2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Nagy gratula Kisbibének és Tamásnak! :))
Kiszíneztem őket :D
És köszönöm mindenkinek! :) Azért most jobb lenne nem tudni, hogy holnap van a nagynap, mert akkor csak akkor izgulnék :p :DD
Egy várandós hölgy méhében két kis magzat beszélget:
- Te hiszel a születés utáni életben? - kérdezi az egyik.
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Szerintem az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erõsekké váljunk ahhoz, ami vár bennünket - válaszolja a másik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szánkkal fogunk enni.
- Hát ez ostobaság! - vág vissza a másik. Megyünk a lábunkkal és eszünk a szánkkal?! Ez nevetséges! Hiszen itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot… de mondok még valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert ez a köldökzsinór már most is túlságosan rövid!
- De, de… valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát még soha senki sem tért vissza a születés után! A születéssel az élet egyszerûen véget ér! Különben is, az élet nem más, mint egy nagy sötét tortúra!
- Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre megláthatjuk az édesanyánkat, és õ nagyon vigyáz majd ránk! - válaszolja reményteljesen.
- Az Anyát? Te hiszel az Anyában? Hol van?
- Hát… mindenütt, körülöttünk! Itt van mindenhol, mi benne vagyunk, és neki köszönhetõen létezünk! Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Én ezt nem hiszem. Én soha, semmiféle anyát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is!
- Néha - mondja elmerengve a másik -, amikor csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel nekünk, vagy érezheted, amikor megsimogatja világunkat! Tudod, én tényleg azt hiszem - teszi hozzá -, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!
Vizike: Én meg ezt találtam. szerintem ez is aranyos. Bár a tiéd meghatóbb volt nekem.
Remélem a többieknek is tetszik majd. :)
Szerintem is finom, első nap ízesítés nélkül ittam, most egy kis citrom és méz van benne, nagyon kellemes. Kicsit menzás teának tünik. :)
Köszi én 4-5 decinél többet ittam, tegnap a páromnak mindtam, hiyg felét kéne innom, erre 1 litert készített ma is...na mindegy, megkínálom vele. :)
Sziasztok!
Gratula sok szeretettel kisbibének Tomihoz! Jó egészséget kívánok nekik!
Danica, drukkolok holnap, hogy minden rendben menjen! :o)
ja és Vizike nagyon szép amit írtál, annyira tetszik hogy még a naplómba is bemásoltam:)
tényleg gyönyörű és megható, köszönöm:)
Sziasztok!
Nagy -nagy gratula kisbibének, és jó egészséget kívánok nekik:)
végre megvan az első kisfiú:)
Danica nagyon drukkolok neked is, és bízom benne, hogy minden a lehető legsimábban fog menni:)
Cvetich őszinte részvétem, átérzem a fájdalmadat:(
Jó reggelt!
A málnalevél teára tényleg az van írva, viszont nekem nem okozott szorulást. Sőt rendbe tartja a dolgot, pedig én bocsánat, de szorulásos voltam.
Kisbibének hatalmas gratula és a kis Tominak!!!!
El hiszem, hogy izgulsz. :)Azért nem egy mosogatásról van szó! :D De a dokid nagyon ügyes lesz és holnap ilyenkor már ölelgetheted a kislányodat. :)
Mi nagyon-nagyon fogunk szorítani értetek! :)
Jaj de jó, jaj de jó, óriási gratula Kisbibének és a kis Tamásnak, egész hamar megszületett, ha éjjel folyt el a viz...majd elmeséli remélem!
Cvetich, nagyon sajnálom a mamádat, őszinte részvétem:(
Jövő héten sok babánk lesz...:)
Csajok, pihenjetek, aludjatok, amennyit tudtok, sose lehet tudni, mikor kell az erő!
Szabina, az én hasam is fura, nagyon fáj az alja napok óta és sokszor a derekam is, de a fiam mocorog rendesen.
Sziasztok,
Végre valami jo hir is, nagy-nagy gratula kisbibének a hatalmas kisherceghez.
Vizike,az elobb én is megijedtem, mert eloszor a táblázatot néztem meg, és nem voltál, már azt hittem, valami baj történt. De nagyon örülök neked, habár a kis Enikőnek jobban.:-)
Cvetich, nagyon sajnálom ami a mamáddal történt.
Én tegnap ota nagyon rosszul vagyok, este már ugy volt, hogy megyunk a korházba. Fáj mindenen, keményedek, derekam majd le szakad, és a hasam is olyan más, itt ott görcsöl. estére aztán jobban lettem, de most megint nem vagyok a toppon
Sziasztok!
Kisbibe unokatesója vagyok és most kaptam a hírt, hogy fél 8kor megszültetett a kis Tomika, 4 kilóval és 54 centivel :)
Ne is mond!Nállunk is gáz van.Apa ma is mnet dolgozni,de hiába megy ,mert úgyis elviszi az adó.:(Nállunk is sokat van vita a pénzről.Sokat számit, hogy nem keresek.+ még nekem kell fizetni a bejelentésemért is. :(
Ja szivacsom nekem sincs,pedig mi sem cigizünk. :D
Tavaly összetudtuk rakni karácsonyi bevásárláshoz a kajajegyeket, idén, igy is kevés a vásárlásokhoz.
De legyünk optimisták,és fogjuk a borongós időre a rosszkedvet.
Gyertek hozzánk fagyizni, itt is megtudja etetni a lányod a gerlusokat! :D