2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Na az nem az a kis ékszer!!Nincs rá kenőcsöd vagy valamid?Azt hiszem kijöhet úgy is hogy a baba már nagyon lent van és már gyengék ott lent az izmok!De lehet hogy most óltári hülyeséget írtam!!
El se hiszem már hogy te is mindjárt babázol!!!:))))))
Kijött egy csecsebecsém.Aranyér.De hogy mitől?Semmi erőlködés,meg ilyenek....nagyon fáj alig bírok ülni.
A legjobb,hogy aludni is csak féloldalt,mert ha háton vagyok,akkor görcsöl a hasam.
NAgy szúrkálásaim vannak,de most már bírjon ki manókám 2 napot,legyen decemberi.
A holnapi napot már nem számolom nem bizok már benne hogy a havim szerint szülhetek így maradt a december 12.
Ma van igen :)) köszönjük szépen!!!
mikorra vagy kiírva?
nekem sincs semmi fájásom, de hivatalosan még egy hónapom lenne mondjuk...
te sokkal előrébb vagy!!!
ma van a kislányod szülinapja? akkor sok boldogat!!!!
Igen még egy kicsit!!Köszönjük szépen!!Holnap átadom neki mert már csucsul:)
Hogy vagy?
Sziasztok
Manócska vagy?
Legfrissebb hírek??Nem tudom hol maradtál le a fórumról mármint a visszaolvasásnál!!:))
Nálunk oké szülni nem akarunk még!!Még fájásom sincsen már pedig a többiek még aludni sem birnak már olyan görcseik vannak!
igen igen, egy másik fórumon, ami egyedülálló anyukás, azt írta egy lány a hosszú bejegyzésemre baba apuról hogy az a baj az egésszel, hogy még szeretem, nem nem szeretem, csak szeretnék egy normális családot, csak egy álom amit szeretek, de őt már nem...
és tényleg el kell felejteni minden rosszat
babus jól van???? mik a legfrissebb hírek, már nincs kapacitásom visszaolvasni
Hello Mindenki!
Megjöttem az esti vendégségből, de már nem hiszem hogy túl sokat fogok így egész napra elvonúlgatni, eléggé fárasztó, megvettük babának az utolsó dolgokat, bundazsákot a babakocsiba, meg vicces csörgőjátékot és overált, illetve a homepátiás bogyókat a szüléshez.
Ma mindenki elmondta mikor hogyan segít a szülés körül, ez nagyon megnyugtató volt, de azért a nehéz része a karácsony lesz, vagy átjönnek anyukámék, vagy Nádjával kettesben 24-25-én, akkor leszünk egy hetesek, de a többi időszakra, a családtagok, barátok beosztották magukat, lesz lelki támasz és ittalvós barátnő a kórházba vonulás előtt és lesz aki bejöna császárra, aztán olyanok akik látogatnak leveskét hoznak, hazahoz, és aztán jönnek a napok legalább egy hét amit meg kéne oldani hogy ne legyek totál egyedül...
szóval megy a nagy szervezés, mozgalmas és színes lesz, kevésbé meghitt, mint egy babaapuval, de remélem az az önző, gyáva alak nem jöna közelünkbe, mert így is meg lehet oldani és meg is fogjuk, aztán majd kialakúl az egész, enm kell folyton itt lennie valakinek.
A 3 gyrekes barátnőm, akinél most voltam, azt mondta, hogy főleg azért is fontos, hogy a kórház után itt legyen valaki, mert a lelki része lehet nehéz vagy katartikus, felfogni hogy anya vagy, meg hogy mit kezdjen magával az ember, feldolgozni a hirtelen eseményeket, egyszer csak ott lesz a pici teljes személyiségével és fizikai valójában...
várom nagyon, de még mindig olyan felfoghatatlan más dimenziónak tartom a szülés utáni állapotot...
ez lesz a legszebb és legszokatlanabb karácsony, kis Nádjával, mint a a karácsonyi ajándékkal elbabázunk kettecskén...azt majd mindenképp akarom írni a blogomra, ha lesz vmennyi kapacitásom hogy közben lelkileg milyen folyamatokon megyek keresztül...
felfoghatatlan kis csodák min mind, de majd ha a sajátom meglesz, az lesz a minden!!!!! :-)
Sziasztok !
Egy napig nem lép fel az ember és mennyi minden történik !
Mennyi baba :O
Csajok ! Szép teljesítmény! Gratulálok minden anyukának , és kitartás a kismamiknak !
Remélem, reggel óta szent a béke... Szerintem ők is érezhetik a frontot, az én "uram" is tiszta zizi volt reggel. Mi is összekaptunk egy apróságon, amiből a végére kiabálás és sértődés lett...
Mit dolgoztál napközben?
Sziasztok!
Úgy eltelt a napom, hogy észre se vettem...
Reggel visszamentem a kórházba, leadtam a vérnyomásmérőt, aztán Anyum átjött és pocakfotóztunk, azóta meg papírokat rendezgettem, blogot írtam és most láttam, hogy 8 óra elmúlt:o
Gyorsan megpróba visszaolvasni...
KeserÉdes! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Kitartás! :)
Pankakukac nagyon tündéri a picurkád :)))
Pillangó, ne adj azért túl sokat az Nst-re :) nekem 1 hónapja vannak fájásaim, mégse szültünk még... fordítva is igaz, elég ha akkor jönnek azok a fájások mikor vajúdsz :) Karácsonyra már otthon lesztek!
Dokid mit mondott a görcsökre? Nyúlnának a szalagok? :S vagy nyílik a méhszájad?
Manócska boldog szülinapod a nagy leányzódnak!!! :)
Ne keseredj el!
Nagyon hirtelen is megváltozhatnak a dolgok.
Még jól érzi magát a pici fiú:)
Bent nem fog maradni:)
Nyugi nem kell annak sok higgyél nekem!!!;))
Szia Moncsa!!
Nóri is volt hogy igaz éjszaka inkább de átaludt egy szopizást!!!
köszi, megvagyunk, születnek a babák sorban, fájogatnak a csajok, nekem meg ma megmondták kerek perec, hogy még nem babázok jó ideig, ugyhogy kicsit sírósan vagyok most, de majd bepótoljuk Botival utólag:)
Ilyenkor felkelted Noelt, vagy hagyni kell, amig felkel? bocsi h ahülyeségeket kérdezek:) még mindig sokat tudsz fejni is??
alszik pedig már szopiznia kéne:) néha be tud igy ájulni...:)))
Hogy vagy(tok)??????