2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szegény! Ennyit a fogadott orvosokról, nagyon nehéz kifogni a jót!:(
De az a lényeg, hogy minden rendben van vele meg a kisfiával, az egészség a legfontosabb!:)
na megjöttem, a kozmetikus megszépített:)
így szülés előtt elvileg utoljára:)
Megkukkoltam Mirjam-ot és csodaszép kislány:)
Nagyon sajnálom hogy Misz-nek rossz élmény volt a szülés, de biztos vok benne, hogy a baba kárpótolja:)
Sziasztok. Látom reggelre nem jött újabb baba.
Tegnap küldtem Misz-nek sms-t, de csak ma reggelre kaptam választ.: 15.45-kor megszhületett Zolika. 3150 g 54 cm. A dokim nem jött be és a szülés iszonyatos volt. De talán már jól vagyok.
Szegény, mennyire félt és még a dokija sem jött be. Ezt nem értem, pedig fogadott orvosa volt. Nem?
Jó reggelt lányok,
Ninita szerintem a lehető legjobban csinálod. A babák akkor jönnek, amikor akarnak nem nagyon lehet őket sürgetni.
Én próbáltam Ákossal megbeszélni, hogy a héten jön és akkor többet lehetünk együtt itthon, de hát szerinte még nincs itt az ideje :D
Szegény Dóry, a lábgörcs borzalmas dolog.
Igazad van, nem is szabad idegeskedni! Másik doki is van és ő is odafog rátok figyelni!:)
Majd jön az a lurkó akkor amikor jönni akar!:)
Jó reggelt!
Egész jó éjszakánk volt, csak ne lenne ilyen dög meleg éjjel legalább...
Kitartás a pocakosoknak! :)
Gratula még egyszer Vizikének, és Misznek! :)
Jó reggelt!
Misznek gratulálok a babához! Majd várjuk a képeket. :)
Nekem megint nyugis éjszakám volt. Most már kezdek beletörődni,hogy ezt a szülés dolgot nem lehet sürgetni. Szóval most megfogadtam, hogy nem türelmetlenkedek tovább. Ha nem lesz itt a dokim, majd megszülöm másnál. :)
Jaj, annyira jó, hogy így beindultak a babák!:)
Mindenkinek gyönyörű a kislánya, kisfia!:)
Voltam csütörtökön dokinál:)
Minden rendben, az nst-m gyönyörű, Zaza mocorgott szépen!:)
A méhszájam: 2000 A kis buksija teljesen be van ékelődve, amit egyébként szerintem éreztem is!
Aztmondta a doki, hogy szerinte jövő hétvégére baba van! Nagyon várom már!
Borzasztó északámn volt! Arra ébredtem, hogy megint írtóra begörcsölt a lábam és egy félóránát sírva szenvedtem vele és utánna nemnagyon sikerült visszaaludnom!
Én nagyon nembírom ezt a meleget, még csak 9 lesz, de már elviselhetetlen, mi lesz így délután???:(
Szép jó reggelt!:)
Nah megpróblom a lemaradásomat visszaolvasni!:)
Jó reggelt?
Mindenki alszik még?
Engem már a kutyák felkeltettek vagy egy órája:)
Délelőtt van egy kis dolgom, és remélem utána figyelemmel tudlak titeket kísérni:)
Gratulálok Misznek!
Holnap nekem is újra kell olvasnom a történteket, most nem vok képben:)
addig is vigyázzatok magatokra és jó éjt:)
Sziasztok Lányok!
Nagy Nagy Gratula Misznek, szépen beelőzött mindenkit onnan hátulról!:)
Vizikének is nagyon nagy gratula, nagyon boldog vagyok,hogy aznap jött amire Vizike annyira várta!
Én még egyben vagyok!:) Csak a mai napom csavargással telt!:)
Most megyek ledőlök mert nagyon fáradt vagyok, majd holnap visszaolvasok, most csak azért jöttem fel, hogy meglessem mennyi babánk érkezett!:)
Legyetek jók!:)
Menyhárt Zolika büszke apukája vagyok és egyben Misz férje. A nagy legény július 3. napján 16.45-kor
látta meg a napvilágot a következő. 3150 gramm és 54 cm.Misz nagyon megszenvedett de majd elmeséli ha hazajön. Egyébként mindketten jól vannak.
Mindenkinek jó hétvégét!
Tényleg... Dóry ma nem járt köztünk! Pedig ő mostanában minden nap itt volt... hátha :)
Bár gondolom ő is küldött volna valakinek sms-t...
A mellszívó nem korai? mi van ha nem lesz tejcsi? Én úgy gondoltam, hogy megpróbáljuk majd kézzel, aztán ha jön üzemszerűen, akkor apit küldöm a vákumért :)megvan, hogy hol lehet kapni, és aventes :)
Mire esküztök cucli fertőtlenítésre? Van valami ötlet?
megyek fürdetni
Jó éjszakát
nekem is avent van.
Az első is ügyetlenke volt,ott is sokat kinlódtunk az elején,a másodikkal semmi baj nem volt.Össze kell szokni velük.az a lényeg
nem szabad feladni.