2009 júliusi babák! (beszélgetés)
En eppen msot rendeltem meg,
matrac,kiskad, szemetes, vizmero, babafigyelo,szappandtarto, koromapolokeszlet, kisbodoz a popsitorlonek,kisfesu, es pelenakzo matrac vaggy mi a neve.
Ezzel azt hiszem minden meglesz, leszamitva a kisebb dolgokat.
Remelem legalabbis
vizike, de jóóóóóóóóó, szabina is nagyon örül veled!!!!
nekem a pampers nem vált be annak idején a fiamnál, teljesen kiette a börét. de a huggies az jo, mi azt használtuk, és mindig lehet akciokat is kifogni rá.
én mindig a metrobol hozattam, aposomnak van oda kártyája, most már nekem is, hogy vállalkozo lettem.
Csajok ki hogy áll listával??Én elhatároztam hogy húsvét után ha hazajöttünk ,és megjön az adóvisszatérités mindent beszerzek!:))
pelust ti milyet vesztek?Jó tudom kis méretet, de milyen márka vált be??
Én is virágozok holnaptól.Egyenlőre, tedd magasabbra őket, és a fal mellé,de már az időjó Lajos szeirtn lassan 16-20fok is lessz.Holnap én is kicűgöltetem a leandereket, enciánfát, dézsás virágokat mind a fiúkkat!:))
Olyan jó ibolya illat van a konyhába attól a pici csokortól!:))
Kepzeljetek, emgkerdeztem a kolleganom, hogy os vett-e jarokat annak idejen, es igen vett, de neki nem kell igy nekem adj.
mot nagyon orulok, mert marha draga valami, foleg, ha a gyerek egy percig nem fogja hasznalni :))
Hűha Vizike, ez nagyon jó! És mennyi mindent küldött ajándékba neked:)
Én meg lefeküldtem aludni kicsit, kiütött a cukros lötyi:) És mire felkelek tadááám....NAPSÜTÉS:D
Virág ügyben is tudatlan vagyok, egy virág élte eddig túl a gondoskodásomat, az egy vitorla virág, virágozni mondjuk már vagy 4éve nem virágzott, de becsülöm a kitartását :DD
Na jó csodával határos módon a karácsony előtt apától kapott 1,5 méteres mikulás virág is leveleket hajt, pedig a fiam mindent megtesz ennek hátráltatására :p :))
Nekem is Aventes mellszívóm van, nagyon bevált! :)
A cumik meg onnantól hogy foga lesz a kisbizinek gyorsan fognak kopni :p :D
Sziasztok olyan gyönyörű idő van, megint csavarogtam egész délelőtt, most értem haza. Vizike ügyi vagy nagyon!!!
Szerintetek már a kaktuszaimat kihordhatom a teraszra? Azok már csak nem fagynak meg...
Köszönöm én is azt hiszem, hál istennek néha sikerül jó aukciókra véletlenül ráakadnom! :)
Erre is apa biztatott, vegyem meg.Imádott Káposztám! :))
Köszönöm a verseidet, ki is irom,és lessz mivel szórakoztatnom a kisbizit, és magam győrig, meg vissza:))
Nekem nagy dolog ezeket beszerezni munkanélküliből!És most olyan boldog vagyok!
Tettem fel fotókat rólla a naplóba.
Már 4 tejgyüjtő kagylóm van +2 tető hozzá, pedig csak 2 cicim van, ha igaz!:))
ja meg lefotóztam a multkori ajándékbőröndöt amit a szülésfelkészitőn adtak!:)meg + 1 pár képpel bővitettem!
Ééééééééééééééééés megjött a napsütés is!!NApsütést valakinek??
Nagyon jók:-)
Ez így megérte:-)Jól jártál:-)
Nállunk 2 fiúnév az tuti, az Encim neve nagy meccs lessz!:)
Képzeljétek megjött a teszveszrőlaz Aventos mellszivóm rengeteg pótalkatrésszel, és cumisüveggel,meg 1 szatyor ajándékkal 5000ért olyan boldog vagyok épp tegnap láttunk Mamikával csak a mellszivó 14500 a Tescóban.:))
Lefotóztam mindjárt teszek fel képeket!:))Örül örül
Na igen.Sose lehet tudni.
Én biztos vagyok az enyémben:-)Na de azért fiú nevünk is van:-)
Alizom is rendesen megmutatta magát 4D-én, csak azért bennem van a "félsz" :D Annyi ilyet lehet hallani mostanában :p :)) Totóval biztos voltam végig, hogy fiú lesz, még is felmerült a vége felé, hogy azért nem ártott volna egy lány nevet is a talonban tartani :p :))
A szülésznő is megkérdezte, hogy akkor mi lesz ha lány lesz... Bár akkor meg már apával egyből rávágtuk, hogy kizárt hogy lány legyen :D