2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Lányok, én ezt nem tudom követni:-)
Olyan sokat írtok.
Köszi mindenkinek, aki újként üdvözöl és annak is, aki gratulál!
Én még nem is voltam a kórházban, ahol szülni fogok, tehát semmit nem tudok róla sajnos.
A babámat haza abban hozom, amit én jónak gondolok, mert útmutatást nem kapok senkitől sajnos.
Mi mostanában nem voltunk együtt..
Ez főleg annak köszönhető,hogy estére annyira elálmosodom.. És sajna a hányinger is visszajött egy ideje, csak esténként van és nem vészes,de ahhoz épp elég,hogy elvegye a kedvemet :((
De biztos lesz még összebújás mostanában,mert mindkettőnknek hiányzik!
Sziasztok!
Nekem sincs még tejci,de lényeg,hogy majd akkor legyen,amikor szükség lesz rá!!:))
Majd a baba megindítja a termelődést.
Őssejt: nem lesz. Anyagi okok,és egyéb kétségek miatt.
amugy az összebujás amugy sem tul találó szó...:)))
nem nagyon férünk ugy el:))))
Mi még összebújunk,de már nagyon ritkán...bezzeg azelőtt:)
Azt hiszem apácskát picit zavarja,hogy bennt van a kisfia és így fura neki.
Nekem is van előtejem hála beindult!De ilyen szünetekkel azért és kevesebb mint ano Nórival volt!
Mi még összebújunk addig mig én is kivánom és ovatosak is vagyunk addig nincs gáz de igy tuti kitágulok idő előtt (vicceltem)
Jucka 4400kg és 58cm vel fiú!!
gbea 710gr fiú!
andika.illes 2550gr és 47cm lány!!
Most Ivibaba nem veszi fel a telefont, tegnap volt dokinál és annyira nyitva van már hogy a doki érezte a baba fejét :)))
Nekem még mindig nincs elő tejem.
Van még akinek nincs?
igen, én is erre gondoltam. Persze majd meglátjuk, hogy babócáknak fog-e tetszeni.
Annyira jó puha anyaga van..
de édes!
valahogy az enyém is elcsitít ha szóbahozom... nemtudom mi a bajuk vele. gondolom nekik a szexualitás jelképe rajtunk nem a tápláléké.