2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Ma próbáltunk Szandinak egy kis édeskömény teát adni, és nem tudott mit kezdeni a cumival. Arra gondoltunk, hogy lehet tejjel kéne próbálkozni...
Fanninak 2 hónaposan jelentkezett először a fogzás, de csak 5 hónaposan bújt ki az első
Én már 1 hőnapja a fogára fogom, hogy nyűgös, de aztán mégse, mert vannak jó, meg nyűgös napjaink vegyesen. Nem egyszerű rájönni, hogy mi a baj :-)
Még várok vele, mert ha holnap már nem lesz nyügi, akkor nem veszek neki. Nem szeretem ezzel-azzal tömködni szegényemet. Na most meg azt hittem elalszik, erre átmegyek hozzá és a kisegere a szájában, meg röhög közben... és úgy néz rám, hogy "Mi van anya, gond van?"
A nyűűűűg itt is megvolt...... délelőtt is, délután is...... A kettő között viszont aludt több, mint 4 órát :-) Most szundikál, remélem jól bírja majd fürdésig :-)
Fordulás:
Eddig 2 alkalommal fordult meg hasról hátra. Az elsőnél csak egyszer,kb. 1 hete, tegnapelőtt pedig rögtön 4x. Azóta se......
Gergő leköti magát egy kicsit ezzel a tudományával? Élvezi, hogy mit tud?
Szerintem nálatok is hamarosan rendszeres lesz. :-)))
Mi is fél 3 óta nyüglődtünk...:-((( most alszik még, már 1 órája. Nekem így elsőre a homeós bogyó nem jött be, de még kísérletezek.
Szia, gratula!
Tomi is nagyon nyűgös ma. Még jó, hogy délelőtt leírtam hogy milyen remek napirendünk van, és hát tessék... Most leraktam, mert fél 3 óta hurcibálom, dögönyözöm, hülye arcokat vágok, hogy nevesen és most elfáradtam...
Képzeljétek már engem is harapdál. Lehet veszek neki homeo bogyót, mert szerintem lassan jön az a fogacska...
Nagyon ügyes Gergő:-)Remélem, nálunk is rendszeres lesz.
összehozzuk őket, és akkor elmeséli:-) Bár lehet, hogy ő se tudja, hogy csinálta.
Amikor erőlködik, akkor sose sikerül neki, aztán egyszer csak könnyedén átfordul:-)) Este fürdés előtt szokott pucérkodni (nagyon élvezi). Pucéron sokkal aktívabb. Kb. 3 hete fordult át először. Most már szinte minden este megcsinálja. Sőt, egyszer már sikerült hátról hasra is. De azt nem nagyon gyakorolja.
Gergőnek már jól megy. Majd hamarosan Szofi is rájön hogyan kell.:-)
Gratulálok!
Emma elmesélhetné Szofinak, hogy azt hogy kell! :) Tréningezem a kiscsajt, de egyenlőre még csak ideges egy idő után!
Meg most a legújabb, hogy a cumit nyomkodja a szájába! :)
Itt zalában tényleg pocsék idő van:-((
Sziasztok,
Itt vagyunk Nagykanizsán, nagymamáméknál, picuri jól bírta az utat. Ma nagyon nyűgös, gondolom, az idő miatt. Ti hogy vagytok? Majd visszaolvasok..., a géphez csak rövid időre tudok leülni.Képzeljétek tegnap Emma hasról hátra fordult, csak sajnos nem láttam... azon rágódok, hogy tényleg a hasán hagytam? deeeee, dee, úgy hagytam.
Igen megjött,de előtte csináltam tesztet,mert már egy hetet késett és nagyon ideges voltam miatta.Nem is a 3 baba végett csak nem kellett volna még ilyen hamar hisz még ez is nagyon pici
értem,jó én azon a téren mázlista vagyok, hogy az oepbe van egy ismerősünk, de azt mondta, máj, 18-án jár le a tgyás-om, hogy május 12-e körül elég leadnom, jó, ha nincs ismerős érdemes sokkal korábban, mert sokat variálhatnak...
Ide is küldjél szép időt, mert itt reggel óta esik az eső (zala):-((((
muszáj, a gyerekek miatt nem stresszelhetek.
Ma mi is elkezdtük a hozzátáplálást két kanál almával :) Nagyon édes pofikat vágoott :)))
mi is igy kelunk alltalaban
mi sétáltunk egy órát délben, olyan szép idő volt :)
(Debrecen)
de jó, hogy felhoztad a témát, én teljesen elfelejtettem :(
nagyon jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá!! :)
nekünk egy stabil pont van: az éjszakai többszöri ébredés, és hajnal 3-4 körül ülve alvás a gyerekkel a székben :( Csak nehogy egyszer kiessen a kezemből...
Egyébként nem aggódok, előbb vagy utóbb eljön, hogy aludni fogunk mi is. Ha másnem jó kolik vannak az országban :DDDD
Pillangóról tudtok valamit? napok óta nem volt (pedig minden reggel szokott jelentkezni! :) )
További ajánlott fórumok: