Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! fórum

2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)

2009. márc. 5. 19:16

Sziasztok csajok!

Rég jártam már erre! Mi újság! Ki hol tart?

Üdv nektek!

220. ragota
2009. márc. 3. 23:05

Hahó Csajok!

Hát nekem tegnap megjött. no ez persze nem okozott meglepetést, mert, ha ebben a hónapban megfogant volna, akkor az a szeplőtelen fogantatás kategóriába tartozott volna...:( :)

No de e hónaptól most már tényleg belehúzunk :)

Pusza

219. mimi08 (válaszként erre: 218. - Jessyland)
2009. márc. 3. 07:49
Elkeseredni semmiképpen nem kell, én azt gondolom! Bár nem értek a témához, de azt hallottam, hogy pl. a gynevac injekció több hasonló páron segített már. Persze én is kíváncsi vagyok a többiek véleményére, mert ugye eddig még nekünk sem jött össze...
2009. márc. 2. 15:39

Sziasztok!

A párommal egy éve próbálkozunk. Nagyon szeretnénk már egy pici babát, de sajnos nem akar összejönni. A nőgyógyász azt mondta, hogy nálam minden rendben van. Még komolyabb orvosi vizsgálaton nem voltunk. Igazából nem tudom merre induljunk el.

217. mimi08
2009. márc. 2. 09:27
én a 19. napon vagyok még csak... de szerintem meg fog majd jönni, nagyon fáj a derekam tegnap óta...
216. dj.cica
2009. márc. 2. 07:39

sziasztok kivel mi újság?

ki hol tart ?

nekem ma van a 30. napom,elvileg holnaptól várható a menszim.

2009. febr. 28. 09:57

Szia ragota!

Hát tényleg jó rég hallattál magadról!

Sziasztok lányok!

214. ragota
2009. febr. 28. 00:59

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy eltűntem, de nem volt netünk, már mindent kijavítottunk, mikor kiderült, hogy a modem ment tönkre. Szóval nem volt egyszerű az elmúlt hét, hetek.

Üdvözlök minden LEENDŐ Kismamát.

Bizony, múltkor én is bebszéltem a pocakomba a gyereket. 99%-ig meg voltam győződve, hogy bébike van a dologban. Hát nem volt. De nem vagyok elkenődve.

egy kis okoskodás, de talán segít:

mi nem akarhatunk babát, az akarat egy kiáramló energia, míg az anyaság lényege a befogadás, ez az asszonyok, nők szerepe a világban. Befogadod a férfit, befogadod a "magot", befogadod a gyermeket. Vágyhatsz rá, de nem mi irányítunk.

Szóval fogadd be a gyermeket, bármikor is akar érkezni. Fogadd el, hogy ez nem a Te döntésed.

Nekem így egyszerűbb erre a kérdésre gondolni.

Megyek aludni,

pusza

Ág

2009. febr. 27. 19:58

Sziasztok!!!

Igazad van Savanya6 és köszönöm a megnyugtató szavakat!

Csak benéztem de már megyek is csak gondoltam szólok nektek, hogy most egy pár napig nem jövök!!!

Mindenkit puszilok és sok sikert a baba témában!!!

Majd jövök!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!

212. savanya6 (válaszként erre: 210. - Wicky840713)
2009. febr. 26. 22:17

Szia!

Mi decemberbe kezdtük a projectet, otthon voltam, vizsgaidőszak volt, s folyamatosan magamat figyeltem, meg teszteltem!Amikor halványan lett pozítiv akkor meg szinte csak azzal voltam elfoglalva. Lehet, hogy ha nem görcsöltem volna rá, akkor nem is tudtam volna, hogy bebabásodtam, mert amúgy meg össze-vissza jött meg mindig!

Most eldöntöttem, hogy tesztelni is csak nagyon későn fogok, s nem figyelem magamat folyamatosan. Persze ezt szerintem nem lehet, mert most is produkáltam azért dolgokat (émelygés)!

De a lényeg tényleg az, hogy ne görcsöljünk, ha jönni akar a babó akkor jönni is fog!

2009. febr. 26. 22:09

Most mennem kell, holnap benézek!!!!

Puszi mindenkinek!

Sziasztok!!!!!!!!

2009. febr. 26. 22:08

Sziasztok!

Köszönöm csajok a válaszokat!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok mert már én is abba a hibába estem, hogy bemagyaráztam magamnak a tüneteket, de szerencsére ti itt vagytok és felnyitotátok a szemem nagyon köszönöm nektek és a válaszaitok abban is segítet nekem hogy nem fogok görcsölni ezután a témán majd ha a sors is úgy akarja akkor jönn a pici!

NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Mindenkinek akinek már sikerült összehozni a picit ezúton gratulálok nekik, a többieknek pedig kitartást! Most már én is tudom mit kell tennem csak semmi görcsölés!!!!!!!!!!

209. -!Maya!- (válaszként erre: 206. - Dj.cica)
2009. febr. 26. 21:45

Sziasztok!

Nekem a melleim mindig érzékenyek és duzzadtak menszi előtt! Úgyhogy nekem ez nem lesz észrevehető tünet a terhesség elején!

208. mimi08
2009. febr. 26. 13:08

Szerintem is igazatok van. Mi a párommal ugye decemberben álltunk neki a babaprojektnek, pont a karácsony-szilveszter közötti időszakra esett elvileg a peteérésem. Mivel ráértünk, otthon voltunk egész nap, pihentünk is, nem volt semmi stressz és persze éjjel-nappal szeretkeztünk, elképzelhetetlennek tartottam, hogy ne essek egyből teherbe. Produkáltam persze én is minden tünetet..

De nem jött össze, és azóta persze teljesen máshogy fogom fel a dolgot, nem görcsölök, nem foglalkozom vele, nem hőmérőzök, stb. Én még nem vagyok elkeseredve, igaz, hogy még csak február van, de biztos van a Teremtőnek vele valami célja, hogy még nem küldte a kis trónörököst! Várunk türelmesen az igazira!

207. SZterkó (válaszként erre: 205. - Moki-kopi)
2009. febr. 26. 11:39

Sziasztok,

moki-kopihoz társulok, és saját első, nagy és buta tapasztalatomból kiindulva csak azt tudom mondani, hogy bár nagyon fontos dolog és nagyon szeretnétek, vegyétek lazán a dolgot, és ne legyetek a ciklusnapok, a hőértékek, tünetek és az időzítések rabjai! Én (is) a terhesség minden fellelhető tünetét produkáltam nap, mint nap, felváltva és egyszerre, egy héten keresztül, csupán bemesélésből... :))

És egyik kedves jótanács-adómat idézve, ne azért szeretkezzünk, hogy gyereket "csináljunk", hanem mert szeretni akarjuk a társunkat, vagy mert valóban vágyunk rá. Önmagunkban meg úgyis kevesek vagyunk egy gyerek teremtéséhez, úgyhogy a többit bízzuk a Teremtőre! És mindenkinek kitartás! :D

206. dj.cica
2009. febr. 26. 08:57

sziasztok jó reggelt!

nekem a mellem kicsit érzékeny a mellbimbónál tegnap óta.a menszim 4-e utánra várható.én se figyelem a tüneteket amugy,csak tegnap a pici fiam ráfeküdt és akkor figyeltem fel rá.Nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki ,hisz menszi elötti tünet is lehet.

2009. febr. 26. 08:47
na és még valami ami a legfontosabb, ne figyeljétek magatokat állandóan (mondani most már baromira könnyű), az első két próbálkozós hónapban annyi tünetet magyaráztam be magamnak, hogy ihajj.... aztán a harmadikban nem figyeltem annyira és akkor megérzetem a szokatlan tüneteket...
2009. febr. 26. 08:46
ja és ahogy elkezdtem érezni 24. naptól a tüneteket akkor kb. 4-5 napig állandóan pisilni rohangáltam, utána ez megszűnt el is voltam keseredve...
203. moki-kopi (válaszként erre: 186. - Wicky840713)
2009. febr. 26. 08:44

Sziasztok!

köszönöm a gratukat ;)

gondoltam megint "okoskodok" kicsit :DDDD

kérdezted wicky a tüneteket.. nekem eltértek a mensis tünetektől kicsit: nem csak a mellem feszült, de úgy fájtak a mellbimbóim, hogy majd meg haltam... éreztem pici mensis hasfájást is, plusz egy furcsa húzódást a hasamban végig... főleg akkor ha nyújtózkodtam, vagy pl. becsuktam a tetőablakot és ahhoz felfelé kellett nyújtóznom.

13. ciklusnapon volt pém és ezeket a 24. cn-tól éreztem 36. ciklusnapon teszteltem.

Tehát kb. már a beágyazódástól éreztem furcsa tüneteket.

202. mimi08 (válaszként erre: 201. - Wicky840713)
2009. febr. 26. 08:33

Helló Wicky!

Sajnos nem vagyok tapasztalt ebben a témában, de én is hasonló tünetekről olvastam, mint amit te és savanya is leírtatok. Én még azt is hallottam, hogy gyakran kell pisilni, szinte kétóránként és van, aki nem bírja pl. a kávé szagát. + még amit hallottam, hogy a mellbimbó színe is besötétedhet.

De az én véleményem is az, hogy összekeverhetők ezek a tünetek a menstruáció előjeleivel így az elején, sajnos én is jártam már így, hogy egy csomó tünetet észleltem magamon, és meg voltam róla győződve, hogy terhes vagyok, aztán mégsem.. :-(

De azért drukkolok... HAJRÁ!!!!

201. wicky840713 (válaszként erre: 199. - Savanya6)
2009. febr. 25. 20:42

Köszönöm Savanya6!

Én is azért kérdeztem mert most ebben a hónapban akkor voltunk együtt a párommal (többször is ) amikor pé.-m volt és a jövöhéten 6.-ka körül kell megjönni a menszimnek és én is azt érzem, hogy már hétfőtől kezdve a kemények és fájnak a cicijeim és a hasam is néha megfájdúl pont mint menszi előtt egy vagy kétt nappal és én is kívánom a savanyút meg néha megszédülök és van mikor rámjönn az idegeskedés minden előzmény nélkül és előfordúl, hogy hamarabb elfáradok!

Remélem ez mind annak a jele, hogy bővül a család de sajnos én nem vagyok túl optimista ebben a témában!

Kérlek téged és a többieket írjátok le mit gondoltok arról amit írtam!

Előre is köszönöm és puszi mindenkinek!

Várom a véleményed ahogy a többiekét is!

2009. febr. 25. 20:23
Én elevitet szedek + folsavat naponta 2-t(orvos utasítására)!
199. savanya6 (válaszként erre: 186. - Wicky840713)
2009. febr. 25. 20:22

Szia!

Sokan azt mondják, hogy semmilyen tünet nincs a fogantatás után, csak az elmaradt mensi körül!

Nekem viszont olyan érzésem volt, úgy fájt a hasam, mintha megjönne, kicsit émelyegtem, meg a cicim is fájt! Igaz ez a mensi előjelei is lehetnek, de én valahogy azt éreztem, hogy lesz valaki a pocakba. + egyszerűen nem kívántam a szénsavas üdítőket, meg volt olyan nem amikor alig bírtam ébren maradni.

Én ezeket éreztem, csak sajna nem sokáig!

2009. febr. 25. 16:33
sziasztok. most találtam rá a fórumra, én s csatlakoznék. kislányom 20 hónapos múlt, szeretnénk kistesót, már jó pár hónapja próbálkozunk, túl vagyok két closytbegites hónapon. sajnos ha ebben a hónapban se lesz eredménye a gyógyszernek, akkor továbbküld a nőgyógyász:-(
197. dj.cica (válaszként erre: 192. - Rámit)
2009. febr. 25. 16:29
elevitet szedek
2009. febr. 25. 14:23

Elővettem a könyvem és ide az van írva,ha

-híg/zavaros,ami 11-14.napig tarthat,nem fogamzóképes

-síkos/tiszta/telt,ami 14-21.napig tarthat,fogamzásra alkalmas

-zavaros/sűrű,23-28.napig,szintén nem fogamzó képes.

Gondolom azt biztos tudod,hogy hányadik napnál tartasz.

Van egy oldal,ahol tudod követni a ciklusodat,ha gondolod megírom priviben:)!

195. a185a68c5c (válaszként erre: 189. - E3e58f0af4)
2009. febr. 25. 14:13

Stella: ez bizony hüvelyváladék. Néha előfordul, hogy a szervezet erősebben termel, pl. mensi előtt, de pl. én a terhességem alatt is...

Bocsi, hogy bepofátlankodtam ide, csak olvasgattalak titeket :)

194. 450f37fbfa (válaszként erre: 189. - E3e58f0af4)
2009. febr. 25. 14:08
Gyorsan kerítsd elő a pasid és mindent bele!!!
193. kismukk2 (válaszként erre: 192. - Rámit)
2009. febr. 25. 13:53
igen, Elevitet
192. Rámit
2009. febr. 25. 13:48

Sziasztok!

Ti szedtek valamilyen vitamint, magzatvédőt a baba megfoganása előtt?

Szép napot mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook