2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Mi van az ikreinkkel? :)
Sokszor eszembe jut, hogy én néha nagyon ki tudok lenni, ha Szofi baba nem alszik éjjel, vagy sír, ilyenkor eszembe jut, hogy Ő csak egyedül van. Minden tiszteletem az ikres szülőknek és kitartást! :)
Én császár után 1 héttel oltattam be magam, elvileg mostmár védett vagyok pár napja.
A sógornőm 23 hetes terhes, végül ő is beoltatta magát és ismerek más kismamákat is.
Engem 6 óra után talpra állítottak, 2 órát kaptam, hogy pisiljek és 24 órát, hogy kaksizzak.
Én így utólag örülök a 6 órának. Nagyon kemény volt felkelni, de ettől állsz talpra gyorsabban. Szerintem 24 óra után sem jobb talpra állni.
n egy hétig a fejemet nehezen bírtam tartani. Lehet, csak velem volt ilyen!
szia!
igen császár után 5 napot kell bent lenni, engem most császároztak 2 hete!
csak kitartás!!
Sziasztok!
dec. 3-tól - dec 18 ig bent voltam a Soten, és 14-én megszületett gyönyörűséges apró tündérbogyó Nádja, tegnap jöttünk haza, 2440 gr, 48 cm, 9/10-es apgar és nagyon édi, csoda kisbaba!!!
majd ha lesz időm mesélek, ez a kis tündér megérte a sok szenvedést ami a kórházban volt, most az a dolga hogy nagyra nőjjön!!!! felraktam 2 képet majd még lesz sok, csak nincs időm semmire, iszonyat fáradt vagyok!!!
a tejci még nem indult el teljesen valamennyi van, de még egy spec. tápszerrel is pótolni kell hogy ne essen vissza a súlya,
kis primadonna, mindig van valami meglepő és mulatságos kis grimasza!!!!
Nádja és anyukája
Nálunk tegnap kezdődött. Egész nap nyugtalan volt...
Éjjelre nem panaszkodok,először 4 órát, majd 2x3 órát aludt.
Ma megint egész nap műsorozott!
Úgy látszik front van a babáknál :-(
Sziasztok!
Gergő végre elaludt. Ma nem nagyon akart aludni.
lustinak nem lusti, ma óránként eszik :S kiszívja minden energiám :D
Képzeld, nem tudom a naplódat elolvasni, mert lefagyok tőle :(