Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! fórum

2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)

2009. jún. 28. 22:08
Lányok! Merre vagytok??? Mindenki eltűnt!
3280. ..vesszőcske (válaszként erre: 3279. - 816fca07b8)
2009. jún. 28. 20:45
Igen ám, csakhogy én békéscsabai vagyok. Szerintem itt nem megy olyan egyszerűen ez a kivizsgálás dolog, mert nincs annyi lehetőség, mint Pesten. Azt sem tudom, hogy itt van-e meddőségi központ?! Debrecenből költöztem ide 6 éve, szóval nincs ismerettségem ilyen körökben.
3279. 816fca07b8 (válaszként erre: 3275. - ..vesszőcske)
2009. jún. 28. 20:33

ha mennél,és a doki szerint ráér,de te szeretnéd,mond meg neki h te igenis tudni akarod van-e valami esetleg..ha meg ő nem,majd elküld más..

megkérdem majd a barátnőmet h ő kinél volt anno

2009. jún. 28. 14:54
Az érdekes, mert én azon az angol honlapon számoltam ki tegnap este, hogy mikor kell csinálni :)
3277. szili84 (válaszként erre: 3276. - ..vesszőcske)
2009. jún. 28. 09:09
A Jónás-naptár itt sincs, csak elirányit egy angol honlapra, ahol viszont szintén nem található MÁR
2009. jún. 27. 22:21
Lányok! Találtam egy tök jó oldalt nekünk: fogamzas.mindenkilapja.hu Ezen az oldalon rajta van a Jónás módszer, a lúgosítással kapcsolatos infók (mely ételeket kerüljük), és a fogamzást elősegítő teák is. Ajánlom mindenkinek!
2009. jún. 27. 20:31
Akkor most menjek orvoshoz vagy nem??? Vagy várjak még 4 hónapot??? És ha az orvos azt mondja, hogy szerinte várjuk meg az 1 évet?
2009. jún. 27. 18:37

Sziasztok Csajok!

Én is jó régen voltam,rövid helyzetjelentés:tegnap kaptam meg az érettségimet,tök jó lett!Nem várható mensi júli 11-én.Ebben a hónapban egyáltalán nem foglalkoztunk a dologgal,hátha így bejön.Drága cika örülök,hogy megvagy,hiányoztál!Mindenkinek sok pusza,próbálok gyakrabban jönni!

2009. jún. 27. 17:50

nem 1-2 hó miatt írtam,persze h nem kell pánikolni.. :) csak az én dokim pl alapból a vizsgálatokat javasolja még próbálkozás előtt,és mivel sok nehéz esetet láttam sajna a környezetemben,ezért írtam,h lehet h jobb hamar túlesni a vizsgálatokon mindkét félnek,ne menjen feleslegesen az idő.. mert nem mindenki ér rá,én is 28évesen találtam rá az igazira pl..

és még 1 pl: barátnőmék is előbb vizsgálódtak-pedig fiatalabbak is-és rögtön kiderült h pajzsmirigy problémája van,nem is lenne terhes,vagy ha igen,nem maradna meg. pár hónap alatt rendbehozták,össze is jött a baba. már a 2.at várja.

ezzel tényleg csak azt akartam elmondani Nektek,h ha nehéz a várakozás-és itt létom h sokaknak milyen fájdalmas-akkor jó hamar utánajárni és orvosolni..

persze mindenkinek drukkolok h simán összejöjjön a babuci!!! :))

3272. ..vesszőcske (válaszként erre: 3271. - Mimi08)
2009. jún. 27. 14:17
Én is így gondolom. Most kezdjek el pánikolni 2 hónap után?! Persze az én fejemben is megfordult ez a dolog, már azelőtt is, hogy elkezdtünk volna próbálkozni és ugyanúgy most is eszembe jut, de most rohanjak orvoshoz? Úgyis hazaküldene és azt mondaná, hogy asszonyom jobb ha inkább összebújik a férjével és nem gondolkoznak ilyesmin, csak csinálják :)
3271. mimi08 (válaszként erre: 3270. - ..vesszőcske)
2009. jún. 27. 10:01

Az én ismerőseim között szinte mindenkinél 6 és 12 hónap próbálkozás után jött össze a baba, nekem ezér nem is jutott eszembe aggódni. Valóban azt mondja a legtöbb orvos, hogy 1 évet azért illik várni és csak utána arra gondolni, hogy valakivel baj van. Persze az is igaz, hogy nálunk nőknél ha baj van, azért produkálunk tüneteket, pl. ha nincs peteérésünk, nem jön meg a havink, vagy mint az én esetemben volt a magas prolaktin közti vérzést okozott. A pasiknál általában semmi tünet nincs, talán ezért vagyunk hajlamosak őket "védeni".

De az én orvosom is azt mondta, amikor most fél év próbálkozás után kiderült ez a prolaktin dolog, hogy ha még fél évig nem jön össze a baba, akkor menjek vissza és elkezdjük a kivizsgálásokat. Ő is 1 év türelmet ajánl...

3270. ..vesszőcske (válaszként erre: 3269. - 816fca07b8)
2009. jún. 26. 23:20
Nézd, neked már van gyereked, nem tudom, hogy mennyi idő után sikerült összehoznotok, de fél év az még nem idő. Nagyon sok egészséges párnak sikerül fél év után, mert hát tudjuk, hogy nem minden esetben biológiai oka van annak, hogy nem egyből sikerül. A lányok szerintem azért akarják a párjukat kímélni, mert, ha már oda kerül a sor, az esetleg pánikolást válthat ki a párnál, és ez is akadályozhatja a megtermékenyülést. Köztünk szerintem vannak olyanok, akik fontolgatják a dolgot, sőt általában mindenkinek megfordul a fejében, hogy esetleg oda kerülhet-e a sor, hogy el keljen menni, de ahhoz el kell jutni arra a szintre, amikor az ember már úgy érzi, hogy nincs mire várnia, de az szerintem nem fél év elteltével alakul ki. Mindenesetre én csak a véleményem írtam le, nem támadni akarok, nem az a fajta vagyok, csupán nem szokványos a téma. Lehet, hogy másoknak teljesen más a véleményük erről. Kíváncsi lennék, hogy a többiek mit gondolnak erről, szóval, lányok....??????
3269. 816fca07b8 (válaszként erre: 3268. - ..vesszőcske)
2009. jún. 26. 22:58

nem tudom,de nekem furcsa,h nagyon sok lány reagál úgy h a párját kímélni akarja a vizsgálatoktól.. de miért kéne kimaradniuk? namind1,persze mindenkinek szíve-joga..

tényleg bocs annak aki a szívére vette a kérdésemet

3268. ..vesszőcske (válaszként erre: 3267. - 816fca07b8)
2009. jún. 26. 22:48
Szia! Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Mi nem olyan rég óta próbálkzunk, eddig 2 sikertelen hónapon vagyunk túl. Éveken át én sem várnék, de azt az egy évet én speciel megvárnám, mert egy az, hogy fiatal vagyok még ahhoz, hogy aggódjak, meg nem is azért fórumozok, mert kétségbe vagyok esve, hanem, mert jó megosztani a tapasztalataimat, hátha valakinek segíteni tudok ezzel. Biztosan vannak közöttünk olyanok, akik már régebb óta próbálkoznak, akár 2 éve is, de szíve joga mindenkinek eldöntenie, hogy mikor viszi el a párját vizsgálatra. Én a páromat nem akarnám kitenni ilyesminek, de ha muszáj lesz persze megtesszük a lépéseket. Nekem is van olyan ismerősöm, aki 1 év elteltével esett teherbe, nem kell mindjárt orvoshoz rohanni. Nekem az egyik barátnőmet szó szerint kinevette az orvosa, amikor fél év után vizsgálatokat kért, és igaza is lett, mert rá egy hónapra teherbe is esett. Szóval...
2009. jún. 26. 22:22

kedves lánykák!

nem akarok felháborodást generálni, de a párotokat miért nem akarjátok megvizsgáltatni? most nem azért amit írtam a 60%-ról, hanem úgy alapból. . mi nem voltunk dokinál, de nekünk hamar össze is jöttek a babák, de tuti h max 6hó után mentünk volna mindketten! a pasi kivizsgálás nem nagy szám, otthon picit foglalkozik magával, aztán beviszi és kész.

tanulságos Béres Alexandra története arról, h miért csak most és miért csak lombikkal lett babájuk. . évekig vártak, aztán őt kivizsgálták kiderült h kutya baja, jött a férje és nála volt a hiba, de olyan, amit pikk-pakk meg lehetett oldani, feleslegesen szenvedtek éveken át. .

drágáim, nem jobb a bizonyosság? főleg h mamár mindenre van gyógyír!!

úgy fáj látnom a szenvedéseteket, miért teszitek ezt magatokkal?

elnézést ha valakit most megbántottam. .

3266. ..vesszőcske (válaszként erre: 3256. - 9fa28b0ed4)
2009. jún. 26. 18:21
Szia! Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3265. rexona
2009. jún. 26. 13:44

Ma egész délelőtt egy régi barátnőmmel voltam, akinek 6 hónapos a kisfia. Voltunk babaúszáson, meg a délelőttöt együtt töltöttük.

Hát mit mondjak?

Akkor jól éreztem magam, de így itthon már nagyon hiányérzetem van megint.

:-(

3264. rexona
2009. jún. 26. 13:42
Sziasztok!
3263. cika0809 (válaszként erre: 3259. - -!Maya!-)
2009. jún. 26. 13:12

Szia Maya!

Hát épp itt volt az ideje...:-)))

A hajnal 2 kicsit húzós volt...

3262. cika0809
2009. jún. 26. 13:10

Sziasztok Csajok!

Ezt egy fórumból másoltam ki, de végig bőgtem...:-))))

"Kedves leendő Édesanyám és Édesapám!

Még az ismeretlenben vagyok, mégis hozzátok fordulok. Senki máshoz nem tudok, mert egyedül ti vagytok, akik vártok. Hiszem, hogy engem vártok.

Ti sok mindent nem tudhattok, ezért előre kérem, nagyon figyeljetek majd rám. Akkor is, amikor még nem értitek szavamat. Most előre üzenek, hogy tudjátok, hogyan várjatok.

Édesanyám, amikor a remény egyetlen sejtje vagyok méhed mélyén, és mindent érzek, amit te átélsz. Érzem, ha félsz, ha boldogtalan vagy, ha haragszol, és ha valaki megsértett. Érzem, ha ellenség közelít, és ha bánatod van, ha vétkesnek érzed magad, ha fáradt vagy, és ha gond nyomaszt. De érzem, ha mosolyogva rácsodálkozol valamire, ha örülsz a fénynek, az ég kékjének, a napsütésnek, enyhe eső csöndes cseppjének, és édesapa tiszta szemének. Érzem, ha kedvesen összenevettek, s én jelenek meg lelketek ködében, az egyszer majd lesz gyermeketek.

Ezt kérem tőletek, mindig csak ezt: mosolyogjatok, kacagjatok, ha rám gondoltok. Ha együtt vagytok, én is ott vagyok: a harmadik. A leendő, lengő, rengő, zengő gyermek. Tegyétek, hogy örömben foganjak! Értem legyetek együtt derűs szerelemben! Minden más együttvéve, amit egész életetekben adtok majd nekem, a mérleg másik serpenyőjében lesz, és nem ér fel ezzel az egyetlen szent pillanattal.

Édesanyám, ha te örömmel várod, szeretettel várod édesapa közeledését, én is örömmel, szeretettel várom az ő egyetlen sejtjét, amiből leszek.

Ez lehet a ti igazi ajándékotok. Ezt kérem tőletek. Ez a legnagyobb titkom.

Várom, hogy a tiétek legyek, szeretetben, békében, derűben: "

3261. dj.cica (válaszként erre: 3259. - -!Maya!-)
2009. jún. 26. 09:19

szia Maya nagyon szépen köszönöm.akkor jövöre remélem együtt kezdhetjük a projektek.

puszi neked:)))))

3260. 9fa28b0ed4 (válaszként erre: 3259. - -!Maya!-)
2009. jún. 26. 04:38
SZIA DRÁGA MAYA!NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM,HOGY GONDOLSZ RÁM,NAGYON JÓ ÉRZÉS,ÉS AZ IS HOGY SZORITASZ NEKEM!MAJD IROK TÖBBET,DE MOST KÉSZÜLÖK A MELÓBA!ADDIG IS PUSZILLAK ÉS VIGYÁZZ MAGADRA,CSAJSZIKÁM!!!!!!!
3259. -!Maya!-
2009. jún. 25. 23:34

Sziasztok lányok:))

Hulla fáradt vagyok, nemrég értem haza melóból. Már nagyon elszoktam a munkától, pedig nem nagy szám melót végzek...

Britney: Utólag szeretnék neked NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI, gondoltam ám rád, na meg tudom, akkor volt pé-d is, csak délutános vagyok a héten és elég fáradt is. Remélem álmod beteljesült és mostanra már megveti a kényelmes kis fekhelyét 9 hónapra a pici babócátok.

Cica: Neked is KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT így előre, mert nem biztos, hogy itt tudok lenni a nagy napon. Meg BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT is egyben. Nekünk is a harmadik lesz júliusban:))) Úgy néz ki, hogy az éven mégsem folytatjuk a projektet mi sem, de jövőre tuti, és akkor újúlt erővel kezdhetjük a 2010-es évet, de akkorra már én is hazaköltözöm és akkor majd talizhatunk is:)

Tencsike: Neked is had kívánjak még vagy 100 BOLDOG ÉVFORULÓT:) Sajnálom ami történt, de egyben irigyellek is ezért a határtalan pozitívságod miatt. Annyira jó olvasni téged, teljesen feldobsz, hogy mennyire,de mennyire nem szabad "siránkozni" csak előre nézni. Nagyon jó anyuka leszel:)

Cika: Végre, hogy itt vagy, már mindenki nagyon hiányolt. De legalább tényleg nincs semmi baj, csak nagyon elfoglalt vagy. Szóval már csak éjfélig van a szoli nyitva...megjött a főnöködnek az esze:D ?

Drága kismamáink, nektek meg sok pihenést kívánok, simizzétek sokat a pocitokat és élvezzétek az áldott állapot minden pillanatát. Aztán várjuk a helyzetjelentéseket folyamatosan

Sok pozitívat küldök minden petét érlelő fórumos csajszinka (nem írok neveket, mert tuti valakit kihagynék) :))

Mindenki vigyázzon nagyon magára, pusszantlak titeket, remélem, hogy hétvégén tudok jönni:)

3258. 5751758c32 (válaszként erre: 3227. - Tencsike)
2009. jún. 25. 22:04

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!

Háát, nem nagyon szüneteltetünk, inkább nem foglalkozom most ezzel olyan intenziven.

Majd jön,ha jönni akar.

puszi Neked!!

3257. 9fa28b0ed4 (válaszként erre: 3255. - ..vesszőcske)
2009. jún. 25. 19:47

DRÁGA VESSZŐCSKE,ÉN KÜLDÖK NEKED NAGYON SOK,RENGETEG MEG RENGETEG +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Milliószor ennyit küldök!PUSZIKA

3256. 9fa28b0ed4 (válaszként erre: 3254. - Dorec)
2009. jún. 25. 19:46

Kösz jól vagyok,izgulok nagyon..tudod,furcsa,hogy ennyi hónap után igy rászálltam erre a hónapra,hogy most muszáj összejönnie,valahogy már lehet hülye vagyok,de néha annyira érzem,hogy most sikerül,hogy még a fejem is belefájdul!Na,majd meglátjuk igazam lesz e,de én akkor is érzem,hogy most ágyazkodik majd bent a babánk a következő 9 hónapra!

Ne aggódj,a terhesség előjele is hasonló vagy olyan mint a menszi jelei..a fiammal amikor teherbe estem én is mindig ugy éreztem,hogy mindjárt megjön..aztán csak nem jött meg!

Ugyhogy még bármi lehet,drága dorecom...higgy benne..meglátod összejön mindannyiunknak!puszi puszi

2009. jún. 25. 19:28
Sziasztok! Látom aránylag mindenki jól van. Én is, csak ma rengeteget dolgoztam, sok papírmunka, meg ügyfelek hada, úgyhogy ki vagyok, mint a bili. A pé-sem nem tudom meghatározni, hogy mikor van, ezért gondoltam, hogy veszek egy lh tesztet jövőhéten, legalább azt jó lenne tudni, hogy mikor csináljuk :) Mindettől függetlenül várom, hogy végre melegebb legyen, mennék strandra a bnőmmel, jó lenne kicsit olvasgatni, süttetni a hasam, hátha jobban ér a kis petém, és jó kedvében befogadná apácska lúrkóit :) Remélem hétvégén lesz rá alkalmam. Jók legyetek lányok, kellemes estét mindenkinek, érezzétek jól egymást, persze mindenki a párjávál a pihe-puha ágyikóban. Sok puszi a kismamiknak, a pé-t érlelőknek pedig sok ++++++++++++++++++++energiát küldök, és ha valakinek eszébe jut, küldjön nekem is :))
3254. dorec (válaszként erre: 3252. - 9fa28b0ed4)
2009. jún. 25. 19:12
szia Britney! akkor már nincs sok hátra.. mindig ez az utolsó pár nap a legrosszabb :) Nekem most már több mint 4 napja menstruációs érzésem van, de nincs semmi. fura ennyire hamar nem szokott. Te hogy vagy?
2009. jún. 25. 19:11

Sziasztok csajszikáim!Sajnos mindig sikerül olyankor ide jönnöm,amikor szinte senki nincs itt..pedig figyelek ám!Mindegy,azért gondoljatok rám mindannyian és szoitsatok értem is!!!!!Én is küldöm mindannyiatoknak a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindannyian babásak leszünk,majd meglátjátok!

Aki meg már babás,az gondoljon ám ránk sokat és persze vigyázzon magára és a pociban a picire!!!!!IMÁDOK MINDENKIT!!!!!!!

3252. 9fa28b0ed4 (válaszként erre: 3251. - Dorec)
2009. jún. 25. 19:08
SZia Drága Dorec!Én is tulvagyok már a középidőn..nekem még 12 nap a nemvártig!!!!!Rég láttalak már!Millió puszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook