Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
jaj ne azt ne már... eléggé fapofával jönne idén a jézuska ha még pocakom lenne az biztos...
A francba Nóra ráhapcizott mikor olvastam!Igaz magamban igy harapd el az újjadat mivel nem mondtad hanem írtad:)))
á legalább tudod mit kell várni, mi még itt fogunk küzdeni lehet karácsnyig:DDDDDDDDD
[link]
ezt csinálom ma, jaj de guszta!!!!
:) már én is nagyon várom
sajnos ez is hosszú idő :)
legalább is most hosszúnak tűnik
hát, irigyellek, hogy egy héttel elöbb fogsz babázni, és az is jó szerintem, hogy tervezhető az egész :)
jújjj, én is akarok már babázni :)
Szia Pillango!!
Igazad van:)))
hát, figyi ha addig megszülsz, legalább az nem becsült adat lesz, hanem konkrét:)
akkor örülünk mi is veled!! mikulásos babátok lesz majdnem:)
akkor kb egyformák a babáink:mi 2200-2300g voltunk 33 hetesen...
de már nagyon kiváncsi vagyok a jövöheti UHra...
mi most a gyerekekkel egy órán keresztül kajákról beszélgettünk, szóval ki is találtam hogy mit csinálok este:D répatortát, de előtte valami táplálót is, mexikói rizs.
szuper :) biztos már a császár? :S
hú, de jó! jó, hogy van konkrét időpont majdnem! örülsz, vagy nem?
Boldog szülinapot küldtem egy kis jelet
én inkább aggódom nehogy előbb induljon be :( mert az veszélyes
jobban örültem volna ha befektet már a 38 hét környékén
akkor szépen nő a babócád..
de jó te legalább tudod hogy mikorra tervezz!!!
vagy ez inkább ijesztő???
megjöttem a dokitól
BDP 85
méhszáj zárt
nov 23 án kell mennem az áramlást nézi, valószínű dec. 1- én fektet be azon a héten csinálja a császárt
Én meg még mindig elvagyok maradva egy csomó mindennel:(karácsonyra csak befejezem már:))
ugye milyen szép lenne ha sténként szállingózna a hó....
én is tiszta kóma vagyok...
tegnap kitaláltam hogy palacsintát ennék, de nincs kedvem nekiállni...:(((
Ügy érzem magam mint egy dögös csirke:))))Ez az idő olyan álmosító..............TÉL van már csak a hó hiányik igy este felé!!
kár, h pár száz km-re vagy, pedig mehetnénk együtt is :DDD
én kedden megyek UHra... hacsak...
de azért én szeretném addig még bírni mert kíváncsi vagyok mekkora a kis törpe...
További ajánlott fórumok: