2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Huh, kifestettem magam, befejeztem a babaszobát, már csak egy falat kell még egyszer lekenni:) De hulla vagyok, nem is tudom Vizike hogy bírja!
Én a barátnőmtől kaptam egy csomó könyvet kölcsön, nagyon jók, az egyek a Mit tud a gyerek, ebben már 1-2 napos korától leírja hogy hogy lehet vele foglalkozni, és mit lát, stb. a másik a Kismamák Nagykönyve, hát az szuper, 3 éves korig minden benne a terhességtől. Meg még a Tanítsuk a kisbabát címűt, az meg hogy hogyan lehet vele játszani, úgy hogy fejlődjön lebontva időszakokra.
Én bele is néztem a könyvesboltban, nagyon tetszett. Ott hogy rendelted meg?
Én most nem tudom megvenni, de elolvasgatom, végignézem, és esetleg ami olyan, hogy nem jegyzem meg, és fontos lehet, majd kifénymásolom...
Sziasztok kismamik!!
Ti aztán már korán reggel tudtok kukorékolni.:-)
igaz, én is fent vagyok, csak a géphez még nem jutottam. Ovi, bevásárlás, aztán még nyissam ki az enyémet is.
Az én fiam hál istennek már alszik egyedul a szobájában. Pedig tudom mi éjjelezni, 3 éves koráig állandoan velunk aludt, persze mi meg nem. és amint átraktuk a helyére, 5 perc mulva már megint jott. De juliusig még valahogy kiélvezem az alvást, mert sosem lehet tudni:-)
itt próbáljatok kérdezni gyeddel kapcsolatban, pár nap alatt válaszolnak, csak pontosan írjátok le, mettől meddig dolgoztatok, meg mettől meddig táppénz, meg mikor lesz a szülés.
Hát igen.Nem egyszerű dolgok ezek.
Gondolom ti is vacakul álltok anyagilag, mint mi.
Lányok! A Plus-ban mától 400 ft-ért vannak pamut rövidujjú body-k! Én vettem 3-at, különböző méretben. Van többféle, csajos is, fiús is, szerintem aranyosak! :)) (Viszont nincs nagyon sok, siessetek :)
Amúgy jó reggelt!
Igen, amikor felébred. De ez volt a második éjszaka, hogy végre ALUDTUNK!!!! :))) Úgyhogy most extrán pihetnek vagyunk, nagyon jó érzés. Szerencsére javul és most, hogy nálunk ilyen szépen süt a nap, le is megyünk majd motorozni egy nagyot.
Pocak is sokkal jobban van, próbáltam pihenni a hétvégén, amennyit tudtam - azaz szinte semmit -, a zuram már szólt, hogy nem bírom 10 perce letenni végre a fenekemet egyhuzamban?! De ha mindig eszembe jutott valami, amit meg kell csinálnom, úgy nehéz. ;)
Köhög még Kata? És mi van a Te pocakoddal?
( már 5től fennt vagyok)
Jó reggelt mindekinek! Anyám, de koraiak vagytok, miért nem alusztok még kicsit?! Most még lehetne... ;)))
Danica, nekünk is iszonyat, amit művel az ágyában, nem is értem. Ha én ennyit vándorolnék, nem tudom a zuram mit szólna hozzá. :D Vajon mikor szoknak le erről?! Keresztfiam 4 évesen már tudott nyugodtan aludni, előtte nem emlékszem. Az még azért elég messze van...