2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Aliz is rosszul aludt, szerintem most már a foga lesz a ludas, mert napközben is nyügi. Most is alig tudtam elaltatni, alig, hogy elaludt kelt is sírva :S
Jó reggelt!
Most kivételesen mi is jól aludtunk.
Gratulálok! Akkor most már nyugodtan tudsz aludni!
Megérte bekeményíteni.:)
Sziasztok! Jó reggelt!
Én vagyok az első? Nem gyakran fordul elő az ilyesmi!
debóra ez tényleg szép ajándék volt Majától Neked. Nagyon ügyes!
Akkor várhatom, hogy Hanna is feláll nemsokára.
Babyjuly, és mindenki, tettem fel Hannáról képeket az iwiw-re. Akit érdekel, nézze meg.
A hófordulósoknak boldog hófordulót!
Persze ,nem megy egész nap a tv és nagyon sokat játszunk mivel Krisznek csak este van edzése és itt kap ebédet és nem nagyon kell főznöm , tök ráérünk vele foglalkozni...
Nyáron meg úgyis otthon egész nap a kertben leszünk.Már alig várom ...
Elhiszem, most is mindig az kell neki, amit nem szabad... Gratulálok a felálláshoz! Nagyon ügyes!
Vizikém, lehet hogy karmester lesz, de nem hinném, mert nem érdekli a zene annyira, inkább a lámpák meg a fényképezőgép, kamera. Lehet hogy operatőr lesz:D
Sziasztok.
Hannuska nekem pont Maja ma igy állt fel, ahogy leirtad. A pihenőszékbe kapaszkodott, alőször feltérdelt, majd felállt. Ma először. Nekem ezt az ajándékot adta ma.
Nélunk is megy a tv majdnem egész nap, mert nekem valaminek szólnia kell.
Maja nem nézi csak akkor figyel fel, ha zene megy. Imádja a zenét. Persze a nővérei szoktatták erre. A gépen mindig zenéltek neki és oda van érte.
Szilvita most van könnyű dolgod, mert ha elindul v. mászik, akkor aztán állandóan a nyomában kell lenni. Hihetetlen, hogy mindent megtalálnak és pont olyan dolog érdekli őket, amit nem szabadna fogdosni. Nekem mióta Maja mászik nincs nyugtom tőle folyton húzom el innen-onnan. Majd meglátod.
Betti a viván szereti nézni a szexi vagy nem című műsort,de csak a fiúkat nézi.:)
mindig csak a fiúk érdeklik.
Múltkor az árkádban egy fiatal pár ült a szomszéd asztalnál,hát ott produkálta magát a fiúnak. :)
Most a fiúk érdeklik,mi lesz ha nagy lesz?Apa majd készíti a vadászpuskát.:D
Köszönöm.
Közben kiderült nem lcd a tévé, csak nagyképernyős. Nem egésznap van bekapcsolva, de gyakran, mert én szeretem nézni. Mondjuk az igaz, hogy az felfedeztem már, hogy Hanna is oda-odapillant, de inkább elfoglalja magát, ahogy vizike írja.
Vizike, Domi sem mászik, kúszik:( De remélem előbb-utóbb... Dominál azt vettem észre, hogy időszakai vannak, egy hétig bal kéz, egy hétig jobb kéz, hát legyek okos:D
Danica, köszi hogy írtad, bár nem én kérdeztem, de jól jött az infó, mert pont elkezdtünk nézegetni. Van áruk...:(
Domi is szokott tévézni, de csak pár percig érdekli, utána mással foglalatoskodik.
Debóra, örülök, hogy jól vagy, óvatosan emelgesd azért a nagylányt! Azt hittem, ha már megindul valamerre, könnyebb lesz az életem, de már látom, hogy nem....
Ne idegeskedj.Úgysincs egésznap bekapcsolva nem??
Meg különben is nekik még anny fontos megszereleni való,meg kóstolni való dolguk van,hogy nem érnek rá tvt nézni.:)
Nállunk is közel van a tvhez, a járóka, meg a kandallóval ,majdnem szemben.
De úgysem megy egésznap a tv gondolom.
Mert eddig inkább csak a balt használja a csibusom mint én.
Kiváncsiságból előtte hagytam a kajás edényt, és balkéznél szétkente, jobbal, meg jóformán bele sem nyúlt.Ballal nyúl mindenért.
Az ikres barátnőm gyakran csinálja, hogy alvás közben adja nekik oda a tápszert.
Én még nem próbáltam, nekem Hanna csak evés közben aludt be, és úgy fejeztük be az evést, hogy alszik.
Hanna ma már egyre többet térdel fel, ülni is nagyon szeret. Felül,és úgy játszik. A babapihenőbe mi már nem beleülünk, hanem azon gyakorolja a feltérdelést. Odakúszik hozzá, felteszi rá a kis kezét, és térde áll. Belemászik úgy, hogy a hasa teljesen benne van a pihenőben, a lábát kinyújtja térdelésből.
Ma én meg a földön hagytam a a tévé távirányítóját, -ami jó nagy- a járóka mellett, megyek be a szobába, hát már Hanna kezében volt! Hát, azt hittem elájulok!:)
Debóra azért vigyázz magadra, óvatosan azért a mocorgással, nehogy gond legyen a sebbel.
Éjjel mi is csak cicizünk.
De sokszor félálomban. :)
Mikor derül ki,hogy a kicsi jobb ,vagy balkezes??
Igen látom.:)
Jó hogy itt vagytok.:)