2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Tettem fel új képeket!
Nagyon tündéri a pici, nagyon jól vannak!
Az a lényeg, hogy jobban vagytok már!
Jó magas láza volt szegénynek.
Ez tényleg nagyon rossz érzés lehet. Én attól is kiakadtam főleg az elején, hogy sírt és nem tudtam mi baja van.
Sziasztok!
Képzeljétek mi történt velünk.:( Ádika hétfőn elég bágyadt volt, estére pedig melegnek éreztem, így megmértem a lázát és 39,2 volt. Adtam neki kúpot és mivel nem nagyon vitte le, így bejöttünk a kórházba. Itt is tartottak minket és mindenfélét vizsgáltak rajta, mire kiderült, hogy vesemedence gyulladása van szegénynek. Mióta itt vagyunk már lement a láza is,de infúziót kap és gyógyszereket, és ha minden jól megy hétfőn mehetünk haza.
Jaj lányok, annyira borzalmas volt, hogy azt sem tudtam mi baja a kicsikémnek és teljesen tehetetlen voltam. Ennél rosszabb érzés a világon nincs. :( Szerencsére már jól van, sokat eszik és nézelődik.
Sziasztok!
Nálunk is nyügi volt ma.
Én is durvának tartom a diétáztatást. Kezdetben nekünk is javasolták, mert Andris simán bedörgölt második héten 100-at... Aztán egy tapasztalt védőnő mondta, hogy nem diétáztatunk egy picibabát. Azóta annyit és akkor eszünk amennyit Andris kíván.
Most 4 hetesen vagyunk 4650 gr.
Hát reméljük, hogy jól fog aludni este.
Délelőtt jó volt, délutántól nyűglődik.
Nalunk is igy csinalja Akos. Hasra alig tudom tenni, mert ugy uvolt.
De nekunk is nagyon nehez napunk volt. Delelott volt egy ksi idom, amikor Akos elvolt egyedul, de delutan csak a kezemben volt hajlando aludni.
Lanyok, hogy tudnam raszoktatni Akost, hogy aludjon az agyaban neha. Mindenhol alszik, csak ott nem.
Akkor én nem szólok egy szót sem. Az anyóskaland semmi 2 nyűgi babához mérve.
Sajnálom, hogy rossz napotok van.
Remélem estére lecsendesednek és legalább jót alszanak éjszaka. :)
Sziasztok!
Nekünk pocsék egy napunk van, mindkét gyerek meg van őrölve... A fiam őrjöng, és dobálja magát, amikor épp nem Lizit próbálja megverni :S
Aliz meg egész nap a cicin csüng, amikor nem akkor meg sivít mint egy kismalac... :p És az éjszakánk is hasonlóan telt, 1órától...
Domi egyáltalán nem szeret hason feküdni, de neki meg muszáj, ma nézte a doktor néni a csípőjét, és azt mondta, hogy a hason fekvés jót tesz neki.
Domi 57 centivel született és 3320 grammal, 3100-val hoztam haza a kórházból és most 3540 gramm... És 3 óránként 100-130 miliket bepuszil, ma kérdeztem a dokit, hogy ez nem sok-e, azt mondta, hogy de, de anyatejes babát nem korlátoznak. Ezek szerint ez sem egyformán van.
Nem tudom hogy lehet diétáztatni egy pici babát, ha éhes akkor ordít, tök mindegy mit csinálsz nem?
Köszönöm. Téged illet a dicséret. :)
Abban tudnál segíteni, hogy a naplócímet hogyan változtassam meg? Lego és Danica már írták, de vesszek meg ha látom azt a gombot amiről beszélnek.
Ez aranyos. :)
A barátnőm meg rendszeresen bekapcsolta a porszívót, ha nem akart aludni a lánya. Egyszer egy szomszéd meg is kérdezte, hogy mit tud naponta 3x fél órát porszívózni a 60 m2-es lakásban. :DD
Ez elég rosszul hangzik. Biztos nem lesz könnyű.
Zolikának is csak a cici kell. Nem tudom mi lenne, ha hasonlót mondanának nekünk. Zozó 4 hetesen 4260g 54cm.
Sziasztok!
Volt itt anyós. Hát ne tudjátok meg! 10 perc alatt kiakasztott. Kb. ilyen kiejtésű szöveggel támadt a kisebbik gyerekemre: "Laj édesz kis bodártája mamának. Ja, hát a lóisztenke adott téged netünk. Idaz kici Menhát Zolija?Mamának legkedveszebb unokála, ceme féne. " Brr...
Gondolhatjátok! Aztán mikor a fiam úgy döntött éhes és nyüglődni kezdett, hát az oldalára fordította, mert biztos a hasa fáj. Momdtam, hogy éhes, és különben se szeret oldalt feküdni. Mire közölte :" nem baj, majd hozzászokik".
Nem sorolom, volt még egy pár incidens. Úgyhogy mihamarabb kimenekítettem szegény Fiamat. Majd szépen kezdtem elmagyarázni miben állapodtunk meg anno gyereknevelési ügyben. A végeredményt nem tudom, mert jöttek a párom keresztapjáék és elvitték a kedves mamát.
Húú szép súly.
Kíváncsi lennék hogy lehet diétáztatni:-)
Mi még csak 3600 körül vagyunk csupaszon azt hiszem.Majd este mérem, most ruhástól 3800.Ja és 55 cm.