2009 júliusi babák! (beszélgetés)
nekem is van linea negrám, de annyira nem szép sztem, nem örülök neki:(
a köldököm meg olyan se kinnt sem bennt állapotban van:)
Sziasztok! Megjöttem. Elaludt végre a kisasszony. Én nem tudom, de mióta nem lázas egész nap este 5-re úgy felpörög, hogy kezelhetetlen lesz. Folyamatosan kacag vagy sikít, pörög-forog majd nekivágja magát valaminek úgy 7 felé, akkor sírva fakad és 20 másodperc alatt elalszik.
Én is tettem fel képet a pocimról, de nagyon pici a tiétekhez képest.
Köszönöm. :)
Nagyon halvány linea nigrám van. A köldököm nekem se fordult.
hellóka! Gratlálok az ujj pocakfotósoknak!
Timk örülök, hogy bátran telefonáltál az eredményed miatt, és jó lett.
Danica megvannak még a lakók??
Nekem eddig is voltak csikjaim, gyorsan nőttem,most még nem jött újj a gyüjteménybe.Mindenkinek van linea nigrája?Nekem nincs.És a köldököm sem fordul még.
Remélem holanra apának megjön a pénze, mert nagyon vágyom piacra menni a kisbizinek beszerző körútra.Remélem nem fog esni.Nállunk ma havazott is 2szer.Mikor lessz már végre nyár???Alig várom a frissen érő gyümiket! :)Meg a jó időt, a napsütést!
Tegnap kaptam a barátnőmtől 1 ujjabb kismamitorna dvdt,holnap apa nem lessz itthol, kipróbálom.
Alig vártam, hogy hazaérjek a festésből, és nekiláttam a mákosgubának,mézesen.Már 2szer is ettem. ma megméretkeztem 7kiló plussz.Holnap már26 hetes vagyok! :))
A kisbizi folyamatosan szerel mihejt leülök, megpihenek.
Agoca remélem jobban leszel mihamarabb!
Szilvita gratulálok a bababirodalom alakulásához!
Kisbibe már csak 2 kell aludni és uh! :))
Sziasztok lányok
Ma voltam a cukorterhelés eredményért és elkeserítettek. Az éhgyomri 4.1 lett, viszont amit 2 óra múlva vettek le annak az eredménye 3.2 és az akkor leadott vizeletembe 3+ a cukrom.
Járt így valaki? Mi a teendő?
Alapból nem eszek sok édességet, kerültem eddig is a csokit, cukrot. A terhességet 58 kilóról kezdtem, most 69 vagyok.
Mondtam én :-)
Akkor ennek az örömére falj be vmi édességet
Sziasztok!
Telefonáltam vércukor ügyben mert már nagyon türelmetlen voltam. Szerencsére a cukor jó lett!! Az asszisztenssel beszéltem, mert felkerült a dokihoz a lelet. Azt mondta rendben van. Nagy kő estt le!!! Köszönöm akik javasolták, hogy hívjam fel. Megnyugodtam! :)
na a babakocsi.Ma volt érte az anyósom Budaörsön ami tőlünk 60 km .Megkapta a babkocsit a hordozót, papabaget is vett de a mózes az a pesti nagykerben van és vasárnap kapjuk meg.Még jó ,hogy pont mennek Pestre.pedig már 1 hete szóltam ,hogy ma mennek érte.Ennyi pénzért azért igyekezhettek volna...
Nekünk zöldes színe lesz.Aztán majd meglátjuk,hogy mennyire koszosodik.
:DDD
Na bárcsak én is csak képzelném őket :p :D Mondjuk már elég jól összeszoktunk :p :))
Rájöttem, hogy nekem pszihés narancsbőröm van :) : ráültem egy félorát a szobabiciklimre, és mire leszáltam, már eltünt a narancsböröm... És azért ezt minden nő tudja, hogy nem igy megy :)
Szerintem a lelkiismeret furrdalástól, hogy tudtam, hogy nem sportolok beképzeltem magamnak...
Ennek örömér megettem egy szelet sajttortát.. ülhetek is vissza a bringára :PPP