2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Domi inkább kifelé pakol a kukából:)
Már rá tettem a tetejét de ez sem akadály!
Sziasztok csajok!
Jaj van 5 percem írni, és rohanok tovább!
Nórinak eleinte fürdés előtt mondtuk, hogy szaladjon és dobja ki a pelusát a kukába, egy párszor meg is tette, de mostanában nem akarja, helyette szalad inkább a kádba, a pelenkát, meg félúton elhagyja, eldobja valahol. :D
Amúgy nálunk meg a teás cumis üveg dobta a kis szemetes kukába a bejárati ajtó mellett, égre-földre kerestem, hogy hova tehette, és még jó, hogy megtaláltam, volt egy érzésem, hogy a kukában is keresni kell, és szerencsére megtaláltam, mert ha nem veszem észre, akkor elvitte volna a kukás autó, amikor kivisszük a szemetet! :)
Napló írással kapcsolatban, ha lesz egy kis szusszanatnyi idő, akkor én is folytatom tovább a napló írást, de az is lehet, hogy hétvégén folytatom! :D :D :D
Jaj iszonyat meleg van, már most, és mára meg szombatra is 24-25 fokot mondtak, vasárnapra pedig 26-ot!
Meg fogunk sülni, de mi lesz nyáron, ha 30-35 fok meleg lesz??? Bele se merek gondolni, nehezen viselem, ha túl meleg van!!!
Most megyek tovább!!!
Szép napot mindenkinek!!!
pusza
Szia Fildus, én is átküldtem az újszülött képeket.
Nálunk cumidugdosás van. Válogatott helyekre tudják eldugni a cumikat. Ha már nagyon kevés cumi van, akkor cumivadászatot tartunk. Akkor előkerülnek cipőkből, szekrény alól, apa hangfalából. Mondjuk mostmár a kavicsokat szokták behozni, néha rengeteg kavicsot ürítek ki a zsebükből.
A mosógépbe még eddig semmit nem mostam ki, de már én is számítok rá.
Szió!
Én is küldtem egy képet Amiráról!
Igen, igen megkaptam, azt is elmentettem már!
Lányok, akik még nem küldték, küldjétek!
Sziasztok!
Fildus !
Én is küldtem egy képet az újszülött Hannáról,remélem megkapod.
Csak a naplómból tudtam kivenni,mert a nagy gép még mindig rossz :(
Ráadásul épp hintáztattam a Hannát az udvaron,amikor ésszrevettem ,hogy a kocsi hátsó kereke leengedett :(
Leült teljesen,olyan mintha maga alá gyűrte volna a gumit.
Tegnap voltam vele Fehérváron,remélem nem így jöttem vele hazáig mert akkor annyi a guminak..
Nem vettem észre.
Majd este ,ha megjön a Gábor megnézi
Megkaptam, KÖSZÖNÖM szépen, mindjárt le is cserélem a naplómba...
Lili képével meg mindjárt dolgozok is!
A szemetesbe is érdemes néha bekukkantani, oda is szeretnek dobálni dolgokat.
Legalábbis az enyéim.
Bálint egyik nap meg is lepett. Olyan okos már, vacsora után megkérem, hogy dobja ki a szemetesbe pl az üres vajasdobozt, vagy megmaradt fóliát, a kis műanyag tányérját pedig tegye ki a mosogatóba, akkor kiviszi......aztán egyik este a férjem megkérdezi, hogy miért dobtam ki Bálint tányérját? Hirtelen nem is tudtam mi van, aztán rájöttem, hogy Bálint elbambulhatott, és a mosogató helyett a szemetesbe tette a tányérját :))
Hú micsoda termés volt itt, na de gyorsan visszaolvastam :)))
Ballagásra nem kell menni idén, viszont 11 éve, mikor Klau volt picike (5 hónapos), akkor ballagott az öcsém az általánosból, arra elmentünk. Kézben volt és jól bírta.....bár étterembe nem mentünk.
Szerintem kézben jobban elvannak, mint babakocsiban, csak bírjátok cipelni :)
Kevian érdekelne az a mosódiós cím. Az öblítő nekem nem fog hiányozni, már évek óta nem igazán használok, a gyerekek ruháihoz legalábbis soha. Így is érzékeny a bőrük, a mosógép pedig szerintem még a dupla öblítéssel se tudja tökéletesen eltávolítani a ruhából. Inkább ne legyen illatos ilyen áron :-/
Fildus, annyira édes vagy ezzel a tablóval. Én is küldöm az újszülött képet Liliről!
Igen, sikerült!
Átmentek a képek, vagy küldjem msn-en őket újra???
fildus: nem látlak msn-en, vegyél fel te engem, oké?
Cica-Cica-Cica@hotmail.com
köszi
(bár a képeket, már elküldtem neked!)
fildus: Elküldtem a fildus@citromail.hu-ra a 2 képet! :D
Bár ahol 1 éves, azon nem csak egyedül ő látszik, de ő és a torta rajta van. :D :D :D
Remélem jók lesznek!
szió
Ezt mindjárt felvezetem a táblázatba...
MSN-en vagyok most is :-)
Szia!
Meg írom ide, hiszen nem titok! :D Bár msn-re is felvettelek, ha minden igaz. :)
Születési dátuma: 2009.02.08
Hossza: 51 cm
Súlya: 2850 g
Neve: Boda Nóra
Lakhely: Dunaharaszti
Remélem így jó lesz, ugye???
A képeket, meg lehet, hogy küldöm e-mailban, oké???
Mert nem tudom, mikor vagy fenn msn-en!!!
Szió
Szia.
Ja, az más, azt hittem kengururól van szó. :D :D :D
Bár mind kettő megterheli a derekat. :)
Mónika: fildus@citromail.hu, vagy a fildacska@hotmail.com-ra küldheted a képeket (az utóbbi az msn címem is, ha vki szeretne felvenni :-))
Csináltam egy táblázatot, illetve egy tablóképet, amin a fórum babái vannak. Kevian naplójában egész fent megtalálod a képet, ha érdekel.
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!