Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 februári pocakosok ide!!! fórum

2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)

7272. linike18
2010. jún. 14. 16:10
Itt is dörgött-villámlott, az én fiam pedig sikeresen átaludta az egészet:-)
7271. 3b41f6053f (válaszként erre: 7270. - Palenkas)
2010. jún. 14. 15:18

Mostanában a Hanna sem :(

Általában 1 óra körül kel ordítva,akkor mellém teszi az apja,és onnantól közöttünk forgolódik,és hisztizik reggelig.

7270. palenkas
2010. jún. 14. 15:00
Hát... sajna van ilyen is. Ezek szerint Hanna nem szereti a medencét. Van olyan gyerek aki meg imádja. Áron meg nem alszik éjszaka. Hát ezek a különbségek.
2010. jún. 14. 13:00

Most próbáltam a Hannát betenni a medencébe.

Kivittük a pancsi manókat,volt benne felfújt micimackó,ráadtam az úszópelust,erre ordított mint akit nyúznak...:(

Bele sem lehet tenni

2010. jún. 14. 11:14

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást.

Nálunk még mindig baromi meleg van :(

Jelenleg 27 fokot mutat a nappaliban a hőmérő...pedig abban bíztam,hogy lehül egy kicsit

7267. mandy
2010. jún. 14. 10:34

Sziasztok!

Julcsinak és Áronnak jobbulást. Akkor lehet hogy nem is a borsótól hányt, hanem benne is benne volt már ez a vírus, nem? :-/

Móni mutass már képet arról a babakocsiról!

Hihetetlen jó áron volt, ügyes vagy :)

Nekünk is volt már ilyen, hogy vissza kellett menni, a bébitaxinak nem volt meg a kormánya (még 2 éve, Bálint bébitaxija volt), azóta én mindent megnézek már ott!

Az idő nekem bejön. A múlt héten már elég volt a nagy melegből. Persze remélem nem fog most meg egy hétig esni, de nekem az egy hetes izzadás után jól jön egy kis hűvös. Pláne mert Lili elég sokszor lázas, így azért könnyebben viseli Ő is, ha nincs 35 fok :-/

Nagyon durva a bárányhimlője, szegénykémnek sokkal több a pöttye, mint Bálintnak volt.

Na mindegy, túlleszünk rajta....

7266. palenkas
2010. jún. 14. 10:11

Nálunk is vagy 10 fokkal hidegebb van mint tegnap, amit nem bánok, de Áron vagy tízszer fent volt az éjjel az biztos, szerintem a front miatt.

Én fürdőgatyeszt adok rá, ha gyanús, hogy nem kakált még, akkor úszópelust, de még soha nem volt baleset sem itthon, sem az usziban.

7265. Mónika "Cica" (válaszként erre: 7261. - Kevian)
2010. jún. 14. 10:05

Szia!

Harapás? Ismerős Story!!! Ha Nórit kézbe veszem, és úgy játszom vele, és ő a kis fejét a vállamra tesz, na akkor szokott a vállamba harapni, utána kap is a szájára miatta! Pl tegnap medencében voltunk, és ahogy fogtam anyum közben ijezgette, hogy megfogja meg stb, és ijedtében, és jókedvében az én kezembe harapott! Jó, nem fájt annyira, de hát akkor sem szabad, hogy harapjon!!!

Valamikor kis fürdőbugyit adok Nórira a medencében, de mint pl tegnap is, meztelenül volt benne, még az a szerencsém, hogy előtte nem sokkal kakilt, így bátran belemertem vinni meztelenül, szép lett volna, ha esetleg belekakil a nagy medencébe. :D :D :D

2010. jún. 14. 09:55

Na Csajok már régen volt vihar, meg ilyesmik!

Most itt nálunk éppen óriásiakat villámlik, és nagyokat dörög az ég4 Esni még nem esik, de szerintem, hamarosan az is lesz!

Pedig már kezdtem örülni annak, hogy végre jó idők lesznek de úgy látszik ez megint kezdődik előlről. :(

Kinél milyen idő van most??? Gondolom máshol is szar idő van!

További Kellemes Napot!!!!

7263. linike18 (válaszként erre: 7253. - Andyka888)
2010. jún. 14. 09:45
Nekünk se látszik már, igazából már másnap se látszott e helye, azt se tudtam volna megmondani, hogy hová kapta.
7262. linike18 (válaszként erre: 7261. - Kevian)
2010. jún. 14. 09:41

Milán sajnos sokat harap-minket:-( Én próbálom leszoktatni, de amíg a hülye férjem provokálja, sőt, biztatja, addig kicsi a siker erre. Nem érti meg egyszerűen, hogy nevelni már most kell. És nem bírom neki megmagyarázni. Elegem is van ebből:-(

Én tavaly- mert az idén még nem volt- csupaszon tettem be a medencébe itthon. Akkor azért olyan sokáig még nem volt el benne. Nem mintha most olyan sok időt töltene el benne majd...

7261. kevian
2010. jún. 14. 08:10

Marcell elkezdett harapni. No nem minket/egyenlőre/. Amit éppen ér, a közelében van. Tegnap este a kezét.

Valakinél valami hasonló?

Ill, otthoni medencében mibe "öltöztetitek" a gyerekeket?

Úszópelus?

Fürdőruha?

Bugyi?

7260. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 7251. - Palenkas)
2010. jún. 13. 22:44
Ja, ez lemaradt: 33 hetes vagyok, szombatról vasárnapra van mindig a hétfordulóm. :)
7259. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 7251. - Palenkas)
2010. jún. 13. 22:42

Szia!

Remélem, hogy kevésbé lesz durva Naomival, de ma már Mickyvel is aranyos volt.

Jó, nem mondom egyszer kétszer megindult felé, de elég volt csak rászólni és egy haja szála sem görbült. :)

Sőt, rajtakaptam, hogy puszit is akart adni Neki, de Michelle elszaladt, mert félt, nem tudta mit akart Amira. :P

7258. palenkas
2010. jún. 13. 22:09
nekünk sem látszott az oltás helye már másnap sem.
2010. jún. 13. 21:07

Helló csajok!

Ma is jól elfáradtam. :D

Délelőtt fürdőszobát takarítottam, aztán utána neki álltam a WC-nek is, így holnap már csak vasalnom kell, és ruhát pakolni. :)

Ma medencéztünk Nórival meg anyummal, azután elmentünk fagyizni, Nóri kapott egy kis tölcsért, amit nagyon szépen meg is evett, azután még elmentünk egy 30 percre sétálni, és most jöttünk haza, megfürdettem, és most le is tettem aludni, ugyanis már a kis kádjában is bóbiskolt előre, annyira kifáradt!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

7256. fildus (válaszként erre: 7253. - Andyka888)
2010. jún. 13. 18:23
Nekünk sem látszódott a helye se, olyan ügyesen adta be a doktornéni, hogy nem láttam a tű helyét se...
7255. kevian (válaszként erre: 7253. - Andyka888)
2010. jún. 13. 13:31
Nekünk egy percig sem látszott. Még a helyét is keresgélni kellett másnap.
7254. palenkas
2010. jún. 13. 13:07
Köszi mindenkinek. Ma már jobban vagyok. Vettünk medencét Áronnak, 168*41 cm a Praktikerben. Ez még jó lesz 2-3 évig szerintem. Legalábbis a barátnőmnek is ilyen van, és az ő lánya 4,5 éves. Túl nagyot nem akartunk, mert ebből egyedül is ki tud mászni, meg úgyis koszos lesz a víz a ki-be járkálástól, nem győzném cserélni. A csúszda remélem hamarosan megjön hozzá. Azt a vaterán vettem. Szép napot mindenkinek.
7253. Andyka888
2010. jún. 13. 13:03

Sziasztok!

Egy kérdés:Meddig volt gyulladt az MMR oltás helye manóitoknak?Hétfőn lesz két hete,hogy megkapta,és még mindig jócskán piros Encinek.Szerintem már nem kellene,vagy nem jól gondolom?

Palenkas!jobbulást neked!

Szép napot!

7252. kevian
2010. jún. 13. 12:32

Mi vettünk ma medencét Marcellnak.

De úgy döntöttünk, hogy nem kis pancsolót, hanem olyan igazi nagyot. Az obiban, most teljesen jó áron volt. Ma már nem lesz felállítva. :(

De ebből próbáljon meg meglógni a kis csibém :DD

Palenkas! Jobbulást neked/nektek!!!

Ilyenkor nyáron könnyebb összekapni egy kis vírust. :(

Nekem jelenleg a fülem van bedugulva 2 napja teljesen. Holnap megyek és kimosatom, remélem jobb lesz. Majd meg őrülök rá.

7251. palenkas
2010. jún. 13. 09:17

Sziasztok!

Tegnap a halálomon voltam,elkapott valami fosika hányika vírus, vagy nyolcszor hánytam, meg néha nem tudtam melyik végemmel kéne a wc-t eltalálni... fogalmam nincs mitől lehetett. Aztán vettem deadalont, meg széntablettát, na attól már jobb lett a helyzet. Szerencsére tűrhetően aludtunk, bár ment a légkondi egész éjjel. Így egy kicsit sikerült kipihenni magunkat. Akartunk venni medencét Áronnak, hát nem az összeset elkapkodták, amit kinéztünk?!

Reni: Ami majd másként viselkedik a testvérével, mert mindig mondod majd neki, hogy ő még kicsi, alszik, meg ilyenek, majd meglátod. Persze biztosan lesz egy-két fejbeverés. Hányadik héten is vagy?

2010. jún. 13. 00:05

Sziasztok!

A héten valószínűleg nem sokat leszek gépközelben, mert megjött ma Nővérem Olaszból a két kislányával és Velük leszünk elfoglalva.

Jajj, hogy Amira mit művelt a vele egyidős Michelle-vel, az valami katasztrófa!

Szegény Michelle, gondolom már most azt várja, hogy induljanak vissza! :SSS

Ezek után még jobban aggódom, hogy hogyan fog Naomihoz viszonyulni!!!

Majd csinálok képeket és együtt felteszem mindet, ma csak 1-2őt sikerült.

Most lehet írok még egyet a naplóba, aztán megyek pihizni..

Jó éjt Nektek és szép hetet, illetve még hétvégét is! :)

7249. fildus (válaszként erre: 7245. - Leona79)
2010. jún. 12. 21:57
Én is járok így, vagy Anyukám, vagy Anyósék nem találják el a méretet, én ezeket felteszem vaterára és kész...
2010. jún. 12. 21:49

Jaj még egy utolsó story-t elmesélek, aztán tényleg megyek! Csütörtöktől volt akciózva a Lidl-ben sport 4 kerekű babakocsi 5490 Ft-ért, és gondoltam veszek Nórinak a másik már nem igazán jó, túl nagy és nehéz közlekedni vele! Na szóval, és már csütörtökön reggel 7.00 kor keltem Nórival, és nagyim még itthon volt addig Nórira vigyázott így 7.30 kor elmentem, és megvettem, mire haza értem, hogy összerakjam, hiányzott egy kereke, csak 3 db volt, na irány vissza a boltba, és szólni, hogy hiányos a termék, végre átcserélték, és haza hoztam, csak tudjátok ebben a nagy melegben 2 x oda és 2x haza mászni becsomagolt sport babakocsival a kezemben, nem éppen jó móka volt, de legalább van babakocsi, és Nóri nagyon szereti, bele is ült magától, nagyon tetszik neki, világos kék színben vettem, meg volt fekete is, de azt nem vettem, mert nagyon szívja a meleget!

Na puszi mindenkinek!!!!! Élmény dús volt nekem ez a pár nap!!!! :D :D :D

2010. jún. 12. 21:43

Anyós téma???? Én szeretem anyósomat, de mindig csak mondja, hogy majd lejönnek apóssal hozzánk, de nem akar hévezni, hanem azt várja, hogy párom mikor hozza viszi őket kocsival! Alapból semmi baj sincsen velük, csak nem tudnak csendben beszélgetni,beszélni náluk a normális hangbeszéd a kiabálás, és sokszor volt rá pl, mikor Nórinak volt szülinapi bulija és előbb jöttek anyósomék 15 perccel, és akkor már Nóri javában aludt, és az ablakból integettem nekik, hogy ne csöngessenek, mert ugatni fognak a kutyák, és Nóri fel fog ébredni, de mégis csöngettek, aztán mikor jönnek be a bejárati ajtón, akkor meg neki állnak kiabálni és hangosan nevetgélni meg ilyesmik, én meg jól le hordtam anyósomat, hogy csendesebben, láttam is, hogy megbántottam vele, de hát ezen van, ha Nóri nem alussza ki magát, akkor az egész szülinapi buli sírással telt volna! Így anyósékat csak akkor látjuk, ha mi megyünk le kocsival, ez évente talán 10 alkalommal van!!!

Nóri is szana szét hagy mindent, valamelyik nap átestem a "csattogós lepkéjén" meg rá is léptem, és seb lett a lábujjamon. :( De a csattogós lepke egyben maradt. :)Tegnap oda adtam neki a ruha csipeszes tálat, mindenfelé csipesz hevert a lakásban. :)

Na azt hiszem most már megyek!

Ki hogyan bírja ezt a sok szúnyogot??? Engem megesznek, pedig vettünk olyan konektorba dughatós homokszemes szúnyog riasztót, de még is így reggelre van rajtam 2 csípés!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!

2010. jún. 12. 21:32

Helló csajok!

Régen jártam már itt, mindig volt valami dolgom! Köszönöm a jeleket akik küldtek, sajnos nem tudtam viszonozni, mert nem volt időm! Elvagyok havazva dolgokkal! Kezdem azzal, hogy a nagymamám kórházba ment a héten, és eddig ő volt aki mindig főzött, én meg csak Nórival és a házi munkával voltam elfoglalva, de most hogy napközben délutánig egyedül vagyok itthon Nórival, így van bőven tennivalóm! Pl csütörtökön hűtőt takarítottam, és olvasztottam, aztán pénteken konyhát takarítottam délelőtt, és délután volt csak időm "EBÉDET" főzni, tojásos nokedlit fagymás illetve tejfölös uborka salátával, amibe párom is besegített! Aztán ma meg délelőtt kiteregettem 3 adag ruhát, és közben porszívóztam, és neki álltam az ebédnek 10.00kor és 13.30-ra lett készen, reszelt sajttal szórt rakott krumplit csináltam, kicsit hosszadalmas volt, mert mire mindent előkészítettem, de végül készen lett, és mindenki díjazta, hogy finom lett. :D :D :D Aztán most nem olyan régen jöttünk be, eddig kint voltunk az óriás medencében, Nóri nagyon élvezte, csak már lilult a szája, pedig legalább 32 fokos volt a víz, hiszen egész nap melegítette a nap. :) Most megfürdettem, és letettem aludni, nagyon kifáradt. :D Ja akkor ma Nóri sikeresen beütötte a száját, bele mászott a lavórba de kibillent belőle, és beütötte a száját a falba, vérzett is neki rendesen, meg ijedtem, azt hittem a foga vagy az ínye, de csak a szája volt, sírt is szegénykém nagyon. :(

7245. Leona79 (válaszként erre: 7244. - Palenkas)
2010. jún. 12. 12:50

Ufff... Szegénykém, jobbulást!!!

Én sem szeretem, ezt a beleszólást, hogy mit egyenek a gyerekek. Mi tudjuk a legjobban, hogy mit esznek meg. Ja, meg hogy már ennyi idős korukban a gyerekek már ezt ettek, meg azt ettek. Szárazkolbászt, pacallal.

Anyósomék nálunk nem sok vizet zavarnak. Apósom, kb. 3X látta a gyerekeket. Kapunk szép ruhákat, de általában nem találják el a méretet sem. Vagy túl nagyok, (azzal még nincs gond)vagy túl kicsik. A szívem szakad meg, hogy most is kaptak két kis vadiúj kantáros rövid farmert, nagyon cukik, dehát 74-esek!!! És hogy ne sértsem meg őket, azt kell mondanom, hogy tökéletes. Vissza vinni úgy sem vinnék vissza cserére a boltba.

7244. palenkas
2010. jún. 11. 20:21
Áron most is hányt 6-kor szerintem az egész napit kihányta, amit evett és ivott, legalábbis fél óráig takarítottam a konyhát. Az egész asztalt, és alatt, meg magát, és az etetőszéket... felhívtam a dokit, mert hát péntek este 6 óra van, mit csináljak... rendes volt, azt mondta, hogy ő lebeszélné a nagyszülőket arról, hogy nyers borsót adjanak a gyereknek főleg cseresznyével... dédalonetta kúpot javasolt a hányásra, és kevés evést, meg ivásnak cukros teát.
7243. fildus (válaszként erre: 7242. - Linike18)
2010. jún. 11. 16:41
Mikor mi voltunk nálatok, akkor tökéletes kiszolgálásban volt részünk, körbe voltunk ugrálva, de tényleg :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook