2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Én is izgultam, amikor apa elment vőfélykedni és itt maradtam a 2 gyerekkel egyedül. De nem volt semmi baj. És egyszer úgyis el kell kezdeni.
Ügyes csaj vagy te! Megoldod lazán! Én tudom. :)
Sziasztok!
Debora: Nagyon kedves tőled, hogy hiányoltál. :)
Túléltük a kedves vendégeket. Igazából kiderült, hogy velük nincs semmi gáz. Nem tűntek éhesnek. :DD
És azt leszámítva, hogy életemben 3x beszéltem velük és idősebbek a szüleimnél, tök jól elvoltunk. Úgy néz ki anyósom kavart szokásához híven. :(
De szegény Ducky, a te vendégeid borzasztóak. Te egy hős vagy, hogy nem ütötted le mindet Vizike ütőjével!
Vizike: Örülök, hogy nincs nagy baj Encivel. Majd csak eljön az a 3. hónap. :)
Debora: Szuper, hogy a Kislányod végre jól elvan és jókat alszik. örülök, hogy szebbek a napjaid. :)
igen, látom átérzed hogy milyen lehetett...nem kívánom senkinek...
jó éjt nektek:)
Istenem Ducky ez maga lehetett a pokol. Na szép rokonság. Szegény pihenjétek ki magatokat. Reméljük egyhamar nem jönnek.
A lányom egész nap aludt és evett és képzeljétek féltem, hogy nem fog este aludni. Már 9 óra alszik. Annyira imádom. Azt hittem éjszaka fenntlesz, megyek is pihizni. puszi nektek.
Sziasztok!
most nem tudok viszaolvasni, a naplómba leírtam a két nap kínlódásának történetét, aki kíváncsi rá, milyen kedves rokonaim vannak olvassa el...( a címe sáskajárás)
Amint tudok jövök, pussz
Biztosan fog aludni. Szurkolok...
Az én férjem is minden harmadik éjszaka szolgálatban van. Első éjjel mikor egyedül voltam annyit kértem az anyukámtól, hogy legyen nála telefon, ha baj van tudjam hívni. Azóta megszoktuk. Még nyugisabb is, mert nem aggódok, hogy zavarjuk apát :)
Menni fog!!!
Én tápszerrel is etetem a babót, de nem szoktam neki adni vizet.
Az én lányom ma egész nap eszik-alszik ilyet még sosem csinált. Szerintetek fog éjszaka aludni?
Félek, hogy felcserélte az éjszakát a nappallal.
Én szoptatok, de Zaza kap vizet is!
Ha megyünk valahova útközben jó az, meg itthon is kap két szopi között ha nagy a meleg és nyügöske, nekem bevált...
Szerintem nyugodtan adhatsz neki!
Sziasztok!
Most sikerült végre gépközelbe kerülnöm. A kis Ádi tegnap este óta eléggé nyűgöske, sztem kicsit hasmenése is van, bizti a pocija fáj. Nagyokat durrogtat egész nap...
Aki tápszerrel eteti a babáját, szokott vizet adni napközben? Mert ugye elvileg az anyatejhez nem kell, de mi a helyzet a tápszerrel? Vajon attól lehet szomjas?
Sziasztok!
Neem a Gripe Water nem vált be. Szorulást okozott a picinél. Amióta nem adom neki, azóta minden evés után van szép sárga széklet. De gondolom ez változó, hogy kinek mi válik be. Nekem ez nem vált be sajna.
Kriszti!
Nem Tomi mellett akarok kiállni, de végülis valamilyen szinten igaza van, valamikor el kell kezdeni, ha már sajnos ilyen a munkája, hogy nem lehet veletek északa!
De ha nagyon nyugtalan vagy és úgy érzed, hogy jobb lenne ha lenne melletted valaki azt is meg lehet érteni, mond meg a párodnak, hogy még igenis szükséged van rá, hogy ne legyél egyedül!
bajban vagyok!
Apa ma megy először éjszakára dolgozni, egyedül maradok Benivel, ami egy kicsit megrémiszt. Anyukám felajánlotta, hogy menjünk le Zámolyra, és ott lesz mellettem. De Tomi hallani se akar róla :(
Segítsetek, hogy tudnám meggyőzni!!!
Köszönöm!!
Csak legyen erőm. Csabi ma eszik, alszik, úgyhogy takarítok mint a gép. De még sehogy nem áll...
Kiváncsi leszek a vízre, az enyém anyatejes, remélem nem hajtja meg... Meglátjuk, majd beszámolok.
Babyjuly, akkor ti is jót nevettetek, én is, olyan vicces, az még hagyján, hogy lepisil, de azt nem gondoltam hogy szarik rám:) Fel is adtam ma egy lottót:)
Voltaire, gyógyulj meg, nem semmi már megint valami komplikáció:( Szegénykém.
Én is azt használom, a védőnénink adott egy jó tippet!
Egy kis vízzel felhigitva rakjál be belölle a mikróba így folyóssá válik, és mint a rendes tusfürdőt tudod használni!:)
Amikor a hátát mosod, fektesd az egyik karodra a Babód és így a másik kezed szabad!Nekünk bevált!
Zaza nagyon szeret pancsizni, lehet, hogy vizilabdás lesz belöle mint az anyukájából?
Alkohol, fertőtlenitős hintőpor, fültisztitó,
felemelni a csonkot és alul alkoholos fültsztítóval jól kitörölni a barnás cuccot, majd hintőporral jól beszorni, alá is. Meg kell emelni, nem fáj neki