2009 júliusi babák! (beszélgetés)
"Jól értem az a baj, hogy jól eszik mellből aztán nem kell az üveg :) "
Igen, ez igy viccesen hangzik :))))
De az a baj, hogy szerintem nem eszik igy eleget...
Jól értem az a baj, hogy jól eszik mellből aztán nem kell az üveg :)
Nem lehet, hogy elég neki amit ciciből kap?
Most én leszek a mumus, de csak azt tudom mondani neked, mint amit nekem mond mindneki: Tedd bele a kiságyba! Biztos hisztizni fog, de majd el fog aludni...
Bár hozzáteszem: nekem ez nem megy :)
Domi is ilyen volt az elején, de most már egészen jól elvan a hintjában, kivéve ha fáj a pocakja...
Nem lehet, hogy Ákosnak is fáj?
Lányok most is gpndban vagyok (jaj ne, már megint ez a Voltaire problémázik itt nekünk...):
Eddig Domi szépen evett, uyghogy lefejtem neki az anyatejet, azt először megettem cumisüvegből, aztán kiegészitettem neki tápszerrel. Ez igy jó volt, de azért én szoptatni szeretnék, és mivel már ugy ahogy begyogyultak a cicieim, most azzal próbálkozunk. Ezzel nincs is gond, nem felejtett el szopni, sőt, még ügyesebb mint volt, viszont utána nem hajlandó elfogadni a cumisüveget! Vigyorogva néz rám, hogy " ezt én ugy se eszem megem!", aztán amikor megunja, próbálja kidugni a nyelvével és a vége öklendezés lesz belőle...
Itt adom föl...
MOst szerintettek mit tegyek???
Én igyekszem jó képet csinálni, de forogva mosolyog és mire exponálok elfordul :) Szóval még a héten lesz kép. :) Köszi egyébként, tök jó lesz :)
Ja délelőtt a babakocsiba hasra tettem le, felébredt mozgolódott mire odaértem háton volt :D
A barna?
Az egyik fórumon van egy ilyen lehetőség, hogy az egyik csaj postára adott egy kendőt, mindenkinél egy hétig lehet, aztán be kell róla számolni és tovább küldeni a következő állomásra :)
Szóval igen egy sima hordozókendő, csak nagyvilági életet él :)
Kipróbálni jó volt, most nézelődöm, hogy milyen kendő kellene nekem. Még nem tudtam kitalálni :)
Cooltim elmentettem, de most nincs időm rátenni, majd este! Kisbibe, anyta, Danica, Bongyorka, Vizike, Vivuci, Cvetich, Krisztom várom a képeket, vagy a számokat, mit szeretnétek a tablóra! Úgy várom, hogy kész legyen!!!
Csabi ma nagyon ügyes, érzi, hogy nyugiban kell lennie, mert apának írok egy dolgozatot. Jó kis rizsás anyag, max. 10 oldal lehet, én a 8.-at írom, és még csak a felénél tartok. Kicsit visszafogom magam :))
Pocakfájósok kitartás! Ahogy jön a 3. hónap mi látványosan javulunk!!!!!
Khatif úgy sajnálom. Próbáld talán valami vadi új helyre letenni.
Csabi nézi a tv-t. Akárhogy teszem az ágyra, ha szól a tv addig ficánkol, hogy lássa. Most angol csatornára kapcsoltam ;)
Danica, de édes az a hintás kép!
A kendő az egy sima hordozókendő, vagy valami másmilyen?
Na azt el tudom képzelni:) Kipróbálom, van nagy pokrócom.:) Majd beállítom én is a kanapé sarkába és lefotózom:D Hát ez annyira vicces volt!
Na már ébred is, fél órája aludt el végre:(
Ha van elég nagy pokróc akkor nem :)
A fiamat is csomagolom, mondjuk már csak röhög rajta :))
De együttérzek veled! Bár nekem csak ma van ez, meg egyszer-kétszer fordul elő, de teljesen ki tudok borulni.
