2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hát jó sok hozzászólás volt tegnap óta :)
Érdekes, én nem is érzem, hogy terhes lennék :) néha picit émelygek illetve mintha fel lennék puffadva :) ja meg a két csík :)
Mindenki vigyázzon magára! :)
Hellóka mindenkinek! Nem kell aggódni miattam, vérzés megszűnt, szinte semmi nem látszik a bugyin, Manócska erősen kapaszkodik, tegnap sokat feküdtem s elmagyaráztam neki, h itt kell maradjon, nekem ő az első babám, s nagyon boldogtalan lennék ha elmenne. A cickók ma nekem sem fájnak annyira, csak a hányingeremn nem szűnik. Szerintem beszélgessetek vele, megérzi ő a mondatok lényegét. Mindenkinek pocaksimi!
Most ébredtem :) És enni is tudtam, haladás :)))))
Én minden este álmodok valami iszonyatosat. Általában brutálisak. Már rossz elaludni, mert félek mit kreál az agyam... De ha túl vagyok rajta, akkor már tudok jót aludni, néhány pisiléssel megszakítva :))
köszike a választ.az biztos,hogy valamilyen szinten aggódok a bébiért,főleg egy vetélés után,de azért szeretném kipihenni magam.
Szerintem normalis.Ezt talaltam
Hatterban legtöbbször aggodalom nyugtalansag kisebb mertekben a terhessegi hormonok allnak.
sziasztok!szenved valaki közületek alvási nehézségekkel?kb.mióta tudom,hogy terhes vagyok,felkelek éjjel 2-3 körül és fent vagyok 1-2 órát.normális ez?szerintem nem.
Na rakok fel én is képet
tök jó látni,hogy kivel beszélgetek :-)
Talan picit kesobb majd tudok enni:)) Most viszont alszom, leragadnak a szemeim:)
Ó Imitke. Fogdd fel úgy, hogy jelzett a babód, hogy köszöni, minden rendben :)))Azért valamit próbálj majd enni! És pihengess :))))
sziasztok.:) En epp aludni keszulok...hajnal ota fenn vagyok, es hanytam. Most megprobalok pihenni picit. A ferjem elment ebedert, ehes:) En viszont ra sem birok nezni az etelre:(
Hát enni ettem amitől mehet. Tegnap 3 joghurt is lecsúszott este, nem bírtam abbahagyni. Ez így nem is lenne gáz, de előtte franciasalit ettem :))) Anyukám felhívtam sírva, miután írtam nektek, erre ő világosított rá. Szóval a hasmenés oka asszem megvan. A cicik meg... Ma kéne megjöjjön, ha nem lenne babó, lehat az kavar be egy kicsit. Apa is hazaér végre nemsoká, majd megvizsgálja tényleg összement e , vagy csak én képzelődök...
Olyan rossz ilyen parásnak lenni, de itthon, egyedül hétvégén mi másra figyelnék, mint arra, hogy mivel idegesítsem fel magam :)))
Khatif tuti minden rendben van, pihenj sokat, vigyázz magadra. Egyél egy nagy tányér fini meleg husilevest. Tudsz ott ilyesmit enni???
Többiek???
Jo reggelt.
Agoca ne izgulj. A cickok nekem sem mindig erzekenyek. Ha nagyon izhulsz hivd fel az orvosod es kerj idopontot a kobetkezo hetre. Lehet, hogy csak ket het mulva kellene menned, de te aggodsz es neki is a te a Pici egeszsege a legfontossabb. Nem ettel valamit, amitol mehet a hassad? Vagy csak valami virust osszeszetel az utcan?
Hat nekem volt lazam be kellett vennem gyogyszert, mert csak ugy ment le. Azota borogatassal tartom szinten magam. Nagyon felek a Pici miatt, de a Parom teljesen nyugodt, mert, hogy o utana nezett a neten es rendben kell lennie, meg O erzi a sziveben, hogy semmi baj nincs. En nem vagyok Ennyire nyugodt. Anyosom olvasta a konyvben, hogy ilynekor meleg vizes limonadet kell inni, mert az megizzaszt, szovsl most az jon, bar borzalmasan hangzik.
Sziasztok!Jo hetveget mindenkinek.
Nalunk is van ho.Olyan szep.
Kezdödik az undorodos idöszakom.:)
agoca
Nekem minden reggel 37.0 37.1 a höm.Ma 37.2
Jajj lányok, megint pánikolok. Ma reggelre teljesen leeresztettek a cickóim, és egyáltalán nem érzékenyek, pedig eddig egyfolytában azok voltak. És a hasam is megy. Ez volt múltkor is :((( Annyira félek, és még két hét az uh-ig...
Veletek remélem minden ok! Cvetich? Khatif?: Láz???
De jó hogy nálatok esik a hó.Nálunk süt a nap.
Merre? Nálunk süt a napocska. El kéne indulnom disznótorba... De nincs kedvem, hideg is van, és sokat kell autókázni is. Lehet ebből kimaradok. A nagyján már úgyis túl vannak :)))
Jó reggelt mindenkinek! Éljen a hétvége!!! :)))
Szép estét mindenkinek. És jó éjt :)
Én is megyek, jön a barátok közt. Az első reklámig egész jól bírtam tegnap is :))
Sziasztok! Megyek alszok egyet a tévén. Szintén jó pihenést minden babának és mamának.
Folyt.
Csak itthon akartam maradni 1 hetet táppénzen, hogy fekvés-alvás-citrom-méz gyógymódot vegyek :))) És használt.
Tudod, hogy érzel, én is ebben voltam. 2 napja beteg voltam, mire biztosan megtudtam (teszt), hogy terhes vagyok. Ezért elmentem a házidokihoz. Erre mit csinált? Felírt 40 szem szemicilint, meg valami orrkenőcsöt. Ma voltam nála megint. Kérdezte, van-e még a szemicilinből. Mondom van (gondoltam: a gyógyszertárban épp elég, mert én nem váltottam ki). De én nem voltam lázas. És egy ilyen náthával el sem mentem volna orvoshoz, ha nem derül ki, hogy itt a baba a pocimban.
Igen tudom, hogy nem jo, ezert is felek. El sem hiszem, hogy pont most kapott el
Én 2 hete így vagyok, és semmi jele, hogy el akarna múlni :( 1 körül elálmosodom, aztán próbálok túlélni :))
Borogasd magad ha gyógyszert nem is veszel be. Én mindenhol azt olvastam, hogy a láz az nem jó ilyenkor.
En eppen 38 fokos lazzal fekszem az agyban. Remelem a Picinek semmi baja nincs
:)muszáj.. itt is mindjárt fürdés idő... Nekem ez lesz az első babám, de a páromnak már van egy kisfia
További ajánlott fórumok: