2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Lefejtem belőle, és teljesen mindegy:( De lehet előszedem a bimbóvédőt, hátha az segít...
Debóra, olyan irigy vagyok:(
Sziasztok.
Mi nem voltunk nyügik, lehet, hogy a front? Nálunk esett az eső, vihar volt.
Boldogan ujságolom, hogy nekünk már 5. napja nem fáj a pocak. Mennyivel jobb igy hasfájás nélkül. Nem is gondoltam volna. Reméljük, hogy mostmár végleg elmúlik, mert szenvedtünk vele eleget.
Sziasztok! Domi is tök nyűgös:( Azt csinálja, hogy nem akar szopizni, hanem üvölt, persze éhes, de kiköpi, aztán a másikat elfogadja, de egy idő után azt is kiköpi:( Most le kellett fejnem a tejet, az üvegből meg megette... Nem értem. Mi a baja? Van valami tippetek, mert már tiszta ideg vagyok. Ezt csinálja egy hete, de nem minden szopinál, én már olyan hülyeségekre gondolok:S
Most itthon a férjem, de hétfőtől hogy a fenébe fogom egyszerre kézben dajkálni az üvöltő gyereket, meg fejni, ha nem tetszik a cici?
Sziasztok!
Mi is anyukámnál ebédeltünk ma, Andris is nagyon nyügös volt. :( Pedig a poci se szokott már fájni.
Agoca, nagyon szép a tabló!
Lányok az a legegyszerűbb, ha a naplótokba beteszitek, vagy megmondjátok, melyik hozzászólásnál van a kép, amit szeretnétek, én onnan lementem, és raklak fel titeket is!!
Ma Csabim is tök nyűgös volt. Meg én is, mert a tudat, hogy apa megy hétfőtől suliba, és csak pénteken jön haza :(((
Sziasztok,
hú, lányok szupi lett a tabló. Kinek küldhetek én is képet, Áronkát is berakhatnátok.
Mi megvagyunk, Áronka egy igazi angyalka, akit már tudom, hogy apukám küldött. Nagyon boldog vagyok.:-)
fúúú, tényleg nagyon szépek a tablók, meg a babókák is! :))
én is küldhetek képet? és amúgy kinek? hova?
ami a súlygyarapodást illeti, mi 3050gr-al jöttünk haza, és most vagyunk 5660gr-osak.
remélem ez normális, ő is csk szopizik, de nem kövér sztem vagy ilyenek!
sikerült újra bekukkantanom:)
a fiamat totál lefárasztotta a délutáni csavargás, idegen helyen is volt...hazaértünk fürcsi, már fél 6 kor mert annyira nyügi volt, utána szopi és azóta alszik:) viszont így 11 kor már tuti éhes lesz, ha nem előbb...
Sziasztok!
Tiszta hulla vagyok, most én is azt érzem,h. béna vagyok! Patrik ma egész nap csak ordibált, már nem tudtam mi a fene baja lehet! most elaludt....
adtam neki hasfájásra teát, meg is masszíroztam. Most már tényleg kész vagyok....
vissza olvasok, ha el nem alszom közben:P...
sziasztok.
Látom a súly a téma: Mi 2800-al születtünk és tegnap voltuk szurin, akkor volt 4700 gr.
Ma esküvőre voltunk hivatalosak, apa elment a csajokkal én szokás szerint punnyadok itthon babóval. Nem tudtam tőle menni, mert drága édesanyám annyit sem kérdezett, hogy átjöjjön-e két-három órára. Ennyit a segítségről. Pontosan ennyit vártam tőle.
Amúgy sem hagynám senkire szívesen, inkább maradok itthon, de azért picit féjt a szívem, jó lett volna kicsit kimozdulni. A szomszédunk esküvője van, én csináltam a menyasszony haját, csinos lett. Mindegy az anyaság ezzel jár, lemondásról.
Kiengesztelésképpen elsétáltunk barátnőmhöz jó két órára.
Nagyon jók lettek a tablók, ügyik vagytok.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!Nálunk a két kicsi beteg.
Agoca beteszel minket is a tablódba?A naplómban találsz képeket.
Mézyke te is betennéd a csajokat?
Köszi nektek előre is.Igaz júniusban születtek,de mégiscsak ide tartozunk:)
Lego:mi az,hogy lekövérezik????
Agoca: Felraktam egy képet, de kitudod nagyítani a buksiját?Mert én megpróbáltam, sikerült is de valamiért a naplómba nemtudom felrakni:S
Egyébként a 41-es bejegyzés:)
Agoca, nagyon jó lesz:)
Misz, az éjszakai alvásról annyit, hogy Domi fél 12-ig hisztizett, szegénykémnek fájt a hasa, meg még bepakolt egy adag tejcsit, aztán aludt 5-ig, ez átalvásnak számít:D
Most megyünk névnapozni anyósékhoz, felöltöztetem a "nagymami kedvence vagyok" bodyjába, imádni fogja:)
Szép napot mindenkinek!!!!
köszönjük, hogy bekerültünk a tablódba:)
ez olyan jó ötlet, de mostmár lassan tényleg mennem kellene, de nem bírok elindulni:)
Szép jó reggelt!:)
Vizike: Jó a cikk nagyon! Én is elolvastam.
A mostani északánk is ngaoyn jó volt:)
Mostmár látom Zazán, hogy kezd rendesen látni meg, hogy vedezi fel magakörül a világot!A pihenőszéken csüngő dolgokat úgy lögdösi meg vigyorog neki, hogy öröm nézni!:)
Agoca a 83-dik bejegyzésemnél van a kép, ha azt betennéd a tablódba nagyon megköszönném:)
viszont most most mennem kell, mert vendégségbe vagyunk hivatalosak...pontosabban a bátyámékhoz megyünk ő szereli a kocsinkat:)
majd este jövök, pussz
Halihó!
most tudtam csak jönni, Mézike szuper a szivecske, teljesen beleszerettem.
Agóca a te tablódig még nem jutottam el, de mindenképpen jó ötletnek tartom:)
Sziasztok!
agoca,majd megpróbálom újra
az én gyerekemet is mindig lekövérezik,jövő héten lesz 3 hós és dupla lesz a súlya mint a születési ha meg hozzáadom,hogy 400 gr-ot fogyott az elején akkor tényleg sok de mit csináljak ha csak szopizik?
igaz én is kerekedek vele de nem érdekel csak ne kelljen izgulnom a tejcsin.
nagyon szép idő van,anyukámnál ebédelünk ma.
mindenkinek szép napot
Sziasztok!
Majd megpróbálok én is visszaolvasni, de most örülök, ha fel tudok kelni...
Tegnap megjártuk a neurológust, minden rendben van Jamócával, majd egy hónap múlva azért kontrollra vissza kell vinni.
Én viszont kidőltem... begyulladt a torkom és a nyirokmirigyeim a nyakamon, alig bírok nyelni és beszélni. Az evés nem nagyon megy, mert fáj és az ivás is, csak a forró tea megy le viszonylag könnyen a torkomon. A férjem meg holnap elröpköd Németországba.. de jó lesz...
Jamóca is szörcsög még orr ügyileg és köhécsel is néha, úgyhogy hétfőn visszük vissza a dokihoz.. Remélem nem kapja el tőlem a betegséget, bár most "maszkban" szoptatok, vagy apa etet üvegből, meg ő is alszik vele, míg itthon van.
Nagyon szépek lettek a tablók lányok! :o)
További szép hétvégét nektek!
Hűűű majd megpróbálok visszaolvasni :) tegnap nem voltam gépközelben.
Remélem mindenki rendben van!
Abban a kelt tésztás dologban lehet valami, mert este pizzagolyókat ettünk és reggelre azt hittem szétrobbanok, pedig ennyire már rég feszültem :D