2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Az elött meg KELL szülnnk...
Én nem bírom a meleget!
36 fok?
juj az nem a mi időnk lesz...
addígra már itthon kell lennünk, ugye tudjátok????
Nálunk nem esik, de jó hüvös van!!!
Épp ideállis a szüléshez!Ugyis izzadni fogunk
:)
még az idő is a mi kedvünkre tesz, itt egész nap esik és kellemes hűvös van!
ez az idő pont szülésre optimális:)
azt teszem iszom mintha muszály lenne!:)
Jó lenne ha ma beindulna!!!
Sül a barackos mákos süti :)
Ezt mindet csináltam ma.
Attól félek, ha lehúzom az ágyruhát, kapásból nekiáll az eső esni, és nem tudom kiteregetni. Ti mit csinálnátok a helyemben? Nem mintha a fürdőbe nem tudnám kiteríteni, de az más.
te is tudsz mégpedig azt hogy 1111-es a méhszájad, magyarul a tested már készen áll:)
ténykedj csak , hátha az beindítja:)
meg igyál málnalevél teát is:)
Khatif, nagy-nagy gratula. Ügyes voltál és Ákos tényleg gyönyörű! :)
Hát valóban nem kellemes, de legalább hétfőn túl leszek mindenen. Vagy előbb. Felőlem belehúzhatunk! Ma el is megyek bóklászni valahova, szerencsére a párom sem dolgozik. Legalább kihasználjuk az utolsó kettesben töltött napokat. :)
Hát akkor már hétfőn biztos, hogy babázol! Legalább már Te tudsz valami konkrétat!
Bárcsak én is tudnék...:(
Hát benne van a pakliban, ma azon gondolkodtam, hogy kicsit sürgök itthon, hátha beindul a dolog
:)
akkor már hétfőn babázhatsz, milyen jóóóóóóóó:)
viszont ez a méhelőrehúzós dolog nem hangzik valami túl jól....
Hazaértem. Látom se Ducky, se Dóry nem babázik még. Nem baj lányok, most már nemsokára. :) Nekem megpecsételődött a sorsom, ha hétvégén semmi, akkor hétfő reggel 8kor csengetnem kell a szülőszobán és azonnal nekiállunk szülni. Kicsit ijesztően hangzik, de hát ezt akartam. :) Még mindig csak bő 1 ujjnyira vagyok nyitva és eléggé fájt a vizsgálat is, ami annak köszönhető, hogy a méhszájam nincs a helyén, mert kicsit hátrafelé áll, így előre kell húzni, hogy bele tudjanak nyúlni. Elég szar érzés, de remélem, hogy a szülésre helyre kerül.:) (azt tudtam,hogy nem olyan jó a hátrahajló méh, de remélem minden rendben lesz és nem kell császározni miatta)
Viszont a nyákdugóm elkezdett távozni,ez legalább haladás.
Most elolvasom Khatif szülését
Most nem kínzott meg, egész normális hangulatát fogtam ki, ami ritka.....
de ennek nagyon megörültem, hogy szerinte már látszik a dolog, bízom benne hogy 32 év tapasztalattal tudja mit beszél....
habár szokott hülyeségeket is mondani, az tény...
Khatif nagyon szép a történeted, jól esett olvasni:)
Gratulálok a fiadhoz, tényleg gyönyörű baba:)
Voltam védőnőnél és azt a jó hírt kaptam, hogy látszik rajtam, hogy szülni fogok, mert meg van dagadva a szám...
remélem igaza van:)
Szilvita!
Köszi szépen, már le is írtam. Nem hiszem, hogy ma megcsinálom, mert nincs itthon mascarponém, és itt a boltban nem is lehet kapni.
Khatif!
Gyönyörű kisbaba Ákos, gratulálok hozzá!
Örülök, hogy minden rendben van Veletek!
Khatif, gratulálok! Olyan elégedettnek tűnik Ákos baba:) Nagyon szép!
Érdekes, hogy elfolyt a víz és azt mondták hogy aludj egyet, itt pont azt mondják, hogy ha elfolyik a víz, azonnal kórház...
Khatif, neked is sikerült megsiratnod!
Nagyon büszke lehetsz magadra!:) Nagyon szép Ákos baba!
Egészséget és sok-sok tejcit, jah és persze rengeteg pihenést kívánok neked!:)