2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Szorítok értetek. Reméljük megúszod a kórházat, az nagyon durva lenne. Hátha megoldódik, mint az 1.-nél.
Mennyi idős a nagytesó?
Helló Mindenki!
Tudjátok, hogy ma 4 !!! oldalt írtatok? Teljesen el is eszítettem a fonalat.
Képzeljétek, ma elvittem Ágikát oviba és ledőltem egy pár percre és du. 2-kor ébredtem fel! Magyon meglepődtem, de tök jó volt. Aztán főztem, mostam, takarítottam. Sőt ovi után Ágikával kókuszgolyót is csináltunk Nagyimnak holnapra. Rég voltam ilyen aktív. :)) Ja, és még bankban is voltam. Szóval ma büszke vagyok magamra. :D
Remélem Nektek is ilyen jó napotok volt. Hogy sikerültek a rétesek és császármorzsák?
Sziasztok,
Remélem mindeki jól van.
Babyjuly jó, hogy visszataláltlá hozzánk. Lakás kész van? Hogy érzed magad?
Kisbibe. Isten hozott és gratula a kistestvérhez.
Nekem végeleges végre a munaktervem novembertől. Hétfőn és pénteken 8 óra és szerdán 4 óra. Nem nagyon örülök, hogy így alakult, de ez van. Nagyon nem tetszik a dolog, de ez a rendszer. Viszont, ami jó, hogy kiderül, hogy a bölcsi költsége 75% visszakapjuk. Különben ki sem tudtuk volna fizetni, mert a végleges összeg 700 euró lesz.
Ennek örömére lemnetünk a drágámmal és vettük pát baba ruhát, zoknit és cípőt. Mind olyan édes, de nem mertünk nagyon lányosat vagy fiúsat venni még, megvárjuk a 4D uh-t vele.
Na végül megsütöttem mint a palacsintát, és összetépkedtem :)
Apa azt üzeni jöhetnek még receptek :)) Minden nap finomsággal várom :)
Ti nem vizesedtek még? Sajna nekem esténként elég elefántos a bokám. Főleg mióta konyhatündérkedek :( Pedig alig iszok naponta, talán fél litert. Na majd többször fölpolcolom a csülkeimet.
Most is megyek, jó éjt!!! Köszi mindenkinek minden segítséget!!!
Csak bekukkantok, párom mindjárt hazaér. Nincs szerencsém a bolti réteslapokkal. Szerintem szét fog esni. Már majdnem kész.
Szilvita, kicsit megnyugodtam. Pedig azt gondolná az ember, hogy a Családi Lapban nem írnak hülyeséget. Bár lehet, hogy már minden újságban írnak hülyeségeket.
Agoca, Vizike
Én még sosem mertem nekiállni a császármorzsának. Olyan nehéznek tűnt mindig. Anyu gyerekkoromban sokat csinált. Csak mi smarninak hívtuk :)) De nem baj, most, hogy már itthon vagyok, talán erre is jut majd idő.
További szép estét mindenkinek.
Nekem is mellső fali, és semmit sem mondott a doki a házaséletről....és egyelőre nem is volt semmi gond, remélem nem is lesz... Miért ne lehetne?
Üdvözlöm az újakat, húúú nagyon sokan vagyunk:)
Ügyes vagy csak meg ne égesd a kezed! :))
Én tejberizst fogok csinálni, 7 körül jön a tejes ember!
Vizike mintha azt írta volna, hogy két fakanállal tépkedi szét...
Én még sose csináltam ilyet, de most szemezek vele :p :))
Én egy picit megpiritottam a tetejét.
Jó ötlet ez a babás találka.
Hazaértem! Puszi az újaknak. Majd kéne szervezni valami talit :) Megnézzük ki hol lakik, kinézünk egy pontot, ami mindenkinek kb azonos távolságra van, és csinálunk egy baba mama talit, mikor már csöppet nagyobbak a gyerekek:) Szerintem tök jó lenne!!!
Apa fél óra múlva itthon, úgyhogy elkezdem a császármorzsát megsütni. Mennyire kell? Gondolom látszik, ha kész...
Hát igen, sokszor ellentmondásos dolgokat olvasok.
Most már tényleg mennem kell sütni. Jó fórumozást, majd még este visszanézek, ha tudok.
Üdv és pocaksimi mindenkinek.