2009 júliusi babák! (beszélgetés)
jaj de kis picurka, mennyivel született elöbb?
Mikor a barátnőmnél voltunk Zénó már több mint 4 kiló, de nekem akkoris olyan picikének tünt Zazához képeset, pedig nemrég még Törpi is annyi volt!
Délután voltam éves fogászati ellenőrzésen. Szerencsére nincs rossz fogam, csak az ínyemre kellett venni öblögetőt. Vettem tejpépet többféle ízűt. Majd holnap megkóstoljuk.
Mielőtt még elindultunk volna a városba, a barátnőm telefonált, hogy menjek át. Ott volt a húga a kisfiával. Nagyon picike, 48 cm, és 2,85 dkg, elsején lesz két hónapos. Akkora mint Hanna, mikor hazahoztuk. Érdekes, hogy ugyanekkora volt ő is, és mégis olyan picikének tűnt. Nagyon szép kisfiú, és jól van a sok megpróbáltatása ellenére.
Dehogynem! :) Majd meglátod, mi szívesen segítünk egymásnak szóval, szavazattal, és gyakran tettel is.
Nyugodtan bármit mondhatsz, kérhetsz.
Megyek szavazni Bettire is. :)
Most nézem csak, hogy Betti milyen édes alukál!
Hát fogni kell az elefánt ormányát, nehogy elszökjön míg ő alszik!:)
Szavaztam Bettire is:)
Leraktam törpikét de marhára nemlátszott állmosnak most beszél a nyuszijának remélem, hogy hamar elalszik!:)
Visszaolvastam, de már fogalmam sincs, miket akartam írni. Lyukas az agyam kissé. :(
Minden esetre boldog hófordulót az illetékeseknek! :)
Akkor már 4 lány indult a fórumról. :)
Miért nem írtad, hogy Bettit is beneveztétek? Rá is szívesen szavaztunk volna. Mi a teljes neve? Írd meg és szavazunk rá is, mint Majára, Vandira, Fannira.
Bongyorka nektek is bo9ldog hófordulót!
Sajnos mi ma nagyon nyüglődünk, talán a telihold miatt, fogalmam sincs, nemhajlandó aludni...persze mostanában kézbe altatom el, és mikor már mélyen alszik akkor teszem le. de ma ez sem segített, megfürdetem és kajcsizik, utána aludnia kell( ene)...
Annyira érdekes, hogy mennyire megérzik, hogy mikor van pancsa idő!Én most próbálom kicsit kihúzni mert hátha jobban elfárad és alszik pancsi után rendesen, de ha 7-kor nincs kádban akkor üvöltés van!
Hála az égnek Zazát soha nem kellett altatni!Elalszik ő egyedül ha itt az alvás ideje, berakom a kiságyba még eljátszik vagy 5 percet a nyuszijával és utánna aztveszem észre, hogy már alukál is!
Az én törpém imád autókázni!Álltalában elalszik a kocsiba vagy elnézelődik!De sebbesség függő mint az anyja:) ha 50alatt megyünk vagy dugó van akkor üvölt és semmi nemjó neki, de ha a mutató 50 felé megy akkor már csöndbe is van:) Annyira furi:)
Sziasztok.
Végre hazaértem. Maja alszik, nagyobbik lányom letette.
Nálunk az altatás egyszerű. Beteszem a kiságyba, cumi a szájába morog kettőt emeli a seggét és elalszik. Csak tényleg el kel kapni a megfelelő időt.
Mi sem megyünk nagyon sehova, mert háromszor alszik egy nap és ő is csak az ágyban, ha meg megyünk is valahova, akkor elalszik akocsiban, ha éppen alvásidő van, ha nem akkor ordít, mert nem szeret utazni.
Tegnap elmentünk du. 5-kor a Tescoba és odafele elaludt, de csak 10 percre, mert pont odaértünk és elnézelődött. Hazafele orditott, majd elaludt ismét 10 percre, mert addigra hazaértünk. Aztán gyorsan megfürdettem, evett és letettem aludni.
Jogos volt az üvöltés, mert ő már 6-kor fürcsizik és 6 után pár perccel értünk haza.