Cumit próbáltad? Pihenőszék? Hordozó? A kendő nem segít? Hogy legalább ne fájjon a hátad...
Hát ez tök vicces:D
De ki fogom próbálni, bár szerintem ehhez már nagyok, nem?
Khatif kitartás! Nem lehet az időjárás a hibás? Vagy növekedési ugrás? Hm... na jó ez nem segítség... Kendő sem jó neki? Felkötöd nem alszik el?, mondjuk az meg a fájós hátadnak nem jó...
A lakással meg ne törődj! Látnád mi van itt :P
Alkoholos:))))
Nekem most éjjel marad is annyi, hogy le tudok fejni egy 100-110 milit. De nappal ugyanaz a helyzet, nem érzem, hogy nagyon tele lenne...de elég neki, mert elmosolyodik, meg elalszik a cicin, és ez korábban nem volt. Viszont borzasztó nyűgös szegénykém ma, reggel 7 óta most aludt el. Ha nem lenne ez a hinta, én nem tudom mit csinálnék... Fáj a hasa, olyan jó lenne már ezen túlleni. Visít mint a kismalac:(
Próbáld ki a ricinus communis homeós bogyót az 5-öst, szerintem az a legjobb. Mármint a tejre:) Ja, és szedem folyamatosan ezt a more milk plust, de azért nem tudom na, annyira nem tuti, mint amit mások mondtak....
Na jó ez sem megy. Lányk én kezdek kiborulni és marhára elegem van. Ákos nem alszik csak a kezdemben nappal mióta éjjel az ágyában alszik. Nem tudom letenni vagy elaltatni. Teljesen mindegy mit próbálok.
Szószerint nem tudtam egy hete semmit sem sincsálni, felmosva, pórszívózva, portalanítva nem volt. A lakás egy disznóól. Nekem fáj a hátam, a karom. Ákos is persze fáradt és nyügős fogalmam sincs mi baja van.
Nekünk az elején volt, hogy 3-4 naponta kakált Zolika, de mi az utolsó napot és éjszakát végigsírtuk. :(
A doki azt mondta, ha nem kínlódik a gyerek normális az, hogy naponta 5x, vagy 5 naponta 1x kakál, főleg, ha csak anyatejet kap.
De mivel nálunk nem ez volt a helyzet, ettük az Espumisan cseppet, az nem használt, aztán az Infacolt minden etetés előtt dupla adagban, és a végén 3 naponta jött a hőmérő. Kilátásba helyeztük a kapormagolajat és a Glicerines kúpot, de addigra magától megoldódott és minden nap 1x van kaki.
Egy csomagolási technika, a nyugodtabb alváshoz :)
Mi nem próbáltuk, mert mióta hason alszik egész jó a helyzet :)
Még most jutottam el odáig, hogy elolvassam az alvásról azt az oldalt, amit javasoltál. Megnyugodtam, nem én voltam hülye Ágikánál sem.
Köszönöm. :)
Sziasztok Lányok!
Én úgy látszik tnap elkiabáltam magam,h. milyen jól vagyunk, a mai alvásmennyiségemet is percekben lehet kb. mérni...:((
Nekem is távolinak tűnik ez a az éjszaka átalvás.
Most reggel pedig úgy elaludt a hordozóban, mint a pinty! Nem értem ezt a gyereket...:))
Sziasztok!
Nekem csak kézben alszik el Flóra és úgy tudom utána ágyba rakni:-( 21:30 körül és utána 5 kor kel 10 perc alatt visszaalszik és utána 8:30 körül.
Az ujdonság ,hogy van egy kis rongyikás békája és azt szereti szorongatni.
Viszont előzőleg 2 napi most meg ma van a 3. nap hogy nem kakilt de nincs semmi baja.Pedig idáig napi több is volt...
akinek volt ilyen mit mondott a doki?Egyek én vmit ..barack vagy ilyenek?Szerintetek?
Ja és bejött a 4 órás etetés ....