2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Vivuci dokinak mondtad ezt? Magnéziumot szedsz?
Egyébként üdv köztünk! A listához írlak, ha a szülési dátumot, a várost, kórházat esetleg választott neveket leírod, persze egyik sem kötelező :D
Szió!!!
Üdv közöttünk!!!
Fájni nekem csak egy egy pillanatra szokott, vagy egy egy rossz mozdulatnál. De a húzó érzés szinte minden este...
Szia Vivuci! Isten hozott köztünk!
Nekem fáj az alhasam. Én magnéziumot kaptam rá, mert feszesebb a méhem. Dokinak említetted már?
Szia Vivuci, üdv. köztünk:)
Szegény, nagyon rossz érzés lehet, nekem kifejezetten fájni nem szokott, de olyan húzós érzés az van néha....
Sziasztok!
Én is júliusi babváró vagyok:))
örülök,h. rátok találtam!:)
Csak elakartam panaszkodni magam:((
ugyanis annyira fáj a pocim,h. csk naaa.. és nagyon fölvan puffadva, vagy nem is tudom...úgy meg van keményedve a pocim és húz..vagy nem tudom megfogalmazni, de nem valami fincsi érzés :S Nektek volt már ilyen?
Jól néz ki!!! Határozottan. Biztos fincsi is:)
Mi is együtt aludtunk, de én nem vagyok olyan fáradt, úgyhogy kilopóztam. Szegénykém tegnap az egész napi meló után este 9-kor indult haza és ma délután 1-re volt itthon. Hagy aludjon:)
Szilvita mi is szundiztunk egyet apával összebújva, de sajna már megint el kellett mennie, de nyolc körül hazaér, és szerda reggelig minden percet együtt töltünk :))
A tortának sikere volt!! :) Teszek fel egy képet róla :))
Na, apa megjött, alszik édesen:)
Vikkk de jó, hogy minden oké, olyan édi a képen a kiscsaj:)))
Mindenkinek lánya lesz?!?! Lehet hogy akkor az enyém is lány???? Jó lenne, bár a fiú is jó lenne...:)
Jaj már látom is Mártinál Lányokat akartam írni :p :))
Tényleg Márti ilyenkor már lehet tudni, hogy egypetéjűek vagy sem?
1. Bongyorka______június 28._____Budapest, II. sz. Női Klinika____ Mirjam _____Lány
2. Cvetich_________június 30._____Újvidék___________________Luca / Zalán___Fiú
3. Anyta__________június 30._____ Sopron, Erzsébet Kórház
4. Ancsa__________július 1.
5. NMárti7791_____július 2.______Karcag____________________ Dóra, Zsófia___Lány
6. Vizike__________július 2.______Győr______________________ Bence
7. Ené Lívi_________július 3.
8. Vikkk__________július 3. _______Tatabánya_______________ Sára, Ivett_____Lány
9. Danica_________július 5.______Budapest, ÁEK/ MÁV________???___________Lány?
10. Baba0729_______július 5.______???______________________Jázmin
11. Nitina__________július 6._____ Budapest, 1. sz. Klinika
12 Mézyke________július 7.______Miskolc, Megyei____________ Viktória, Orsolya
13. . Lego___________július 7.______Debrecen____________________________Lány
14. Agoca__________július 8.______Békéscsaba_______________ Csaba / Regina
15. Quenn_________július 8.
16. Gombhal_______július 10.
17. Debóra_________július 10._____Budapest, Péterfy S.
18. Timea1114______Július 11._____Salgótarján_______________ Csenge, Mirella / Bálint, Levente
19. Khatif__________július 12._____Hollandia_________________Ákos / Julianna
20. Detti___________július 12._____ Mátészalkai Területi Kórház__ Nóra / Tamás
21. Sári77__________július 12._____Szeged
22. Juca____________július 13._____ Kiskunfélegyháza___________Judit / Gábor
23. Kozmazsu_______július 13._____ Bp., II. sz. Női klinika / ÁEK
24. Imitke__________július 18.
25. Babyjuly________július 19.
26. Zöldbeku________július 19.
27. Lengyelnehajni___július 19.______Győr
28. Dóry87__________július 20._____Budapest, Péterfy S.
29. Ti7_____________július 22.
30. Szilvita__________július 23._____Budapest, Szent Imre Kórház
31. Kingi____________július 25._____Budapest, Bajcsy-Zsilinszky_____ Zsófia / András
32. Voltaire_________július 25.
33. Dragon__________július 26.
34. Barbika__________július 27._____ Gyula, Pándy Kálmán Kórház__ Ábel Milán / Réka Édua
35. Szabina_________július 31._______???______________________ Emma
Na remélem mindenkit jól írtam :))
Köszi csajok!
Hát nem tudom ez mennyire biztos de kb 5percig nézte a nemét és azt mondta,hogy nincs semi a Lábaközött.Az új időpontom Júli 3.
ma 18 hetes.
2hét mulva az új Afp eredménnyel megint uh lesz :-)
Vikk gratulálok én is a pici lánykához.
Tényleg sok lesz a lány:))
Én egyébként a transzferkor mondtam a páromnak, amikor a két sejtecskét megnéztük amit visszakaptam, hogy a szebbik biztos fiú. :o) Mikor kiderült, hogy sikerült a lombik, én akkor is azt mondtam, hogy az a szépséges maradt velünk, a fiúcska, de úgy látszik, a lányok a szépek mikroszkóp alatt. :o))) Végül is tökmindegy, csak egészséges legyen. :o)))
Ma jönnek a sógoromék vendégségbe. A lángost már megcsináltam és a holnapi ebéd is kész (édes-savanyú kínai csirkemell sült rizzsel), a süti sül a sütőben, majd a hab meg a gyümi kell rá még. Még a reggelire való túrós lepényt kell bekevernem, hogy holnap csak sütni kelljen és kész is leszek, de már nagyon elfáradtam. Ja, a kutyákat is megsétáltattam már. :o) Még felmosok aztán mára feladom...
Szep nev :)
Nagyon sok a lany, nekem akkor tuti kisfiu van a pociban, ahogy Anyukam gondolja :P
hol lehet menézi mit jelentenek az adatok az UH
BPD,HC,AC,FL,
Gratulálok!!!!
Hűűű, micsoda nőuralom lesz itt!!!!!
Nekem kész lett a torta, nem egy cukrászmű, de szerintem nagyon kis szép lett, a marcipán egy nagy cumi rajta :)) Ajándék becsomagolva, apa azt mondta 4 körül ér haza. Pont két óra, és végre átölelhetem!
Szilvita te párod mikor érkezik?
nahh!
Kislány :-)
Minden rendben vele .Ficánkolt is és 4d-is megnézték
majd leírom a pontos méreteket:-)
Gratula Danica!!!
Már megnyugodta, köszi. Ráadásul olvastam, hogy a túl magas az valami nyitott dologra utal, a túl alacsony meg down szindrómára. na utóbbihoz lennék közelebb, de a tarkóredő tökéletes volt :))
De ha egyszer benn vagyok a normál értéken belül nem is értem mi a fenét paráztam :)))
Helyretettetek, köszi!
Most feldíszítem, mert maga az alap kész :))
Megvan az afp-ém 1,12 a mom korrigált.
Ágoca ne aggódj az afp miatt, ahogy mondani szokták csak a kismamák riogatására van :p