2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szia Nina!
Sajnálom, ami történt és vigyázz magadra és néha ugorj ide ide hozzánk
Jajj én meg nem tudom mikor, mert holnaptól már költözködünk, és vasárnaptól már internetem sem lesz.
Szóval mindenkinek minden jót és jó éjszakát!
Jajj, akkor teljesen félreértettelek:) De így is jó.
Azt hittem arra gondolsz, hogy múlt hónapban még fontos volt, hogy apa itthon aludjon, most már nem annyira. Ha nem aludt volna itthon én sem lennék ebben a topikban :))))
Hehe
Szerintem is jó csapat van :)
Múlthónapban még pontos volt ami most nem :p :)
Mondjuk Tomi mocorgását már a 12-14 hét között éreztem, apa mondjuk csak jóval később, de addig csak próbált fülelni :))
Amikor lehajolok felvenni valamit, vagy este az oldalamon alszon és felhuzom a lábam, akkor érezek egy gömböt, de ha simán állok vagy megyek akkor nem.
Én is elég kuka vagyok és marha álmos pedig még nyolc sincs:D
Én annyira élvezem, hogy itt vagyunk azonos idősen egy kupacban :))
Jó hogy vagytok csajok :))
Az nekem nincs. A hasfalam volt érzékeny sokáig, az már sokat mérséklődött.
Danica tuti az elején vagy? ;))
Én momentán fázom, lehet fel kellene venni egy gatyót, nem egy szál pólóban flangászni :)
A reggeli rosszullétek, rám is délután este fele tör rám, bementünk délután a kaisersbe és azt hittem kidobom a taccsot, a tömény sütiszag meg minden miatt, de megúsztam...
detto ugyan ez !!
du vagyok kicsit rosszul de nem hányok és sokszor fázom ... .-)
De csend lett! Na lányok én túl vagyok másfél óra hányingeren. De hogy miért este? Mindenestre megúsztam rókakoma nélkül...
Nektek nincs minden este egy időszak amikor akármilyen meleg van fáztok? Nekem mindig van egy óra, amikor melegítőben két takaró alatt is fázok. Aztán semmi bajom... Éljenek a kismamik!!!!