkor majd az etetőszéket forgatom...
Megkérdezném tőletek, a ti babátok is szokott különböző "tornász" pozíciókban aludni? Ott volt Hannának a pár nappal ezelőtti ülve alvás, most meg úgy aludt el délelőtt, hogy szétterpesztve a lába, egyik nyújtva, másik behajlítva, felsőtestével előredőlt, arccal előre.
Szóval mindig mutat valami érdekeset, ma ezeket. :))
Na, jó sok lett...
Jó éjt, mindenkinek.
Mézyke, Jobbulást kívánok Orsinak!!!
Betty anyu, kitartást! Nem eröltetted meg magad? Lehet csak valami egyszerü dolog amire nem is gondolsz! Jobbulást Neked is!!!
Szerintem nem fáztam fel,mert annak szokott jele lenni.Többször járok olyankor a mosdóba.
Most semmi ilyen.
Remélem pénteken kiderül.Addig meg,ki kell tartanom!
Nagyon fáj a hasam alja és nem tudom mitől.:(
Pénteken megyek a nőgyógyihoz,remélem akkor többet tudok majd.