2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
nekem avent van, szió amúgy:)
ametiszt jan 2-re volt kiirva, és babázik:))
jé, ugyanezt mondták nekem is:))
ahoz képest h sokan azt jósolták ma szülök...
sziasztok! dokinál: méhszáj: 3100, mint 5 hete...
kenet levév (kicsit későn), jövő szerdán uh.
"Maga nem úgy néz ki, mint aniből ki akarna bújni a gyerek!"
Ennyi:)
Sziasztok!
Voltam dokinál. Semmi jele, hogy Gergő elő akarna bújni. Ha jövő hét keddig nem lesz semmi, akkor szerdán be kell feküdnöm:-((( Úgyhogy valahogy addig ki kell csalogatnom valahogy, különben "kilakoltatás" lesz.
Senki nem szült a délután folyamán? Mindenki egyben?
Sziasztok !
Holnap 90% hogy beadatom a védőoltást. De előtte megyek 9 re nst-re , utána megkérdem a nődokit is mit gondol. Utána nincs vissza út. Egyáltalán nem vagyok nyugodt. Nem tudom jól teszem-e. Kicsit oda vagyok emiatt...
Látom jót beszélgettek anyukáink :) , és hogy mindenki jól van a kisebb bajságokat leszámítva.
sziasztok! én a januári babavárók fórumból írok:)! De meglehet,hogy én is decemberben szülök! Jan. 4re vagyok kiírva.
Azt szeretném megkérdezni,hogy ti milyen mellszívót vásároltatok vagy már használtok? Avent-os vagy más?
Gratulálok az újdonsült anyukáknak és a többieknek kitartás!!!! Már én is alig várom:)))
Igen nagyon szép!! kis husi:)
köszi bogi a biztató szavakat!!! történjen már valami!!!!!!!!!!!
a hasszurkám nem Amir volt csak a tegnapi tejszines csirke:(((( úgy látszik már nekem is ázsiai gyomrom van, a hazai kaját nem veszi be!!
Sziasztok lányok!
Ne izguljatok nagyon...bár nekem is 180 volt a vérnyomásom mikor megtudtam hogy szülünk, de hiddjétek el semmi a fájdalom ahhoz képest amikor meghalljátok elösszőr felsírni a kistökit, vagy kisnunist :D
Kitartást lányok, minden rendben lesz nálatok is és nálunk is...én erős vagyok ti is legyetek azok...
sok puszi mindenkinek
A.fittségről.annyit,hogy.2nap.alatt.2órát.aludtam...Hulla.fáradt.vagyok,s.az.is.maradok,ugyanis.2óránként.cicire.teszem.a.kiscsajt,aztán.átmegyek.a.csecsemősökhöz.fejni.és.ha.nincs.meg.a.kellő.mennyiség.adják.a.tápszert.s.megetetem...És.éjjel.ugyanez...
Egész.nap.nem.mertem.visszafeküdni,mert.vízszintben.annyira.fáj.a.hasam,hogy.alig.bírok.felkelni...
Cuki a kislányod:)
3 hét? az tök jó!!!! hát nekem mindenre magamtól kell majd rájönnöm:) végülis van aki átjöjjön ha tényleg nem tudok valamit megcsinálni..de azért bízom benne hogy el tudjuk látni a babát!
Már kezdi kapisgálni hogy anya hasában van valaki!Mindig mondja hogy anya baba mikor meglátja csupaszon a pocimat!!
Nekem is furcsa lesz!!Teljesen rákell állnia majd a kezemnek!!Hiszen ez már nagy szaroska :)) meg ha fiú lesz azt se fogom tudni mit kenjek majd és mit ne!!!
Jó is az ha otthon van a párod!Nekem is sokat segített hiába első gyerek volt mindkettőnknek!!Most is itthon lesz eddig úgy néz ki hogy bő 3hétig!!
Tök furi!Te vagy az első ember szinte aki megért hogy hiába van egy lányom úgyanúgy lehetek hibbant és hisztis és izgulhatok és várhatom!!De jó!!:))
Nálunk 2év és ezek szerint 2hét lesz a korkülömbség!!!:)))Mondjuk én mostanra terveztem hogy terhes lennék de hát igy jött össze :))
:) elhiszem hogy izgulsz!!! mi sok gyerkőcöt szeretnénk, a következőt kb másfél év múlva szeretnénk ha összejönne:D
az időeltolódást meg lehet szokni pár hét alatt! de eleinte elég fura..rá kell erőltetni magad hogy ne otthoni idő szerint aludj és legyél ébren:)
úgy izgulok!!!:)))))
akkor Neked sincs semmi különösebb előjel...örülök hogy jól vagytok:D
Hát itt még van 10 nap!!Szóval nem vagyok lemaradva semmiről sem!!
Nem baj ha panaszkodol én is azt tettem kb mióta terhes vagyok :)) Most nincs már gondom semmi sem se fájás se semmi!!Írtó jól vagyok néha beugrik valami de nem vészes!!
Szia jók legyetek ti felnőttek mert a legkisebb mindig egy angyalka!!
Ha mégis kivi lennél rám akkor tartsál ki mert én este leszek szerintem vagy késő délután!!:)
Puszillak
bocs lányok csak a naplómba is beírtam a panaszaimat:D
én már nagyon szeretnék megszülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAnócska Te is milyen sokáig húzod:) miket érzel?