2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Húúúú lányok, mindenkinek milyen mozgalmas napja volt:)
Mézyke hallottad a babát szívhangját? Az olyan jó!Én amikor elösször hallottam elbőgtem magam!:)
Azt a szopipárnás oldalt letudná nekem valaki írni???Léccike!
Én már többször voltam,de semmit nem csinálnak csak uh.Nállunk biztos nincs ilyen,hogy ingyen leveszik.
Mézyke,és mi jót tanultál?
nem, meg nem voltam, te voltal? hanyadik heten? nekem meg nem mondtak semmit.
ma az onkologian annyit mondtak, hogy a koldokvert ingyen leveszik, mivel az akossal ez volt. neked nem mondtak errol semmit? en is csak ma tudtam meg, es nem is az orvosom mondta, szerintem erdeklodj utanna.
Kukk!
Megjöttünk a doktornénitől. Babóka rendben van, uh-n is megnézte, mocorgott is kicsit, nem szereti ha kukkolják. :o) Engem mindig megvizsgál a doki néni manuálisan, hogy zárt e a méhszáj, meg a nyakcsatorna, ez volt most is. Kaptam Klion-D kúpot mert elég bő folyásom van, az Utrogestan után előfordul állítólag óhatatlanul is. :oS Legközelebb 1 hónap múlva kell mennem, ha addig nincsen semmi gond. :o)
vigyazni kell, rizikos terhesseg, de ha az elsot is kihordtam, es mar lassan 5 eves nagylegeny, akkor ezt is kifogom.
mi tortent a kisfiaddal? kivettek, vagy ugy szuletett? de ugye jol van?
És ez nem okoz gondot terhesség alatt?
Az én kisfiamnak is egy veséje van.
Gratula,
en ma mandarint ettem es azt hiszem imadja a Piur, mert mozgott utane egyfolytaban :D
Detti,az unokatesómnak rossz lett az afp-je,ami szerint már nem is kéne élnie a babának,elrohantak 4d re ott azt mondták semmi baja a babának,levették újra ami szerint minden rendben van,ma lett eredményük.annyi még,hogy mennek genetikai tanácsadásra.Ne aggódj az uh.többe nézik az orvosok is.
Szabina miért kell császározni?
megmozdult a kismano, biztos vagyok benne, hogy o volt. tiszta furi, de mar mintha tegnap is erzetem volna valamit. de ez o, most mar tudom:-)))
erezte mar valaki ilyenkor? mert szerintem tuti o az, csak hat a 15 het?
sziasztok, reggel ota jo sokat irtatok, megprobaltam visszaolvasni.
nem reg ertunk haza pozsonybol, szegeny kis csillagomat ott kellett hagynom az anyosommal a korhazban. holnap lesznek a kivizsgalasok, tiszta ideg vagyok, olyan rossz volt eljonni. de remelem holnap csupa jot mondanak.
de legalabb kaptam egy jo hirt is, amit persze attol fugg, hogyan veszem. az onkologian szoltak, mivel tudjak, hogy babat varok, ezert is nem maradhattam en, hogy ok elintezik nekem a koldokverlevetelt, teljesen ingyen, nem kell fizetnem erte semmit. most egy ko esett le a szivemrol, legalabb valami. meg ha a pici meglessz, az utanna levo kivizsgalasokat is, hogy a fiamnak jo e lessz, ha kellene. olyan aranyosak voltak, elkertek az adatokat, jeleztek a sejtbanknak, aztan fognak engem is hivni.
voltam orvosnal is, akinel a fiamat szultem. megvizsgalt, minden ok, igaz a uht nem csinalt. de sajnos nala nem szulhetek, mert mar nem vezet szulest. de konzultaciora, meg ha valamire szuksegem volna, mehetek hozza, szuleszt is kerit nekem.
meg az is kiderult, 100%, hogy csaszar lessz, pedig inkabb szerettem volna rendesen. de mindegy.
Danica, Érsekújvarban fogok szulni, orvost meg nem tudok, de keresek.
Ne aggodj az AFP miatt, minden rendben lesz.
A kis mamak nagy reszet az afp remisztgetik.
140-es, normál, én a 3.szinmintával kértem, narancs alapon macis.:) még mi se tudjuk fiú vagy lány.:) De talán majd kedden az UH-n. :):)
Nekem január 15-én vették le a vért AFP-hez. Még nem kaptam levelet hogy gond lenne. Azt mondták az jön ha gond van. Remélem nem is jön!!!