2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Jó gyökér egy sógornőd van (már bocsi) de minden családban vannak ilyenek ha ez vígasztal kicsit...
Sz@rni kell rá ,tsódat majd megköszöntitek ha találkoztok...
Te meg arra gondol csak hogy nem sokára új csodálatos taggal bővül a Te kis saját különbejáratú családocskád...:))
Tesómnak lesz születésnapja, minden születésnapkor a szüleimnél találkozik az egész család, ott ünnepi ebéd van és köszöntés.
Most közölte, hogy idén náluk lesz az ebéd (illetve szendvicsek) és meghívja az egész családodt! (Kivéve minket a férjemmel).
Ezen én úgy kiakadtam. A szüleim sem értik amúgy, hogy miért csinálják ezt, hogy mi ez a műbalhé, mikor mi nem csináltunk semmit, csak a sógornőm bekattant egyszer csak a tesóm meg megy utána. Nekem inkább az szr, hogy a szüleim belemennek egy ilyenbe, ezzel azt közvetítve, hogy igen, akkor csinálunk egy külön kis családot a Lujzáék nélkül. Szóval ezzel. Viszont úgy döntöttem, hogy mindenki csinálja úgy a dolgait, ahogy neki a legjobb, mi is úgy fogjuk csinálni. Akinek ez meg nem tetszik...
Bocsi csajok az offolásért!
Ti éreztétek amikor megfordult a babókátok?
nektel nincsenek hőhullámaitok?
Sziasztok,
Én kettőkor keltem és 6-ig fent voltam. A sógornőm megint alakított, én meg végigbőgtem az éjszakát... :(
Álmodtam egy műtéttel, nem tudom, hogy a császár volt-e, mert csak a lábamat érzéstelenítették, meg azt is álmodtam, hogy vérzek. :(
Így ma nem mentem be melózni, nem tudtam volna, itthonról dolgozom.
Hellóka
Mi ma vagyunk 33!
Megvizsgált a doki,és azt mondta novemberben bármikor jöhet ez a babóka,nagyon úgy nézik ki,szó szerint ezt mondta.Kicsit megijedtem a gondolattól,megyek is össze szedem a motyómat.Még a köntösöm átmosom,meg keresem a hasszorítót.
Jó reggelt kismamik!!
Hogy aludtatok???
Én kivételesen olyan jól hogy el sem akartam hinni...:DDDDD 4kor keltem először pisilni, aztán fél 7kor mikor Apa ment dolgozni aztán még fél 9ig aludtam...
De nem mondom igy is fáradt vagyok...:DDDDD
Jó reggelt Lányok!
Tegnap megfáztam. Most takonykór és torokfájás... Gondolhattam volna, hogy nem kerül el a betegség.
Cserle nagyon ügyik vagytok!!! :)
Ma én babóm is nagyon aktív, most beültünk egy kád meleg vízba és hullámzott a pocim :DDDDD nagyon élveztük :)))
lázmérőt milyet vesztek? Én fülhőmérőre gondoltam, de védőnőm szerint popsiban kell majd mérni :S
Gyomorsav.nekem.is.van,főként.lefekvéskor,de.szerencsére.nem.kellett.rá.még.szednem.semmit...
Viszont.nagyon.keveset.tudok.enni.mostanában...
Szép.estét!
Szerencsére.mi.egész.jól.állunk.baby.cuccok.terén...
Mivel.szinte.mindent.kaptunk...ami.Megvan:babaruhák.86-os.méretig,hordozó,kiságy,pelenkázó,szekrény,bimbóvédő,textilpelenkák,törölköző,vödör.a.pelenkáknak,stb...
Amit.még.venni.kell:sötétítő.függöny,ágynemű,eldobhatópelus,nekem.hálóing,mellszívó,és.a.kórházi.csomagba.még.néhány.dolog...
Én a babacuccokat,minden ruhácskát ,egyebet kimostam ,kivasaltam a héten.
Mostmár csak a kórházi cuccom van hátra,de azt összedobom holnap,nem olyan vészes.
Nekem még a mellszívó hiányzik,más meg van minden.
rennie-t én nem szedek,mindig bekapok egy kekszet,és rendbe jövök.MA rájöttem,hogy a csokit mellőznöm kell,az is gyomorégést csinál nekem.
sziasztok!
Gyomorsavval én is küzdök :( Éjjel nem tudtam tőle aludni, Ti mit esztek vagy nem esztek?Rennie jó, de csak 10 percig :(
Vérvételre 2 hetente megyek, ha lesz az utolsó, megpróbálom a terheléssel összehozni, remélem lehet.
Hogy álltok a baba cuccokkal?Nekünk még mindig nincs kiságyunk, pelenkázónk és pár apróság, remélem jövőhéten megvesszük ezeket is, mert ma voltunk 32 hetesek :)))
szép estét!
Nekem nagyon fáj a szeméremcsontom,amióta befordult a babóka,nagyon szenvedek vele.
Gyomorégésem is van,nem gyengém.
Jajj,lányok,vettem egy használt hordozót,de olyan szép,megkímélt,világoskék,meg bézs,nagyon tetszik,ugyanitt vettem baldachint jövő hónapban felállítjuk a kiságyat,annyira várom már.
Lassan beindul a bébibumm,majd csak kapkodjuk itt a fejünket,és meg lesz mindenki babája,belegondolok és olyan jó érzés,ugye?
Hellóka
Holnap megyek vérvételre,de nincs kedvem hozzá.
Nektek is kell,ez az utolsó...
Lányok
Mit tudtok a szoc.polról?Vissza fogják ezt még hozni,vagy ne reménykedjek?
Sziasztok Lányok!
Csak bekukkantok, mert megyek fürödni.
Voltunk a bababörzén. Zsuzsikának csak textilpelust vettem (170ft/db), mert már minden ruhája megvan,de alig hittem a szememnek, hogy 50 ft-ért babaruhát lehet kapni?
Húslevest,csirkepörköltöt,nokedlivel,és.almás.pitét...
Elfáradtam.piszkosul,így.kb.fél.órája.fekszem,ráadásul.babyke.folyamatosan.jobb.oldalon.feszít...
Szia!
Nálunk gyümileves volt meg sült pulykacomb...
Anyósom fözött én hulla vagyok...
Sütifronton meg apa épp most nézelődik...
Én dobostortát ennék nagyon nagyon...
De nem hiszem hogy azt akar sütni...:DDDDDD
Sziasztok!
Most.végeztem.a.főzéssel.ebéddel,sütéssel,mosogatással...2hete.almáspitét.kívántam,hát.ma.végre.megcsináltam:)
Nálatok.mi.volt.az.ebéd?
Megbékéltél a párocskáddal??
Mi történt??