Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 februári pocakosok ide!!! fórum

2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)

192. Vica26 (válaszként erre: 191. - Mandy)
2008. júl. 26. 15:25

Szerintem is biztos minden rendben lesz vele, de így legalább még nyugodtabbak lehettek. Habár úgy tudom, hogy ez is csak 89%-os bizonyossággal mondja meg a tutit.

Mi történt Egypt-tal? Emlékszem, mikor még pocis volt, de a fejleményeket nem követtem.

191. mandy (válaszként erre: 190. - Vica26)
2008. júl. 26. 12:57

Én nem igazán tudtam dönteni, mert valahogy nem tudom elképzelni, hogy bármi baja lehet a babának, hiszen fiatalok és egészségesek vagyunk mindketten (bár egypt is így gondolta..... :(((( ), de a férjem már ragaszkodik hozzá.

Szóval megyünk jövő héten.

190. Vica26
2008. júl. 26. 10:36

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál a magánrendelőjébe, ott nincs uh, így nem láthattam a kicsit.

A 12 hetesre kell kérnem egy időpontot aug. 4-i hétre. Az már mindjárt itt is van.

Mandy, neked nem mostanában kell menned 12 hetesre? Hogy döntöttél, megcsináltatod az integrált vizsgálatot? (Palenkas, szerintem te is erről beszélsz.:) )

Na, mindenkinek további szép napot kívánok!

Vica

189. palenkas (válaszként erre: 188. - Mandy)
2008. júl. 26. 09:31
Megnézi a tarkóredőt, de kértem a vérvizsgálatot is, oda ezzel a 12 hetes ultrahanggal kell menni, és úgy néznek meg valamit. Ez nem kötelező, de igazából egy vérvétel az egész, szóval nem zavaró a babára. Vasárnap majd többet tudok, ha megvan a tarkóredő, aztán jövő héten szerintem kedden megyek a vérvételre.
188. mandy (válaszként erre: 186. - Palenkas)
2008. júl. 26. 07:41

Végülis milyen Down-szűrésre mész?

A sok babadolog közül szerintem törvényszerű, hogy veszünk jópár olyat, ami fölösleges. Pláne az első babánál. Bár én még a másodiknál is vettem olyan dolgokat, amik fölöslegesek lettek. Talán most a harmadiknál már nem :)

Amúgy leginkább ismerős anyukákat kérdeztem, hogy ez meg az kell-e, vagy fölösleges.

Az ilyen drága babakocsi szerintem fölösleges, annyival nem tud többet, mint az olcsóbbak.

2008. júl. 25. 20:54
Ja, és képzeljétek, ma betértem egy bababoltba, s megláttam egy szuper babakocsit, elöl kettő, hátul egy nagy kerékkel, és egy kézzel lehetett irányítani, és nagyon könnyű volt, elég nagy is a belseje, na, nem volt ára. megkérdeztem, hát 159.000 Ft. Van pofájuk ennyit elkérni! De kell nekünk ilyen "szuper" babakocsi? Honnan tudom majd, hogy a sok kacat közül melyik kell nekünk?
2008. júl. 25. 20:52
Nem, én minden este itt vagyok, de igazából nem történik semmi, amiről érdemes lenne írni. én vasárnap megyek a down kór szűrésre, utána várom,és bízom, hogy megszűnik a hányós időszak. Bár már most is jobb, most három nap alatt csak egyszer hánytam, és csökkent a sima rosszullétek száma is.
2008. júl. 25. 18:16
mindenki lelépett nyaralni?????
2008. júl. 24. 21:35

Kedden én is megyek a kiskönyvért!

Most szabin van a védőbanya.

183. palenkas (válaszként erre: 182. - Szterke)
2008. júl. 23. 21:42
Igen, az enyém is ilyen. Lassan valami csomagolót is kéne rá tenni, mert elég ronda lesz a végére.
182. Szterke (válaszként erre: 181. - Mandy)
2008. júl. 23. 18:34
Sajna igen! Én kicsinosítottam matricákkal! :)
181. mandy
2008. júl. 23. 14:34

Sziasztok!

Ma voltam előszőr védőnőnél, megkaptam a kiskönyvet. Ti is ilyen csúnyácska, sima fehéret kaptatok? Az előző kettő elején aranyos képek voltak, most meg semmi. Fehér borító, és feketével ráírva a szöveg :-/

180. palenkas (válaszként erre: 179. - Angyalka11)
2008. júl. 22. 22:15
Nem, nem szeretnénk magzatvíz vizsgálatot, csak ha rossz az érték. Lehet, hogy félreérthető voltam. Vasárnap megyek ultrahangra, ott majd meglátjuk a tarkóredőt, de ha értéken belüli, akkor nyugodt vagyok. Nem szeretnék több kockázatot, mint amit muszáj, egy ismerősünknek épp megszúrták az első babáját, úgyhogy ez is visszatart ettől a vizsgálattól. Csak érdeklődtem, hátha valakinek már volt ilyen.
179. Angyalka11 (válaszként erre: 177. - Palenkas)
2008. júl. 22. 16:01

Szia úgytudom csak a tarkőredőmérés (12héten van )útán lehet menni ilyen szürésre.De szerintem jólteszed ha a dokidtól kérdezel elöször.mennyire javasolja.miért gondolod,hogy szükségvan rá?Vagy csak szeretnél mégnyugodtabb lenni?

De ha mindenigaz volt lejebb 1 oldal amit megnézhetsz ezzel kapcsolatban.

Mi doki véleménytől tesszül függővé,hogy legyen vagy ne.

178. mandy (válaszként erre: 177. - Palenkas)
2008. júl. 22. 07:20

A magzatvíz vizsgálatnak van egy pici veszélye, 1% a vetélés. Az értékekhez nem értek.

De mi is megyünk majd szűrésre.

2008. júl. 21. 21:31
Jaj, holnap 11. hét, azt mondta a dokim, ekkor hívjam fel, s megbeszéljük a dawn kór szűrést... valaki írjon valamit, hogy mennyi a jó érték? S mi van , hogy több vagy kevesebb? Veszélyes-e a magzatvíz vizsgálat?
176. Vica26 (válaszként erre: 171. - 4edc3120ed)
2008. júl. 20. 21:36
Én is így teszem, sokat pihenek! Te is nagyon vigyázz magadra és a picikédre!!! Remélem, hamarosan magától felszívódik a haematomád, és nem lesz semmi baj!!!
175. mandy (válaszként erre: 174. - Angyalka11)
2008. júl. 20. 12:41

Én is ugyanezt mondtam a férjemnek!

Hogy már nem is emlékeztem, hogy ez az első három hónap ilyen vacak volt. Persze most már beugrott.

De legalább már azt is tudom/tudjuk, hogy megéri ;-)

174. Angyalka11 (válaszként erre: 172. - Palenkas)
2008. júl. 20. 12:01

Milyen jó is ,hogy írtad a kefirt és a joghurtot már elis felejtettem milyen jó hatása van!!

Hiába!!

a vitamintól én is jóbban vagyok ,olyan jó érzés...

Mennyire el is felejtjük ezeket a dolgokat..mondtam is a páromnak ,ha emlékeztem volna rá nembiztos ,hogy belevágtamvolna mégegyszer...Pedig nemvagyok egy finnyás tipus.minden szülésemet egy fia fájdalomcsillapitónélkül csináltam végéig,ja és nemvoltak gyors szülések a leghosszabb 40óra volt a legrövidebb 16.

2008. júl. 19. 09:56

Sziasztok!

8 hetes terhes vagyok, néha vannak rosszulléteim, éles fájdalmat érzek a hasamban. Persze lehet, hogy azért mert van egy alma nagyságú cisztám is a petefészkemben. A dokim azt mondja terhesség támogató ciszta, és hogy ne aggódjak. Ezért is szúrhat a hasam. Szerintetek?

2008. júl. 18. 21:41
Szia! Én kezdetben a Magne B6-ot szedtem, ami kevésnek bizonyult, és szedtem a sima B6 vitamint, de szedem párhuzamosan a Magne B6-ot is, a magnézium miatt. Én most este egy vagy két natur joghurtot vagy kefirt eszek meg, a csökkenti a rosszullétet, és nyugtatja a gyomromat.
171. 4edc3120ed (válaszként erre: 154. - Vica26)
2008. júl. 18. 19:36
Köszi a biztatást de sajnos a kórházban kötöttem ki kedden du.-án mivel ismételten véreztem.Bent akar tartani de én haza jöttem mivel a 15hónapos babám nem tudtam volna magára hagyni.Van egy 30x11mm-es subchoralis haematom-ám.Így el mentem az anyukámhoz ahol azóta csak fekszem.Hála istennek a babám jól van és már 25mm-es.Vica26 nagyon vigyázz magadra és sokat pihenj és ne erőltesd + magad semmivel!!
170. Angyalka11 (válaszként erre: 169. - Mandy)
2008. júl. 18. 16:20

Na akkor 1 jó hír!De ne aggódj a leleten mert szerintem igazad leget.

Elkezdetm tegnap szedni a magneb6ot nagy reményt fűzök hozzá.

Ki szedte és és mennyire szüntette meg a rosszulléteket és hány nap útán?Na jó sokat kérdeztem!!

Puszi

169. mandy
2008. júl. 18. 09:39

Én továbbra is egész jól vagyok, bár azt túlzás lenne mondani, hogy teljesen megszüntek a rosszullétek, de megritkultak és sokkal kevésbé kellemetlenek.

De azért ma ágyban tudtam volna maradni minimum délig....persze lehet, hogy ennek semmi köze a terhességhez, inkább ez az idő.

Ja és értementem a vérvételi leletekért. Minden normális, csak azt csillagozták be, hogy vér volt a pisiben. Gondolom ez a barnázás (volt) :-/

2008. júl. 17. 12:06

helló ki merre jár??

Ma megint nagyon carul vagyok .Szerintem a meleggel összeköthető a rosszullét.

167. Vica26 (válaszként erre: 165. - Mandy)
2008. júl. 15. 22:11
Szerintem ha mégis úgy adódik, akkor adjátok át magatokat az élvezetnek! Neked nincs okod félni emiatt, nyugi!:)
2008. júl. 15. 21:51
Én ma vagyok 10 hetes. Most a natur kefirt és joghurtot próbálom, úgy tűnik megnyugtatja a gyomromat, és kevésbé vagyok rosszul. (attól napi 1 hányás belefér). Terhesvitamint nem szedek, mert talán attól is hánytam, volt, hogy egyben az egész tablettát, most a Hipp Natál készítményt szedem, ami szintén tartalmaz vasat (is). A szexről nálunk annyit, hogy a doki azt mondta lehet, először mi is a rosszullétek miatt nem használtuk ki az éjszakákat, de azóta is csak nagyon-nagyon óvatosan, nem merünk mindent bevetni, mert hát egy kicsit hasizom is kell ahhoz, azt meg én nem merem használni. Meg apukája is nagyon félt.
165. mandy (válaszként erre: 161. - Vica26)
2008. júl. 15. 19:59

Hát nem közvetlenül együttlét után, hanem másnap délután. A dokim azt mondta, akkor nem szabad, ha vérzés vagy görcs lesz. A barnázásról nem nyilatkozott :-/

Bár az elmúlt napokban Bálint tett róla, hogy keveset aludjunk éjszakánként, szóval este leginkább az ágyat kívánjuk, nem a szexet :DDD

Csak megkérdeztem, hogy ha mégis.....

2008. júl. 15. 19:27

Hát mi szeretnék együtt lenni de a rosszullétek miatt nemmegy!minden illat írritál,és a gyomrom...

Nemis merek sexre gondolni..

163. Szterke (válaszként erre: 160. - Mandy)
2008. júl. 15. 17:39
Nekem a férjem nem mer együtt lenni velem. Néha úgy kell megerőszakolni! :)) De én is óvatosabb vagyok. Meg ritkább! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook