2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
hát, nekem amíg görcsölgettem, mondom az két héttel ezelőtt elmúlt, addig a lábam is buci volt, néha még a kezem is. most semmi bajom, komolyan, mintha nem szülni készülnék,vagy netudom... szóval elmúlt a víz, kicsit vastagabb, persze, de volt, hoyg alig tudtam beleerőltetni a papucsba meg a cipőba, ma ez nincs! nem eszem sót egyáltalán, és soksok gyümölcs. bevált!
Lányok.úgy.néz.ki.12órán.belül.a.kezemben.tarthatom.a.babámat.
A.magzatvíz.ment.el,1ujjnyira.vagyok.nyitva.
Azt.mondták,megvárják.a.fájásokat(ami.szerintem.megindult),aztán.császár,mivel.faros.
Ma miért vagyok láthatatlan??
dettó :S nem normálisak és ezért még fizetek is
Yágó pont most írtam én is :)
oké:D éjjel is nyugodtan:) vagy ide a fórumra:)
szia :) Mi is találkoztunk már másik fórumon ha jól emlékszem :)
Lehet jósló :) A folyással ne törődj, utolsó hetekben lehet több :S
jó reggelt, mindig izgulok érted. :D
Az üzenet box-ot látod? az alatt ha begépeled az üzid ide a fórumra, ahoz h elküldd, van egy rózsaszín gomb: MENT az alatt narancssárga link: A FÓRUM BABÁINAK TÁBLÁZATA. így?
Igen , köszi szépen . Figyu, neked mennyire lett vizes a lábad? Az utóbbi pár napban már estére nagyon gáz, főleg az egyik lábam. Mondjuk ma reggelre már elértem a 17kg. plusszt amiből szívből remélem hogy a nagy része víz. Na mindegy most ez a legkisebb bajom. Amúgy neked a heti nst,ctg vizsgálatokon milyen erősségűek a fájások? Azt hittem hogy majd azokból látszik hogy kb mikor szülünk ,de a szülésznő azt mondja hogy nem . Annyira jó lenne tudni még mennyi van hátra.....
:DDDD ne izgulj értem, ígérem, ha Beni elidul, írok neked sms-t :)
Terek te már voltál dokinál is meg NSTn is?
jajj, az én babóm nagy, lehet azért nem bújik ki mert nem is tud? Hülye cukor :( Tegnap mértem magam, 62 kiló vagyok :S 4 kilót híztam 3 hét alatt
Hú, holnap után szerintem már babázol :)))
Én ma beszélem meg a dokival, hogy mikor indítja, azt hiszem kiírt után 2 hetet várnak :S Felkészülök lelkileg arra is :(
Azta mennek itt az anyukák szülni!!Nem is tudom már kinek kell gratulálni és szorítani!!Visszaolvastam de valaki segítsen már!!
Szimpátiának millió puszi és sok tejcsit és egészséget!!
Amesztitsztnek kitartást!!!:))))))
de jó, de szuper :) nagyon gratulálok Szimpátiának, sok tejcit, egészséget, boldogságot :)))
Sziasztok!
Jajj most megleptél :S szorítok nagyon!!!!!!!!!
A fórum babáinak táblázata. Megvan?
attól még ma is megszülhetsz, pont ezt mondom, h pl az ismerőseim közül aki nekem elmesélte személyesen a szülését, mint azt mesélte, hogy elment wc-re, hopp, nyákdugó jött, rá két órára fájások, még aznap babázott... érted, nem tudni mikor. a nyákdugó meg akkor jön ki amikor tágulsz, lehet az előtte is, de aki zárt egészen szülésig, annak nem tud előbb kijönni.
akkor oda a lelkesedésem :( azt hittem már találkozunk...
demár csak kibírom ezt a két hetet...
Hú de gáz vagyok, ez tényleg itt volt a szemem előtt . Bocsi , még nem volt meg a reggeli tus, itt ragadtam a gép előtt :-). Első baba, neve Fülöp, István kórház, dec 17.
a gyakorikérdések c lapon van aki azt írja, hogy rá két hétre szült. van, akinek csak a kórházban megy el a vajúdás közben, ahogy tágul ugye.. szóval erre nem lehet adni.
a MENT gomb alatt, azalatt ahova írod az üzeneteded, majd rákattintasz, hogy MENT
mikorra vagy kiírva, babádat hogy hívják, hol szülsz kb ennyi, js, hányadik baba?
További ajánlott fórumok: