Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

32781. Dóry87
2009. nov. 26. 14:50

Sziasztok!

Kisbibe, neked jó reggelt:))))

Örülök, hogy kitudtad magad aludni, látom javulnak a babák:), de jó nektek....Majd megmondom Zazának, hogy igazán példát vehetne, mert nekünk ismét borzasztó északánk volt:(

Pedig olyan szépen végigaludta régen az északát...Hol van az én jókisfiam?:(

Vizike:Csudiszupi, hogy még mindig ilyen szépen tudsz fejni!Nagy nagy Gratula hozzá!:)

Remélem sikerül elintézni, hogy kapjál gyedet, és még a kocsitok is besz.rik:( Pechesek vagytok mitne mondjak!:S

Debora, mi is lepedő akrobaták vagyunk!:) Aggódok én is néha!Azon gondolkodtam, hogy varrok a lepedőébe gumit, de rájöttem, hogy nemjó ötlet, mert ezt még ha a fejére is kerül letudja lökni magáról, viszont a gumisat nembiztos, ugyhogy marad az, hogy huzigálom alatta, mert hiába gyüröm be a matrac alá valahogy mindig kibányássza...

32780. 228bb89282
2009. nov. 26. 13:21
Ja, nem jó reggelt akartam írni így félután fél 2kor! :)))) Hanem sziasztok! :) Csak épp cooltimet olvastam előtte és ez maradt meg. ;)
32779. 228bb89282
2009. nov. 26. 13:21

Jó reggelt! Képzeljétek, Tomi csak kétszer kelt, egyszer hajnali 1kor, meg 5kor. Ezzel már kibékülnék azt hiszem. :))) Ma volt a védődő, okosat ő se tud, de szerinte elég a tejem, ne adjak neki tápszert. Kezdjem ma a krumplit, laktassa csak el estére.

Tegnap 18.30kor adtam neki kb 80 gramm alma-banánt 19.40kor szoptattam és altattam. És aludt, komolyan hihetetlen érzés volt. Erre meg elkezdtem hülységeket álmodni, de az már nem számít, 11-01ig nyugodtan, a saját helyemen aludtam. Igaz, most meg az uram nem volt itthon, elment Pestre, ma vizsgázott, szerencsére sikerült neki. :)) Már csak egyet kell megcsinálnia, de azt mondja, az a legnehezebb... Mindegy, most ennek örülünk, hogy sikerült és kész!

32778. cooltim (válaszként erre: 32777. - Nitina)
2009. nov. 26. 09:09

Jó reggelt!

Végre mutatkozik javulást egy-két helyen az éjszaka terén... Azért ez jó!!! Mi is jól vagyunk! Reggel 7- kor keltünk, aztán kapott őszilevet és visszaaludt. Most még alszik...

32777. Nitina
2009. nov. 26. 08:52

Jó reggelt!

A mi éjszakánk eész jó volt, most nem kellett 50 percet harcolni, hogy elaludjon a kis manó. Kétszer keltünk, teljesen kipihent vagyok!

Szabina, nagyon kár, hogy nem vált be a kása. Úgy néz ki,hogy a kis krapek csak téged akar! :)

Mézyke, Orsinak jobbulást kívánok én is.

32776. Khatif
2009. nov. 26. 08:46

Jó reggelt lányok,

Ákos megint végig aludta az éjszakát. Este kilenctől reggelt hatig. Akkor evett és utána még aludtunk 8:30-ig. Hihi.

Olyan jó pihent vagyok :D

Most nem tudok visszaolvasni mennem kell a munkanelkulibe. Majd jövök.

Szép napot

32775. Mézyke
2009. nov. 26. 08:10

Jó reggelt:-)

Köszike nektek is.Orsim rosszul aludt.Mindíg eldugult az orra, többször ki kellett szívni.Enni is nehezen eszik.

Vizike, Agoca örülök, hogy jelentkeztetek.

A rossz alvó babákhoz meg küldök majd egy álommanót :-))

Vizike harcolj a gyedért én is azt teszem.Remélem mindketten megkapjuk.Sajnálom hogy a te párod is munkanélkül lesz.Az enyém már egy ideje nem dolgozik:-((A ... főnőke kitolt vele:-((

2009. nov. 26. 08:00

Sziasztok,

Vizike, de jó rólad hallani, és annyira csodállak, hogy még mindig tudsz fejni, és ilyen szépen....és az a kis plusz pénz is mindig jól jön...remélem rendeződnek a dolgok nálatok...szorítok, gondolok rád..:-)

Hát lányok, ez a kása dolog nem jött be....kivagyok, semmit sem használt. Talán még rosszab, mert szegénykém reggel alig bírt kakálni, úgy fájt a pocija. Este hétkor megetette, kapott még cicit is, de 9kor mér megint cicin volt, mert addig már fél órája keresett, és mindig felébredt. ez ment egész éjjel is, de próbáltam nem mellre rakni, amíg lehetett. De már 5től fent vagyunk, pedig 4kor szopizott, és még utánna egy kettő felkelt, és a cici kellett neki, amit aztán 6kor meg is kapott,. most ment el aludni, kíváncsi vagyok,meddig húzza....:-(

32773. Danica16
2009. nov. 26. 07:39

Jó reggelt!

Régen én is éjszakai bagoly voltam, de apának korán kell feküdnie a munkája miatt így hozzá igazodtam a pár év alatt :). Már 8körül is képes vagyok aludni, ami Totó mellett muszáj is volt, ha valamennyit aludni is akartam...

Vizike, Agoca örülök hogy jelentkeztetek :)

Krisztomról tud valaki valamit?

Remélem a nem alvó babák hamarosan megjavulnak végre!

32772. vizike
2009. nov. 26. 07:12

Jó reggelt.:)

Most kelt Enikőm.De remélem még visszaszüttyögi magát.

Ma megyek a munkanélkülibe,meg ügyintézni,addig Enikőt kölcsönadom a kerinek..:))

A fejést egész jól bírom tegnap is volt a tejért a csaj,már több mint 50 litert vitt el Csengének.

Naponta 8-10szer fejek.Minden cicizés után,meg néha plsszban is ha vanidőm,a másikat amiből nem eszik, 2 óránként.Eddig a havi csúcsom 24 liter volt.:)

Jó érzés adni is,meg igen kell az ára.

Decembertől a Kápi is munkanélküli,mert minden télen ezt csinálja a cégük.

Na megyek mert ebből nem lessz alvás.

32771. debóra
2009. nov. 26. 06:58

Jó reggelt lányok!

Mi ismét kukorékolunk fél 6 óta a szomszéd döge miatt ismét.

Most tettem vissza aludni, de csend van.

Vizike örülünk, hogy hallunk felőled.

Az én GYED-em is akadozik, mivel vállalkozó vagyok igy felhivtam őket, mert volt egy olyan érzésem, hogy fel kell hivnom és jól tettem, mert nem jó nyomtatványt küldtem, mivel azon nem derül ki hogy vállalkozó vagyok. Igy újra mindent kitölteni és újraküldeni. Pénteken adtam fel újra ajánlva, szerintem tegnap odaért, igy ma ismét felhivom őket /mert már nem bizok bennük/ hogy jól töltöttem-e ki mindent. Nekem ilyen cirkusz volt a táppénzzel is és a TGYás-al is. Már kezdem megszokni.

Reméljük azért el tudod intézni a Gyed-et, mert nem mindegy, hogy mennyit kapsz.

Az én lányom a kiságyban a lepedőt gyűri maga alá, pedig már adtam neki rongypelust, hogy azt gyömöszölje. A kispárnáját /lapos/ elvettem már, mert féltem, hogy megfullad, de valami kell neki, amit gyömöszölhet, igy marad a lepedő és a pelus. Igy sem vagyok nyugodt, mert mindig nézem, hogy mennyire gyűri maga alá. Este ha elalszik, akkor meg kisimítom alóla.

Hát én simán el tudok aludni este 21.00 körül, leteszem a fejem és már alszom is. Nekem első ébredés fél 12. volt, de látom volt itt olyan, aki addig fenntvolt. Én addigra már aludtam pár órácskát. Kis éjszakai baglyok.

32770. Szilvita (válaszként erre: 32768. - Vizike)
2009. nov. 26. 05:31
Atya világ, mennyit eszik ez a kicsi lány?!:) Hogy bírod a fejést? Hogy van az egészséged? Remélem valahogy mégis sikerül a gyed! Jól meg kéne verni az ilyen könyvelőt!
32769. Szilvita (válaszként erre: 32765. - 228bb89282)
2009. nov. 26. 05:27
Még nem tudom, sajnos, jövő héten ha megtudom, küldöm. Most chamomillát kap, 15öst, attól most ébred először este fél9 óta...talán ez is jó!:)
32768. vizike
2009. nov. 26. 03:16

Hellóka kis éjjeli bagjok.:))

Megvagyok ám nem evett meg a jeeti,csak káosz van velem.

A gyedem igénylése előtt telefonáltam,és igen úgy tűnik,hogy a bal...sz könyvelő miatt nem leszek rá jogosult.

+ a kocsim is táppénzen volt,kimúlt az aksija,csak 16000+ a kedves mama is műsorozik.

pl a múltkor úgy levágta magát a nappaliban a kedvenc kanapémra,hogy leszakadt.Akkora lyuk lett,hogy simán belefér a babakád.:((

Csatlakozom,az alvajáró gyerkőcök táborába.:DD

De megoldottam tegnap este kikaróztam Enikőt.

2 nagy plédből hurkát tekertem a 2 oldalára,és azóta mosolyogva alszik.

Már én is kóstoltatom a tejpépet.Muris ahogyan falatozik.Majd el repül nagy izgalmában,elősször pedig a hideg is kirázta.:))

Az esti műszakkal szerencsém van 1 cici 5körül,6kor fürdés,majd 2. cici,és 150 üvegből apától.Kápi kicsit szüttyög vele,és 7kor már alszik is.Én közben fejek,majd vacsi,zuhany,ismét fejek,és max 20 30kor már alszom is.

igaz éjjfélkor már felébredek fejni,és onnantól az ő szobájában alszom.

32767. Dóry87
2009. nov. 25. 23:26
Hát megpróbáltam aludni, de lehetetlen és ráadásul tuti érzi törpe, hogy mikor fekszem le, mert lefeküdtem, hogy hátha sikerült egy kicsit szundizni és a megszokott fél1-1 helyett nem felébredt?Hát de...., most ismét szunyál, de én aludni továbra se tudok! csak kb egy óra mulva!Ez iszonyat bosszantó:S
32766. Dóry87 (válaszként erre: 32763. - Szilvita)
2009. nov. 25. 22:39

Aranyos vagy Drága, kösszi a tippet, de van hálózsákunk és azzal is mászkál, tehát már nemtudom, hogy mit tehetnék!

Északa felébred, ha a fejéhez ér a kiságy széle, nappközben meg ilyet még nem láttatok ez tuti!:

A nappali alvások során a kiságy szélén körbe közvetlenül a rács mellett végig nyálcsík van!Elösször nemhittem a szememnem mert a gyerek ugyanugy feküdt ahogy leraktam, mondom ezt, hogy csinálta, hogy a rács mellett vizes a lepedő, én már szellemkre gondoltam, meg (ilyen marhaságot) biztos ereszti a fa a nedvét...:)))) (idióta)

De ma bentvoltam míg aludt, tettem vettem a szobába:) És kilestem, hogy ő mászkál körbe!:)

32765. 228bb89282 (válaszként erre: 32763. - Szilvita)
2009. nov. 25. 22:37
Kérem a bogyó nevét!!!! Azóta eszik ilyen keveset TomPedro. Küldd át priviben, légyszíves!!!!
32764. misz (válaszként erre: 32761. - 228bb89282)
2009. nov. 25. 22:15

Csatlakozom a klubhoz: Ilyenkor nem bírok elaludni, és mikor végre kényelmesen elhelyezkedem az ágyban és elnyomna az álom, az én édes Kisfiam azonnal felsír.

Holnap megveszem a homeos bogyót. Köszönöm, hogy segítettél. :) Remélem a bogyó is fog. :)

32763. Szilvita
2009. nov. 25. 22:06

Sziasztok!

Nagyon jót sétálgattunk ma. Persze Domi levágta a szokásos üvöltést a babakocsiban, aztán kivettem, és egy perc alatt elaludt. Utána átmentünk anyámhoz, este jöttünk haza. Visszatértünk a pokrócba betekerős altatáshoz, így elalszik egy perc alatt. Csak ezt olyan erőszaknak érzem (Nitina, Dominak a kezét kell lefogni). De ha ez kell neki...

Khatif, Mézyke, jobbulást a babáknak!

Mindenkinek jó éjszakát és jó alvást!

Dóry, neked akartam írni, hogy Dominak bevált a hálózsák, nem a vékony,hanem vastag anyagú, mint pl. a tescos. Azóta nem mászik fel. Ja, és két este már, hogy magától elaludt a HÁTÁN, ami még sose volt, és ma cicizett is végre vagy egy órát. Tudom, ti pont ettől vagytok ki, de én örülök, hogy egyáltalán eszik:(

Egyébként Domiba is radar van, nem bírja, ha lazsálok:p

A doktor néni mondott valami homeós bogyót, ami az oltás mellékhatásait küszöböli ki, mármint, hogy van ilyen bogyó, majd jövő héten informálódok, hátha segítene nektek is.

Voltaire, isten hozott újra!!!

32762. agoca
2009. nov. 25. 22:06
Ezek szerint ti is keltek. Mi is egyre sűrűbben :(
32761. 228bb89282
2009. nov. 25. 21:36

Mézy jobbulást Orsinak! Tominak már egy hete küzdünk lassan a náthájával, Kata talán már kifelé megy belőle, neki már csak egyszer szívtam le az orrát ma.

Dóry, ilyenkor még én se tudok aludni, de tuti úgy járok, mint tegnap este. Amint befekszem az ágyba, felébred Tomtom. :( POnt bemelegedtem, mire elkezdett nyöszörögni. :(

32760. Mézyke
2009. nov. 25. 21:05
Köszönöm nektek is:-))
32759. Dóry87
2009. nov. 25. 20:37
De irigykedek azért azokra akik ilyenkor letudnak feküdni én nemvagyok rá képes!Még csak arra se vagyok képes, hogy az ágyból nézzem a tv-t mert elzsibbadok és minden bajom van, de bárcsak én is tudnék aludni... akkor legalább aludnék egy pár órácskát olyan fél1-1 ig mert Zazám álltalában akkor kel elösször!
32758. Dóry87 (válaszként erre: 32757. - Debóra)
2009. nov. 25. 20:35
jóéjt neked is!
32757. debóra
2009. nov. 25. 20:33

Na megyek elteszem magam holnapra.

Mindenkinek kevés kelést és jó éjszakát!

32756. Dóry87
2009. nov. 25. 20:30
Mézyke: Orsidnak jobbulást kívánok!
32755. Dóry87
2009. nov. 25. 20:29

Nekem is feltünt, hogy Vizike keveset jön! De pont ma kaptam tőle egy virágocskás jelet!Tehát passz, hogy miért nem ír, mert itt rejtőzködik!Nagyon remélem, hogy már meggyógyult!:)

Agoca: De jó, hogy jelentkeztél, már kezdtem izgulni miattatok!

32754. debóra
2009. nov. 25. 20:18

Sziasztok.

Mézy Orsinak jobbulást.

Köszönöm a jeleket, de nem tudom megnézni még mindig.

Már ma pont nekem is eszembe jutott, hogy veszek valami Sinlacot és beetetem éjszakára. Igaz mi azért mostanában kop..kop... alszunk 4-5 órát, mostanság ritka, hogy felkel 2-3 óránként. Idáig kétszer kelek. Na ne legyek annyira telhetetlen, amikor van itt olyan, aki óránként is kel.

Már nekem is több, mint egy hete egyedül alszik el a kiságyban, nem kell melléfeküdni. Kaja, 7-kor fürcsi kb. 20 perc játékkal együtt aztán fél 8-kor leteszem és 8-ig elalszik. Egy párszor kiesik a cumi, de beteszem és csend van.

Napközben nekem is alszik többször keveset. Ha felkel fél 8-kor, akkor rá két órára már álmos.

Alszik fél órát és rá két órára megint álmos. Igaz csak fél órákat ,de alszik. Néha sikerül elaludni 1-2 órára is, de az ritka úgy hetente egyszer.

Vizikével mi lehet? Rég volt. Amikor pocakosak voltunk ő mindig volt.

32753. Mézyke
2009. nov. 25. 19:33
Köszönöm nektek.
32752. szabina1984 (válaszként erre: 32751. - Agoca)
2009. nov. 25. 19:32

Agóca, jó hallani felőlletek. A párodnak meg üzenem, a vizsgák miatt ne aggódjon, biztos meglessz, nekem az államvizsgára kellene készülnöm, meg a diplomamunkammal, de egyenlőre még tiszta nyugodt vagyok. Tehát nyugi, meglesz az a vizsga, nem kell annyira keményre venni.....aztán lehet én is nemsokára be...ok. Jajajajajjjjjjjjjjjjjj...:-D

Na, Áronkaval megkóstoltattam a kását. Úgy nyelte, pedig semmi íze nincs neki, épp azért vettem ilyet, hogy ne legyen ízesített, de csípte. Aztánmég cicire is került, és az apja elaltatta. Na, kíváncsi vagyok,meddig húzza.

Danica, a DM-ben vettem, Alnatúrás bio babakása, 4 hónapos kortól.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook