2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
:DDD kivétel mikor hisztis ....vagyok :D
Hogy van babátok? Nekem már másfél napja nem bulizik, olyan furi, ilyen még nem volt. Lehet elfogyott a helye?
de jo neked
en holnap megyek az orvoshoz, akkor tudom meg, hogy dec 1 en akkor befekszem vagy sem
hallottam olyat most, hogy kell fasli a mutethez
te errol tudsz valamit?
sziasztok!
Te kaptál 50 ruhácskát? :) Nekünk 54-56-os a legkisebb méretünk. Rövid ujjú body, plüss rugi, overál, kis sapka, kesztyű, pokróc :) Így hozzuk haza. Még azt nem döntöttem el, hogy zöld vagy kék ruhácskát pakoljak, nehéz a döntés :D
Azért 62es csomagot is pakoltam babónak, de overálunk csak 56os van, ha nagy baba, bundazsákba hozzuk haza :)
Sziasztok!!
Üdv az közöttünk Csuti25!!
Sokan szenvedünk már tényleg!!Én csak komás vagyok már lassan a 2napja hogy nappal is aludni kell megint!!Álomkór:))))))
Sziasztok!
Üdv Csuti! Gratula a pocidhoz! Jó egészséget!
Jajj, lányok! Én már annyira izgulok! Szerdán kiderül, hogy mikor szülök (ha minden igaz). Holnap tanácsadás, szerdán UH, pénteken NST. Van program bőven. A műtéti előkészítő vizsgálatokon túl vagyok. A vérképem borzalmas.....
Ametiszt! Nekem Dr. Toldi László a dokim. 3 hét van köztünk, akkor kicsi az esélye, hogy egyszerre legyünk benn a kórházban. Kár!
Első! Köszi, nem is vettem észre ezt a táblázatot.:)
De jó, hogy én még teljesen jól alszom. Kopp-kopp-kopp! Csak pisilni járok ki kb. 3-szor.
Fiamette! Akkor nagyon hasonlóan viselkedik most a pocakunk. :)
sziasztok!
Megint görcsöltem hajnalban. Sose fogom kipihenni magam. Ez már szülésig így lesz?
Nálunk a kiírt időpontig hetente kell menni nst-re, utána meg naponta.
Üdv. köztünk Csuti25! A hozzászólás alatt találsz táblázatot. Ott benne van, hogy ki mikorra van kiírva és hogy hol fog szülni. December elejére elég sokan vagyunk kiírva. :-)))
Sziasztok!
Szia.Csuti!Én.a.Bajcsyban.fogok.szülni,január.2re.vagyunk.kiírva.
Neked.ki.a.dokid?
en 62 ben nem is gondolkodtam
56 at tettem mindenbol
Sziasztok csajok!
Udv koztunk Csuti.
Akkor az en kicsim is azert mozog ennyit 2 napja mert front van.
Kenyelmesebb most, hogy leszalt a hasam, de nagyon befesziti magat most meg ez a fura.
Egyfolytaban kemeny a hasam.
Nekem annyit mondott a védőnő és a szülésznő, hogy ha nem mozdul egyáltalán akkor menjek be a kórházba , és csinálnak egy gyors uh-t. De hála Istennek nem volt még olyan hogy egyáltalán ne mozdult volna meg . Lehet épp nem ugrált, de éreztem , hogy szépen lassan nyújtózik, kinyomja magát.
Általában nálam hideg frontkorlusta. De akkor én is át tudnám aludni a napot. Ebben már rám üt :)
Sziasztok!
Örömmel látom milyen sokan szülünk decemberben. :)
Én dec. 10-re vagyok kiírva, kislány lesz és a Bajcsyban fogok szülni. Van itt még valaki, aki ott fog?
Nekünk heti 1x kell menni NST-re, a kiírt időpont utánról még nem mondott semmit a doki, de gondolom, hogy 1-2 naponta. Remélem, azt nem érjük meg, mert nekünk sincs közel a kórház.
A magnéziumot nekem is csökkentenem kell már. De nekem a pénteki vizsgálat óta (most először megnézte a méhszájat is :/) szinte egyfolytában kemény vagy a gyerek nyújtózik, de nagyon. :D
Szerdán lejjebb szállt a hasam, utána sokkal kényelmesebb volt, de most ezek a feszülések!
Málnalevélteát isszátok?
A frontokat nem figyeltem meg nagyon, én magam a melegfrontot nem szeretem. Arra az egyre emlékszem mikor október végén hirtelen bejöttek azok a hidegek, akkor 2 napig alig mozgott. Kicsit ijesztő volt, be is ugrottam a védőnőkhöz szívhangot nézetni.
Nekünk 56-osnál kisebb ruhánk nincs is. :) Már most 3200 g-re becsülte a doki a gyerkőcöt, tuti nem lesz kicsi. Apa meg én sem voltunk kicsik. Mondjuk emiatt nem bánnám ha előbb jönne és nem nőne óriásra. :)
Ismerősünknél 1,5 hónappal előbb császározni kellett sajnos egy fertőzés miatt :(, na ott a kisfiúra eleinte az 50-es ruhák is nagyok voltak. :) Már nagyon jól van a pici szerencsére.
Bocs, a hosszúra nyúlt beköszönő miatt. :)
Barni a hideg és a melegfrontra is érzékeny, deazt vettem észre, hogy a meleget kevésbé kedveli. Szóval könnyen lehet, hogy ő nem hidegfrontnál fog megszületni. Én is érzékenyebb vagyok a melegre.
Nálunk a 36-40. héten heti egyszer kell menni ctg-re, utána 2 naponta, ha jól tudom, de lehet, hogy naponta. Na ezt nem szeretném kipróbálni, annyira nincsen közel a kórház.
azt mondják front van hétvégén is meg holnap egy erősebb, ha jól tudom. a szülésznő mondta, hogy figyeljem meg a frontokra hogy reagál Boti, pl a melegnél általában belustulnak, a hidegnél megy a dance egész nap. Hát, négy napja, nagyon hideg front lehet:)
Mikor mentek nst-re legközelebb?
ugy van, hogy 36-37. héte heti egy, majd heti kettő, majd kiírt után napi?
Nekünk is hogy kisfiú lesz, és 3 kiló fölött van már most, így gondoom hogy nem egy 45 centis kis hordó lesz:) 50-51 centivel születettekre már nem is jó az 50-es. Bááár, most ugye minden cég máshogy számoz, az is lehet... Én 51-2 körül születtem, anyu azt mondta a kórházban már alig volt ránk jó az 56.
Kisebb súlyú kislányoknál lehet jobb az 50.
Akkor én is 56-osokat pakolok össze. Hát ha azok is kicsik lesznek rá, akkor óriásbébi lesz:)
Szerintem nem lesz nagy babám. Bízom benne :)
Köszike !
Szió!
A kórházba 3 rugit, 3 body-t, két kissapkát, két "kardigánt" (? hogy hívják??) viszek. Apa hozza majd be hazamenetelre a vastag sapit, és overállt. 50-es cuccunk nem is nagyon van. 56-ost viszek!
Jó reggelt!
Kislányok, megszült valaki éjszaka, vagy elmúltak a fájások? ;))
Vircike, lehet, hogy megerőltetted magad, de az is előfordulhat, hogy front van. Szokás szerint. Jobbulást!
Cicabogár, ezek a hazahozós ruhácskák? Mert ha igen, akkor készítsd őket össze otthon, tehetsz kisebbet és nagyobbat is, és ha megszületik a baba, akkor a párod azt viszi be, amelyik jó rá. Akkor már tudni fogjátok a méreteit. Nekem 50-es ruha eszembe sem jutott, inkább az 56-os és a 62-es között vacilálok, de szerintem marad az 56-os. Készítek össze bodyt, rugdalózót, zoknit, anorákot, aminek van kesztyűje is, egy vékony és egy vastag sapit, illetve egy plédet. Plusz textilpelust.
Jó reggelt mindenkinek ! Hogy vagytok ?
Vircike! Nem lehet hogy tegnap túlhajtottad magad? Én akkor érzem így magam ,ha túllövök a célon, sokat hajlongok , melózok, pörgök mint a ringlispil, majd ha leállok jön a feketeleves....
Ti mekkora ruhákat pakoltok oda a picinek a kórházba ? És miket? Már vagy háromszor nekiálltam ,hogy mit pakoljak be. Amit tuti rakok: egy bébisapka, a tetejére pedig egy melegebb. Egy rugdalózó, egy body, és egy kis overall vagy mi a manó, kocsikabát... ki hogy hívja... Na és a méretek? Mi van ha az 50 es kicsi ? Rakjak egyből 56-osakat?
Jó reggelt!
Éjjel annyira görcsöltem, olyan volt mintha meg akarna jönni a mensim. De viszont ez folytonos fájdalom volt. Most pedig úgy ébredtem,mint aki másnapos..szédülök néha:( Remélem ti jól vagytok.
Hellóka
VAn valaki?