2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Szerintem is biztos minden rendben lesz vele, de így legalább még nyugodtabbak lehettek. Habár úgy tudom, hogy ez is csak 89%-os bizonyossággal mondja meg a tutit.
Mi történt Egypt-tal? Emlékszem, mikor még pocis volt, de a fejleményeket nem követtem.
Én nem igazán tudtam dönteni, mert valahogy nem tudom elképzelni, hogy bármi baja lehet a babának, hiszen fiatalok és egészségesek vagyunk mindketten (bár egypt is így gondolta..... :(((( ), de a férjem már ragaszkodik hozzá.
Szóval megyünk jövő héten.
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál a magánrendelőjébe, ott nincs uh, így nem láthattam a kicsit.
A 12 hetesre kell kérnem egy időpontot aug. 4-i hétre. Az már mindjárt itt is van.
Mandy, neked nem mostanában kell menned 12 hetesre? Hogy döntöttél, megcsináltatod az integrált vizsgálatot? (Palenkas, szerintem te is erről beszélsz.:) )
Na, mindenkinek további szép napot kívánok!
Vica
Végülis milyen Down-szűrésre mész?
A sok babadolog közül szerintem törvényszerű, hogy veszünk jópár olyat, ami fölösleges. Pláne az első babánál. Bár én még a másodiknál is vettem olyan dolgokat, amik fölöslegesek lettek. Talán most a harmadiknál már nem :)
Amúgy leginkább ismerős anyukákat kérdeztem, hogy ez meg az kell-e, vagy fölösleges.
Az ilyen drága babakocsi szerintem fölösleges, annyival nem tud többet, mint az olcsóbbak.
Kedden én is megyek a kiskönyvért!
Most szabin van a védőbanya.
Sziasztok!
Ma voltam előszőr védőnőnél, megkaptam a kiskönyvet. Ti is ilyen csúnyácska, sima fehéret kaptatok? Az előző kettő elején aranyos képek voltak, most meg semmi. Fehér borító, és feketével ráírva a szöveg :-/
Szia úgytudom csak a tarkőredőmérés (12héten van )útán lehet menni ilyen szürésre.De szerintem jólteszed ha a dokidtól kérdezel elöször.mennyire javasolja.miért gondolod,hogy szükségvan rá?Vagy csak szeretnél mégnyugodtabb lenni?
De ha mindenigaz volt lejebb 1 oldal amit megnézhetsz ezzel kapcsolatban.
Mi doki véleménytől tesszül függővé,hogy legyen vagy ne.
A magzatvíz vizsgálatnak van egy pici veszélye, 1% a vetélés. Az értékekhez nem értek.
De mi is megyünk majd szűrésre.
Én is ugyanezt mondtam a férjemnek!
Hogy már nem is emlékeztem, hogy ez az első három hónap ilyen vacak volt. Persze most már beugrott.
De legalább már azt is tudom/tudjuk, hogy megéri ;-)
Milyen jó is ,hogy írtad a kefirt és a joghurtot már elis felejtettem milyen jó hatása van!!
Hiába!!
a vitamintól én is jóbban vagyok ,olyan jó érzés...
Mennyire el is felejtjük ezeket a dolgokat..mondtam is a páromnak ,ha emlékeztem volna rá nembiztos ,hogy belevágtamvolna mégegyszer...Pedig nemvagyok egy finnyás tipus.minden szülésemet egy fia fájdalomcsillapitónélkül csináltam végéig,ja és nemvoltak gyors szülések a leghosszabb 40óra volt a legrövidebb 16.
Sziasztok!
8 hetes terhes vagyok, néha vannak rosszulléteim, éles fájdalmat érzek a hasamban. Persze lehet, hogy azért mert van egy alma nagyságú cisztám is a petefészkemben. A dokim azt mondja terhesség támogató ciszta, és hogy ne aggódjak. Ezért is szúrhat a hasam. Szerintetek?
Na akkor 1 jó hír!De ne aggódj a leleten mert szerintem igazad leget.
Elkezdetm tegnap szedni a magneb6ot nagy reményt fűzök hozzá.
Ki szedte és és mennyire szüntette meg a rosszulléteket és hány nap útán?Na jó sokat kérdeztem!!
Puszi
Én továbbra is egész jól vagyok, bár azt túlzás lenne mondani, hogy teljesen megszüntek a rosszullétek, de megritkultak és sokkal kevésbé kellemetlenek.
De azért ma ágyban tudtam volna maradni minimum délig....persze lehet, hogy ennek semmi köze a terhességhez, inkább ez az idő.
Ja és értementem a vérvételi leletekért. Minden normális, csak azt csillagozták be, hogy vér volt a pisiben. Gondolom ez a barnázás (volt) :-/
helló ki merre jár??
Ma megint nagyon carul vagyok .Szerintem a meleggel összeköthető a rosszullét.
Hát nem közvetlenül együttlét után, hanem másnap délután. A dokim azt mondta, akkor nem szabad, ha vérzés vagy görcs lesz. A barnázásról nem nyilatkozott :-/
Bár az elmúlt napokban Bálint tett róla, hogy keveset aludjunk éjszakánként, szóval este leginkább az ágyat kívánjuk, nem a szexet :DDD
Csak megkérdeztem, hogy ha mégis.....
Hát mi szeretnék együtt lenni de a rosszullétek miatt nemmegy!minden illat írritál,és a gyomrom...
Nemis merek sexre gondolni..
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!