Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

31191. ducky
2009. okt. 16. 12:39

Barbika, de örülök, hogy benéztél hozzánk:)

ezerrel drukkolok, hogy a köv hónapban menjen az a gólya:)

31190. cooltim (válaszként erre: 31189. - Szilvita)
2009. okt. 16. 12:18

Mi komolyzenei babacd- t vettunk meg akkor, amikor a pocakomban volt... Terhesseg alatt is ezeket hallgattuk!!! Szereti nagyon Vandikam. Van egy tobb cd- bol allo sorozat:

Also Available In The Beautiful Babies Collection

Mi szeretjuk nagyon. Meg valamit nagyon kedvel Vandi: Leonard Cohent... :-)

31189. Szilvita
2009. okt. 16. 12:07
Milyen babazenét hallgattok? Nekem ilyen micimackósom meg paff a bűvös sárkányosom van, de ez már inkább nagyobb gyerekeknek szól szerintem.
2009. okt. 16. 12:07

Sziasztok,

Barbika, de jo volt hallani feloled, rendesen kirázott a hideg, ahogy a soraidat olvastam, és nagyon szorítok, hogy ismét egy pici emberke nődögéljen a pocakodban.

Lányok, mi vagyunk még mindig betegen, és nem igen javul áronkánál. ma voltam vele orvosnál megint, már most kiírta az atibiotikumo, de elősször mág megpróbálom a természetgyógyásynk, ő mit ajánl, mert ákosnál is mindig bevált.nem vagyokhíve az antibiotikumnak.

ja,és ákos, és istván is beteg.

nekem meg megött a menzim,de úgy, ahoghy még soha életemben. dől belőlem, fájmindenem,teljesenki vagyok merülve.hogy ez így normalis e,nem tudom, de csak elmúlik.

31187. Szilvita (válaszként erre: 31185. - Lego)
2009. okt. 16. 12:06
Na az én barátnőm pont tegnap mondta, hogy azt sem tudja mitől van teje, mert alig eszik. 5 hónapos a kislánya, és ömlik a teje még mindig. Mázlista.
31186. Mézyke
2009. okt. 16. 11:54

Mi is most jöttünk haza, sétáltunk egy jót.Hiába süt a napocska mégis hűvös van, de legalább a szél nem fúj.

Lego én sem tömöm magam, csak amennyi jólesik és amikor jólesik.Lehet ezért nem ömlik a tejem.

31185. lego
2009. okt. 16. 11:22

Végre sétáltunk,barmi hideg van.Az én gyerekem nem tud aludni a kocsiba csak épp szendereg úgyhogy hamar elkezd sírni és jöhetünk haza.

Pár napja már csak annyit ettem amennyi jólesett és nagyon megcsappant a tejcsim úgyhogy megint jöhet a zaba pedig már rosszúl vagyok ha enni kell és jó lenne már fogyni is de így csak álom marad...írígylem azokat akik csak úgy tudnak szoptatni,hogy amikor eszébe jut eszik valamit vagy nincs ilyen?

31184. 1c535e6d43 (válaszként erre: 31178. - Lego)
2009. okt. 16. 09:24
Mi is szoktunk babazenét hallgatni. Tényleg jó!
31183. 1c535e6d43 (válaszként erre: 31181. - Szilvita)
2009. okt. 16. 09:23

Igen, lehet.De olyan hullámzó! Tegnap este meg akkorákat kortyolt és sokat evett, máskor meg alig eszik. A fene se gondolta, hogy ez ilyen vacak.

Örülök, hogy jobban van Domi és jókedvű. Iylenkor olyan édesek! Levesznek a lábunkról. :)

31182. Szilvita
2009. okt. 16. 09:20
Na, megrendeltem a suttogót, hátha segít...
31181. Szilvita
2009. okt. 16. 09:19

Timk, nem lehet hogy Andris a foga miatt nyűgös?

Most nagyon jókedvű Domi is:) Vigyorog össze-vissza, olyan édes:)

31180. 1c535e6d43 (válaszként erre: 31175. - Szilvita)
2009. okt. 16. 09:16
Reméljük gyorsan helyrejön Domi pocija!
31179. 1c535e6d43
2009. okt. 16. 09:15

Lányok, jobbulást kívánok én is!

Egy kicsit én is megvagyok fázva, de az semmi.

31178. lego
2009. okt. 16. 09:13

sziasztok!

Jobbulást lányok!Mézes citromos tea,c vitamin és ha nem múlik bioparox.

Nekünk is a macikás forgónk van a müllerben volt a legolcsóbb 11-12 ezer.

Barbika,jó hallani felőled,hát a hideg futkosott rajtam ahogy olvastalak,szoritok nektek.

Babazenét hallgatunk nagyon jó nekem tetszik olyan nyugtató.

31177. 1c535e6d43
2009. okt. 16. 09:12
Tegnap éjfél körül kerültem ágyba. Aztán kétóránkét ébredt és sírt. Néha evett is. Azt hittem vmi baja van, aztán reggel óriási mosollyal fogadott, jó tele pelussal...
31176. 1c535e6d43 (válaszként erre: 31162. - 3a92f8d690)
2009. okt. 16. 09:09

Sziasztok!

Barbika, örülök, hogy hallok felőled!

A tablón az a Ti helyetek.

Nagyon szurkolok, hogy mihamarabb legyen kisbabátok.

Várjuk, hogy jelentkezz!!

31175. Szilvita (válaszként erre: 31173. - Misz)
2009. okt. 16. 09:01

Hűha, akkor nem sokat aludtál... Gyógyuljatok meg!

Domi aludt egy órát 9-10 között de azt is csak olyan nyöszörögve, aztán onnan éjfélig sírt, meg nyöszörgött leginkább. Éjfélkor sikerült elaltatnom, reggel 7-ig aludt, úgy ahogy leraktam a takaróba tekerve:) De most újra nyöszörög.

31174. Szilvita (válaszként erre: 31172. - Misz)
2009. okt. 16. 08:57

Citerázik, de imádom a citerát!!! Jó áron vettétek a gépet, nekem is kéne, mert most is tele a konyha...de nem tudom hova rakni. Az én férjem korábban azt mondta, hogy ő a mosogatógép, de mostanában üzemen kívül van:(

Ma megrendelem a suttogót, mert a fiam elromlott egy hete, nem alszik el magától csak kézben, nem játszik el egyedül, csak ha ottvagyok. Lehet mondjuk hogy a foga kezdi bántani, mert a keze már annyira bent van a szájában egész nap, hogy sokszor öklendezik és ömlik a nyála.

31173. misz (válaszként erre: 31171. - Szilvita)
2009. okt. 16. 08:55

Sajnálom, hogy rosszul sikerült az éjszaka. Hátha szebb nap követi. :)

Nálunk is elég furcsára sikerült. Ugyanis Zozó bealudt du. 5-kor, és éjfélben ébredet. Akkor nagyon vidám volt, így megfürdettem, szopi és visszaaludt. De felébredt 2, 4, 5, 6, 7 ó-kor. Azóta kalimpál és gagyarászik.

Ágikának meg még mindig folyik az orra és köhög. Én meg úgy néz ki elkaptam: nincs hangom, fáj a torkom...

31172. misz (válaszként erre: 31170. - Mézyke)
2009. okt. 16. 08:51

Hát jól jön a háznál egy jó férj, az biztos. :DD

Még együtt jártunk amikor mondtam Zolinak, hogy csak olyan pasihoz megyek feleségül, aki hajlandó besegíteni a mosogatásba, mert azt gyűlölöm. Ő fogadkozott, és be is tartotta a szavát, akárhányszor látta, hogy el vagyok havazva és tele a mosogató mindig elmosogatott.

Most pedig úgy sikerült a gép, hogy Ő citerázik egy népdalkörnek, amiért a fenntartó önkormányzat egy évben egyszer fizet neki 30 ezret. azt most kapta meg és a gép 25 volt. Igaz használt, meg mehanikus, de másfél év garancia van rá. És ami fő, hogy mosogat. :) Mármint remélem,mert még nincs bekötve. Ma jön az asztalos barátunk, hogy szétverje a konyhabútort, hogy be lehessen állítani. Aztán mag jön majd a vizes barát és az beköti végre.

Már alig várom!!! :D

31171. Szilvita
2009. okt. 16. 08:50

Jó reggelt!

Barbika, nagyon örülök, hogy hallok felőled! Remélem mihamarabb itt leszel köztünk! Szurkolok!

Bongyorka, minden rendben lesz a kontrollon.

Mindenkinek jobbulást! Egy kis torokfájás hamar elmúlik. Javaslom a homeopátiát, azt lehet szopi közben is.

Nálunk jó szar volt az este, Dominak fájt a hasa, még most is fáj. Pedig már rég fájt, úgyhogy vagy a banán, vagy a madártej az oka. Pedig terveztem, hogy vasárnap eszek káposztát anyunál..

31170. Mézyke
2009. okt. 16. 08:40

Jó reggelt.

Ma hajnalban nekem is elkezdett fájni a torkom :-(

Remélem mihamarabb meggyógyulunk.Én is teázok.Mivel szopiztatok még így nemhiszem hogy mást tudnék csinálni.

Barbika én is szorítok nektek, hogy minnél hamarabb megtaláljon a gólya.

Misz rendes nagyon a férjed, de szerencsére az enyém is.Ha már most nemjól állunk anyagilag így venni nem tud, de elmosogat :-)

31169. 228bb89282 (válaszként erre: 31162. - 3a92f8d690)
2009. okt. 16. 08:27

Nagyon fogok szorítani, hogy mihamarabb érkezzen az újabb kis jövevény hozzátok!!!! Sok puszi

És igen, az az egy hely a tiéd...

31168. 228bb89282
2009. okt. 16. 08:26

Sziasztok! Sajna nekem is fáj a torkom, ma megyek boltba, veszek vitamint - én pezsgőtablettában iszom, így a legolcsóbb. Reggel már a férjem is szólt, hogy az ő torka is fáj... Kata orra változatlanul folyik, Tomi is szörcsög. Én mindig szerettem a telet, de most ezek miatt nem várom. :(((

Végre eljutottam hajat mosni és egy parókáravaló ott maradt a kádban. :( Nekem most kezdett el nagyon hullani a hajam, iszonyat. :( Ti már túl vagytok rajta?

Tegnap bevásároltam a Müllerben babakaját, mert csak 185,- Ft volt, mindenhol máshol 200,- fölött van és lassan készülnöm kell, hogy legyen itthon. Ameddig bírom tejjel, persze szeretném szoptatni, de már a múlt héten két este is adnom kellett egy kis teát. Igaz, azóta figyelek, hogy igyak eleget és azóta nem kellett.

31167. vizike
2009. okt. 16. 07:02

Jó reggelt hölgyeim!

Bongyorka remélem minden rendben lessz kontrolon.

Szoritok.

Missz igen rendes férjed van,hogy meglepett 1 gépasszonnyal.:))

Már én is sokat gondoltam rá,hogy de jó lenne,de mivel,én mindig nagyadagokkal sütök,főzök.igy nállunk jóformán alig van kis edény.Igy nem éri meg.De ámodozom rólla.:)

Az én torkom is fáj napok óta.Teázom 1000rel.Meg eszek vitamint.

Barbika dága örülök,hogy benéztél hozzánk.Visszavárunk ám!!!Ha hiszed,ha nem nekem is mindig az jut eszembe,hogy az az 1 hely a tiéd a tablón.Y

Mihamarabbi boldog babavárást kivánok.

Khatif merre jársz??Remélem nics baj,csak dolgozol.

31166. misz
2009. okt. 16. 00:31

Éjfél után felébredt Zozó és olyan vígkedvű volt, hogy gyorsan megfürösztöttem és már alszik is. Kíváncsi leszek az éjszaka további részére. Du. 5-től aludt éjfélig.

Egyik pillanatról a másikra elment a hangom, köhögök és fáj a torkom. Szerintetek mit csináljak? Aki volt hasonló cipőben, hogy lábalt ki gyorsan?

Segítsetek! Utálok beteg lenni!!!!

Jó éjt! Reggel jövök.

31165. 3a92f8d690 (válaszként erre: 31164. - Misz)
2009. okt. 15. 23:36
Ok mindenféleképpen jelentkezek!!!:-))Puszilok mindenkit!!
31164. misz (válaszként erre: 31162. - 3a92f8d690)
2009. okt. 15. 23:29

Drága Barbika! Örülök, hogy jelentkeztél. :)

Bizony pont 1 kép hiányzik... :(

De tudod mit? Ha jövő hónapban már pocakos leszel (mert ugye, az tuti, hogy az leszel), akkor februárban már lesz Uh-s kép a Picidről, és az pont befér oda. Aztán ahogy nő, cserélgetjük. Mi a véleményed? :)

Aztán várunk ám nagyon, és gyönyörködünk majd a szépen gömbölyödő pocakodban. :)))

A "csodaforgóról" a képet egy Shyana nevű felhasználó adatlapján tudod megnézni. A mienk is ilyen, de nálam még nincs fenn kép róla.

31163. misz (válaszként erre: 31161. - Dbd904928a)
2009. okt. 15. 23:19

Drága vagy! Köszönöm. :) Olyan jól esik, hogy mindig írsz. :)

Bízom benne, hogy a mosogatógép beváltja a hozzá fűzött nagy reményeimet. :DD

Jó éjt Neked is! :)

31162. 3a92f8d690
2009. okt. 15. 23:18

Sziasztok lányok felnéztem kicsit ezt a csodaforgót megnézni Misznél:-)de nem találom!!Olyan fura érzésem lett belenéztem a naplódba Misz és láttam a képeket a júliusi babákról és olyan fura érzésem támadt mintha 1 hely ki lenne maradva fúúúú de hülén érzem magam persze nem mertem kinagyítani tudom mindenkinek édes gyönyörű babái vannak csa az az 1 hely üresen.-(((((((( de jó is lenne ha...........

Júliusiak ti lesztek az elsők akik megtudják hogy kismama vagyok sőt szerintem jövök benneteket fárasztani:-))Olyan jó kis csapat vagyunk!!!Voltunk.....pux Barbika ..ja és jövőhónaptól már nem védekezünk!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook