2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
sziasztok!
Csak azért írok, mert KD_Viki-t bent fogták a kórházban, mert a belső méhszája már csak 1100 a középső és a külső zárva, de úgy néz ki most már bent is kell maradnia.
Lesz majd internete bent, csak azért írtam, hogy addig tudjátok, miért nem jelentkezik, amúgy jól van, csak vizsgálatra ment meg egyeztetni, hogy mi hogy lesz, és bent fogták, de a többit majd leírja ő :)
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a jeleket:-))
én is köszönöm a jeleket, aranyosak vagytok!
töltök fel én is pár képet magunkról-ne legyen annyira üres az adatlapom :-)
Mennem kell :((( sírok nincs kedvem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Muszáj készülnőm nem sokára vége a gyerektanácsadásnak és nem akarok várni annyit :(((((((((((((
puszim nektek addig is!!
Az üzenetek sorában vannak feltüntetve hogy kitöl mit kaptál!És az adatlapokon tudod kiválasztani hogy kinek mit küldesz!!
szia:)))
Neked is köszönöm a jelet.:-)
Nálunk amit hallottam az 50-80 ezer között a normális tarifa, de van aki 100 ezer felett kér.
A vizsgálat a dokimnál 6 ezer forint.
Sziasztok
Visszaolvasok, de mik ezek a jelek? :)
Nincs mit köszönni!Este vettem észre hogy van ilyen jeles ízé és gyorsban megkerestem azokat akiknek olvasom a naplóját és bepotolom igérem azokat akiknek nem küldtem!!
Én is fogok használni szerintem!!Pedig nem akartam nem tudom miért de fogok:)))
nekem a dokinál 70 ezer van kiírva
7000 ft havonta a vizsgálat
Szia Manócska! Köszönöm a jelet.:-)
Akkor lesz pólya, meggyőztetek.:-)
Akkor megkérdem a dokitól, nálunk is vannak horror árak, de az 50-60 ezer az korrekt szerintem.
És sziasztok!!
Kénne készülödni de nincs kedvem menni kell tanácsadára :(:(:( Fáradt vagyok hideg van :SSSSS