2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Hát írtó jó északánk volt megint!Olyan kis büszke vagyok a fiamra... fél 8 tól 3ig aludt aztán meg most kellt egy órája...
Anyu aztmondta, hogy én is ilyen voltam mire elértem a 3. hónapot már felkelés nélkül végig aludtam az északát, remélem Manókámmal is így lesz!:)
Ducky: Hozzám is jöhet anyukád, bár anyi itt van, de ő állandóan dolgozik szegény!
Jó reggelt! :)
Fiam mióta Lizi kelt nem alszik vissza, az fél4kor volt :p 5kor már rájöttem mi a baja, csak az esti cumi miatt nem értettem mit mondott, na de azóta se alszik... Úgyhogy már megy a mosogatógép, a mosó csak a szomszédokra való tekintettel nem megy még, de már kiteregettem. :)
Én is próbálom beosztani, de nem minden nap tudok tőlle létezni.
Missz szoritok, hogy ne kelljen a táp,és 1etértek Legóval,hogy amig boldog, mosolygós, és szépen fejlődik nem kéne neki.
Addig meg csak ciciztess.
Mi elmúltunk 6 hetesek, de nekünk még nem látszódik az oltás helye. Az nagy gáz?
A lányom ma nagyon jó volt délelőtt aludt a kiságyban délután meg a teraszon a hintaágyban. Olyan szupi hintaágyunk van, amit fektetni is lehet és kényelmes, egész délután elvolt benne, igy megbeszéltem apával, hogy rendelek én is olyan hintát, mert ugye télen nem ringathatom a teraszon a minusz 15 fokban. Felfurja apa idebenntre.
Én akkor szoktam főzni, amikor alszik.
Én beosztom a munkámat, egyik nap főzök, másik nap takaritok, harmadik nap vasalok. Egyszerre nem lehet mindent.
Nállunk is uralkodik a káosz.:P
De legalább hozzánk nem tud beosonkodni,mert ott az udvaron az 5 kutya.:D
Sziasztok!
Nálunk bombarobbanás utáni állapotok uralkodnak többnyire. Apa meg Gigi tesznek kísérleteket a pakolásra több-kevesebb sikerrel. vannak dolgok, amik nélkülem nem működnek sajna. :(
Ducky: Az anyukádat szeretettel kölcsönvenném. Elfogyott az üdülési csekkünk amiből eddig a kaját hozattuk, és anyósom is közölte, hogy vége részéről a segítségnek, nem tud tovább főzni hétvégenként. Úgyhogy ha megfőzne legalább az anyukád, az király lenne. :)
Danica: Én is a védőnő előtt pirulkodom, mert ez a mostani folyton bejelentés nélkül jön, így tűzoltó kapkodásra sincs időm. :(
Köszönöm. Próbálkozom csak, ami eszembe jut. Ez bevált:)
Nekem anyum szokott átjönni, mos, néha vasal, meg megfőz ami olyan nehezebb kaja.
kölcsönadjam valakinek?
figyelem bármit rá lehet bízni:)
juj csajok szegénykéim nem irigyellek titeket akiknek nincs segítsége.
én anyám nélkül nem bírnám, még szerencse hogy ő van. mindenben segít, hogy pihenni tudjak, sétáltatja és éjjel üvegből még meg is etette hogy ne kelljen felkenem.
Így csak hajnalban kellet kelnem:)
én is így csináltam.
nagyon ügyes vagy első babás létedre.
Pihenés?... este míg mindkettő alszik, ha szerencsém van... :S
A lakás olyan szinten fut, hogy ennyi kosz tán még a szeméttelepen sincs... a hétvégi mosatlant 3 nap alatt sikerült elmosogatni, pedig itthon sem voltunk a hétvégén. De már kezd nem érdekelni, csak a hívatlanul be-beállító védőnő miatt ég a pofám :S
Apuka lesz vele, ő akkor hamarabb hazajön.
Na igen, jön a suli. Gondolom nappal talán könnyebb lesz, de este meg tanulni kell velük, vagy nem?
Most mennem kell, majd este még jövök.
Szilvita: Én is úgy gondolom, ha kell óránként teszem mellre a Kicsit, de az utolsókik próbálkozom, hogy csak a szopi legyen. remélem sikerül. :)
Pá Mindenkinek!
khatif: Nem cserélnék veled. Pedig te a kolbászból font kerítésű nyugaton laksz. :DD
Olyan szemétség, ilyen korán dolgoztatni az anyukát! Tuti hapsik találták ki, vagy vénkisasszonyok, esetleg modern szinglik.
Nem akarom tápszerezni csak, ha minden kötél szakad. De eddig eszembe se jutott, míg nem tudtam mennyit eszik.
Sokat vívódtam,de arra jutottam, hogy ennyi evéssel is túlteljesítette a hízást a gyermekem. Nem adok neki tápszert, a párom elment bogyóért, hátha több lesz a tejem is.
Hű szegénykém, nem irigyellek:S Mekkora pofátlanság, itthon azért jó...el nem tudnám képzelni, hogy két hét múlva kezdjek továbbképzéseket:(
Vizike, várom a képeket:) Hova szerelteted, bentre vagy kintre?
Misz én sem adnék tápszert az tuti a legutolsó lenne! Akkor inkább egyen óránként, amíg hízik tőle. Persze ha nincs más megoldás akkor jöhet a táp.
misz,én at urtica urens 5ch-t eszem és megérzem ha nem veszek be.szerintem nagyon jó pedig én se hittem benne.az egyik mcicim nekem is kevesebbet termel de már sikerűlt növelni a mennyiségen,próbálj meg többször etetni abból amibe kevesebb van legalábbis 3 órán belűl ha megéhezik arra rakd vissza.
vizike,nem irigyellek anyós ügyben,de egyik se könnyű eset.éjfélkor én is fejtem,te is szoktál éjszaka?nekem csak akkor van időm rá de csak ha muszály.
nem jönnek a vendégeink beteg lett a kicsi nálluk,elhalasztva szeptemberre.