2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Én is megyek, ledőlök, remélem eléggé kifáradt manó így alszunk északa!
Mindenkinek jóéjt!:)
Még én sem adtam sem tejterméket, sem tésztafélét, sem kiflicsücsköt.
Néha elnyamnyog egy babapiskótán, de igazából csak szétmaszatolja.
Mi mégcsak főzeléket eszünk husival, tésztafélét még nem adtam Andrisnak.
Lehet jobban értékelné, ha változatosabban készíteném az ebédeket.
De jó, legalább Flóra megeszi a főztödet. Én is próbálkozom. Tegnap nem ette meg a répa-krumplit, pedig én is pároltam és sóztam.
Ma almát főztem neki krumplival, de megfőztem az almát picit megcukroztam, de éppen csak egy picit. Azt megette. Ennek már örültem, mert mi csak üvegeset ettünk idáig és már nagyon unom, hogy csak azt eszi. Még nem adom fel, holnap csirkemellet csinálok valamivel, még megálmodom, hogy mivel.
Dóry olvastam, hogy mennyit utaztál ma. Hát én biztosan nem mentem volna.
Az a vicc az egészben, hogy itt lakunk Pesthez közel kocsival fél óra, de volánbusszal órák.
Vicc ez az egész.
Ja találtam egy jó kis leírást a kajákról, hogy mikor mit....
Jelentem a padlizsános-csirkés-paradicsomos penne nagyon bejött neki.Pici sót és fokhagymát is tettem bele
Flóra is állandóan beüti magát :-(
Főleg ha feláll valahova és leakar jönni.Olyankor a hapitapi tetejére rakom még 1 plédet ,hogy arra essen és megtanulja...
Pár napja este ha lerakom és kijövök a szobából engem kövtel.Feláll a kiságy szélére és kidobja a cumiját .Bemegyek már akkor csöndben is van lefektetem simizem a hátát fél percig majd kijövök és 2 perc után újra kezdi.Ezt ma 2x csinálta meg ,aztán el is aludt...
...és még csak most indultak el... :)
Andris annyit már megtesz, hogy ha hirtelen fordul vigyáz nehogy beüsse a fejét, de a szekrény szélétől kezdve mindennek koccan a feje..
Dehogynem!kicsúszik állandóan a lába:)
Olyan édes:)
Négykézlábra áll, közben rugózik előre-hátra és ha ott a fal v. ajtó, akkor simán lefejeli. Ez az új szokása. Brrrr....
A másik amikor az ülőgarnitúrán hasal és simán lemászna fejjel lefelé, ha nem fogom a két lábát. Semmi félelemérzetük nincs. Beszarás
Hát igen, ezeken keresztül kell esni... :)
Megnyugtattatok, hogy Nálatok is így van! :)
Sziasztok
Nekem tegnap Maja szószerint nekiment fejjel az ajtónak. A szeme jól feldagadt, még most is látszódik, mert lila.
A fejét rendszeresen beüti.
:)
Zaza meg valamelyik nap ült és egyszer csak szószerint pofára esett:) de még a kezét sem rakta le csak dölt és a két lába között a parketát fejelte meg, pedig ott ültem mellette, de nemtudtam mit csinálni:)