2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
reménykedem egy picit én is, hátha nem lesz katasztrófa, de határozott leszek, nem magam miatt, azt tudom. ha ez konfliktust okoz, az sem érdekel...
így van, ha alszik, alszik, ha szopik, az magántéma...és ez 2009-ben még így is marad:)
Elhiszem, sajnos ezek a műtéti hegek elég sokáig érzékenyek. Engem két éve műtöttek, és a mai napig fáj néha. De szépen el fog múlni. Tényleg, az altatással nem volt gond?
Szerencsére nem, pedig nagyon aggódtam. De az urológus és a nőgyógyász is nagyon bíztattak, hogy nem lehet gond, legalábbis nem nagyobb eséllyel, mint bárki másnak.
:)))) Én csak annyit mondtam erre, hogy azért nem értem, hogy mi értelme van, mert ha Barni alszik, akkor nem keltem fel azért, mert ők jönnek, ha pedig nem alszik, akkor nagy valószínűséggel szopik, az meg nem publikus.
Igyekszem,bár.nagyon.fáj.a.varratom,meg,a.hasfalam.jobb.oldalt,mikor.baby.oda.húzódik...
Nehéz dolog ez nagyon, és talán nem is érdemes előre lejátszani magunkban mindent. Lehet, hogy teljesen normálisan fognak viselkedni,és talán azt is meg lehet velük beszélni, hogy az első időben ne nagyon menjenek. Kisgyerek nálunk is van, de ő oltva lesz. Plusz nem hozza a húgom, ha köhög.
hú, jól megkínoztak. ebből a terhesség alatt semmi gondod nem volt?
fél órára, aha, és ha letelik a 30 perc 00 másodperc akkor öltöznek is... képzelem (bocsi)
én sem az én oldalamon, vagy családomon, ez a baj... mert velük lehetne beszélni, kérni bármit, amhogy nekünk jó, de a másik oldalon, hát nem tudom, de parázom rendesen előre is... minden nap elmondja, hogy Ő hogy várja. én szte nem várom?? és ott kisgyerek is van, akit sajnos nem tanitottak meg hogy keze a szája előtt ha köhög v tüsszent, meg ilyenek...
Vakbél, epe és vese. Az előbbiek márrégen, azok a hegek nem látszanak, de a vese hegek nem halványulnak. Ez van. Csak olyan hülyén néz ki.
Majd elmúlik, vagyis elhalványul.:) Ez legyen a legnagyobb gondunk!
Ez engem is aggaszt, bár nem is igazán a szüleim részéről, hiszen ők már "bizonyítottak", mivel van unokájuk. Arról viszont fogalmam sincsen, hogy anyósomék mennyire tartják majd magukat ahhoz, amit kérünk. Említettem nekik múltkor, hogy nem örülnék, ha 6 hétig bárki is idejönne (illetve addig, amíg a járvány le nem zajlik), mivel nem szeretném, ha Barni beteg lenne. Erre jött az, hogy persze megértik, de csak fél órára ugranak majd fel. Baccus, az éppen elég arra, hogy megbetegedjünk... Ráadásulők elzárkóznak az oltástól (egyébként a férjem is, de ő itt lakik ;)), én pedig nem kötelezhetek arra senkit, hogy beoltassa magát. És nem is akarok, annyi a bizonytalanság.
nekem jobban csíkos sokkal, és nekem is ott oldalt ahol neked!
valószínű igen, ez csak egy ilyen nap, vag ymajd mire befejezem a mosogatást meg mosást meg mindent estére, addigra már máshogy látom.
nekm a legnagyobb gondot az okozza, hogy a családdal milyen lesz ezután, mi lesz a rendszer velük stb. a nevelés, a következetesség, amit én elérek azt szétrombolják.e öt perc alatt?? semmi más miatt nem aggódom komolyan, ez aggaszt. ja meg a h1n1, de az is miattuk, hogy van e annyi eszük, hoyg nem puszilgatják Botit ha betegek...mondom, ma testileg semmi bajom, ma lelkileg vagyok roncs, csakhogy az egyensúly meglegyen:)
Csak azok a csíkok... A másik oldal meg még durvább, ott vannak a műtéti hegeim, nem is kevesen. Mindegyik vörös, és a bőrtágulás miatt jól megnőttek.
Köszi. :) pedig azt hittem, hogy a sötét miatt nem megy majd vaku nélkül, és akkor ott lett volna a tükörben a villanás is.
Én is ugyanezt érzem, hogy nem haladok semmivel. Aztán eszembe jut, hogy van nekem egy férjem is, akinek a szülést követően lesz ideje arra, hogy befejezze, amit nekem nem sikerült.
Elbizonytalanodás...ismerős. Természetes, hogy bizonytalan vagy, hiszen Boti az első gyereked, és gondolom - hozzám hasonlóan - nagyjából fogalmad sincsen, hogy mire számítsál.
Tök jó a kép, és tényleg nincs lent!
igen, képzelem:D
azt mondta a csaj, hogy ha fájogatok, hívjam fel, aztán megoldjuk valahogy:D
nem tudom mi változott, csomó dolgom van, minidg azt érzem hogy nem jutok semminek a végére, főleg a takarításnak... nem tudom most elbizonytalanodtam:(
Egyébként tettem pocak fotót a naplómba, dokumentálva van a pucér igazság.:) Nem kérdezem, hogy lent van-e, mert egyértelműen nincsen. ;)
Na, mi változott tegnap óta?;) Aha, Boti - férfi lévén - biztosan szem előtt tartja majd, hogy Neked jelenésed van a fodrásznál.
Lehet, de azért vigyázz a vakbeledre is. Vagyis a hűlt helyére.:)
sziasztok! ma meggondoltam magam, mégsem szeretnék nagyon előbb szülni:( ma ilyen nap van:D bejelentkeztem fodrászhoz is 26.-ára, még nem szabad jönnie addig :DDD
reggel óta nem görcsölök már, csak a időjárás nyomaszt teljesen...
Igen,ez.már.nekem.is.volt.eszembe...
Viszont.a.nagy.evésről.csak.annyit,hogy.nem.ettem.meg.egy.tányér.tokányt,sült.krumplival...Viszont.piszkosul.szomjas.lettem,lehet.attól.lettem.ennyire.tele...
A vakbélműtét miatt is érzékenyebb lehet a gyomrod. Óvatosan a nagy evésekkel, ne legyél rosszul. :)
Ne is izgulj! :)) Azt viszont elhiszem, hogy türelmetlen vagy.
Nekem azt mondta a dokim, a mikor nyáron magas vérnyomást mértünk egy akalommal, hogy akkor szóljak, ha 140 vagy 90 fölé mennek az értékek - tartósan, mert akkor oda kell figyelni,és esetleg gyógyszert kell szednem. Szerencsére ez nem következett be, viszont mostanában a 110/70 helett 120/80-at mérek, de volt 130/70 is. Szóval már magasabb, aminek nem örülök. Pedig még mindig teljesen normális.
Na igen, a másik nézőpont...
NST előtt nekem is 140/90 körüli a vérnyomim...
Senki nem mondta még hogy jajajj...
addig meg én sem izgulok rajta...:)))
Bár az a helyzet hogy már semmi miatt sem izgulok nagyon inkább borzasztó türelmetlen vagyok már...:))))
Most.telefonról.vagyok:p:D
További ajánlott fórumok: