2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Megjöttünk koponya uhról, kiderítették amit már tudtunk, egészséges csak nagy a feje :-)
A doki még nem láthatott ilyen erszényt mert megkérdezte hol hagytam a gyereket :-D
Én így próbáltam... :o) Bár nekem a géppel (medela MiniElectric) jobban megy. Rájöttem, hogy kell a tejleadó reflex beindulása és akkor kiürül az egész. Ha az nincs akkor hiába nyomorkodtam magam nekem sem jött semmi...
Nekem a géppel semi nem jött, viszont a kezem csodákra képes...:)
Én csak azt fejem amiből szopizott a másikhoz nem nyulok, mert ki tudja lehet kifejem és kövi szopinál nem lesz neki.
Először én is géppel szoktam, utánna kézzel.
A bimbó felett szoktam nyomni /ahol a bimbóudvar van/ és jön. Nem nehéz. Tényleg sokkal jobban jön, mint néha géppel.
én is így jártam hogy a fejőgépekkel szinte semmi sem jött, és hihetetlenül fájt utána...aztán megpróbáltam kézzel és láss csodát, jött 30 aztán később már 40 mostmeg 80 mili:)
ha egyszer rájössz a technikájára menni fog:)
Sziasztok!
Krisztom!: Örülök, hogy végre otthon vagytok!:)
Csajok!Borzasztó északánk volt!
Zaza este szopizott aztán meg huzogatta össze magát, valami nagyon nem tetszett neki, 2 órán keresztül szenvedtünk mire sikerült elaludni, aztán reggel folytatódott a dolog, mostmár beraktam a kiságyba úgylátszik most oké minden, nézelődik gőgicsél!
Lehet, hogy valami olyat ettem ami nem tetszett neki?
Jaj úgy sajnáltam, ő ugyan sírni nem sírt de láttam, hogy szenvedett...én sírtam helyette!:(
Sziasztok!
Végre nem kell mennünk minden nap kötözésre, és jövő héttől már van a saját dokim is. Úgyhogy végre van egy kis időm benézni hozzátok.
Enikő pont 2 hetes ma. 3540 gr-al született, 3380-al jttünk haza a kórházból, és most 3910 gr. Úgyhogy szerencsére tejecske van elég. Viszont: egyáltalán nem tudok fejni! Volt, hogy a leányzó az egyik ciciből 70 gr-ot szopizott, nekem meg kínkeservesen 1 óra alatt 5 ml-t sikerült kipréselnem csak a másik ciciből. Már mindent kipróbáltam, de sehogy sem megy. Már van kézi pumpás mellszívóm is, meg elektromos is, de azokkal sem jön semmi. Az elektromostól már véraláfutásos a cicim. Borogattam langyossal is. Van valkinek valami ötlete? Valahogy ki kéne jönni a felesleges tejcinek, mert valamikor elég Enikőnek egy cici is, éjjel meg nem tudok aludni, annyira feszít sokszor.
Sziasztok,
Krisztom örülök, hogy otthon vagytok, élvezzetek ki minden együtt töltött percet, sok boldogságot.
Mézyke, örülök, hogy orsival minden rendben.
Nagyon édesek ezek a babák.
Az éjszaka mi is elég jól aludtunk, és egy kicsit kemény is voltam, a kis legényt nem vettem magam mellé,és igy is elaludt, még csak sírás sem volt, csak egy kis nyöszörgés.
Ebbe a kakis dologba meg lehet belenyugszom, ezek szerint hogy ilyen sokat kakilunk, normális. De enni is tud ám rendesen, van hogy már két óra után éhes.
Mi pihenőszéket vettünk, ami reggel jött meg, a kis angyalom csak úgy fekszik benne, mert még egy gomb is van rajta, ami elringatja. Marha kényelmes vagyok.:-)
Szép jó reggelt!
Itt Krisz! Tegnap végre hazaengedtek minket! Benikével minden rendben, itt alszik a vállamon (büfi helyett).
Ha lesz egy kis időm, mindenről beszámolok Nektek, és megpróbálok visszaolvasni (bár 12 nap termése nem lehetett semmi).
Sok puszi mindenkinek, remélem a kismamák és a picik is jól vannak!!!
Mézyke, Orsi 40-eket eszik? Domi üvölt, ha csak 60-70 jut neki. Képzeljétek fogy a tejem, már nem elég egy ciciből. Nem tudom mit csináljak, most bevettem a homeós bogyót, meg megpróbálok leszívni valamit, hátha...
Misz, mekkora Zolika!
Köszike:-)
Misz te is teljesen kivirultál.Olyan édesek a képek.Azt a bizonyos telipocakos pofit Orsi is így csinálja:-))Én is imádom a lányomat, akárcsak te és persze a többiek:-)
Khatif most az én Orsim is alszik.Teljesen egyedül aludt el, bár itt az idő is olyan nyomasztó.Elnyomta őt is:-)
A védőnőt én is várom, de nem mondta melyik nap jön:-)
Orsika nagyon édes!!!! :)
Te pedig tök jól nézel ki! Ügyes vagy. :)