2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
de most hogy mondod, neki sincs baj a széklettel. minden reggel szépen azzal kezd! :)
nincs. egyformán hófehérek vagyunk a vashiány miatt!! :) még így is! (nem vagyok jó bogyó evő!! sana!)
igen, az van itthon :) Babódra nincs hatással?
juj, képzeljétek!
voltak nálunk látogatóban rokonok, ahol egy 7 hónapos kisiú van, aki 4 hónaposan elkezdett mászni, majd 5 hónaposan már teljesen bejárta a padló minden centijét. hat hónapos korától pedig ha meg tud kapaszkodni valamiben, feláll! nem akartam hinni a szemmnek! hova sietnek a mai kisgyerekek??? pedig olyan édesek, amikor ilyen kis ici-picik! :) kíváncsi vagyok, itt kinek hogyan alakul! (gondolom Boti nyitja a sort!!! ;) )
lehet ott is a fogacskák jönnek! :)
így tényleg kifizetődő! :)
és mennyi idő után fejtette ki hatását?
a kapszulától tele lettek a cickók. más kérdés h boti nem szivja ki rendesen, de igy is nagyon jó. 60 kapszula 6000 ft... egy csomi mag 530. és sok csira lesz belőle! :))
Ezt az ujjledugást Andris is csinálja. Minél jobban felhívom rá a figyelmét annál jobban csinálja. Ha nem veszem el a kezét akkor öklendezésig piszkálja. Enélkül is rengeteget bukik a kis drágám. :(
Viszont azt is észrevettem, hogy nemcsak dugdos hanem alul dörzsöli az ujjacskáival az ínyét. Az "öregek" azt mondják viszket az ínye. :o
és akkor ezek szerint használ!?
mert tegnap még szét akartam durrani, ma meg éppen-éppen elég! nem ártana valamit beszerezni vészhelyzet esetére! (ugyanis ismét csak egy oldalról hajlandó enni a kisfőnök )
próbáld ki a neo-ferro-folgammát! nekem nincs tőle szorulásom!! sőt! nem hajt meg, de menetrendszerint érkezik.... :)
most kapszulában szedem, de szerintem ez a csíráztatás még hatékonyabb lesz és olcsóbb is nem mellesleg:D
amúgy meg minden tini cikinek tartja a szüleit, azok korától függetlenül!! ez a korszak sajna ezzel jár!! de szerencsére nem tart örökké! :)
na, mire végigolvasom azt az öt oldalt, amit termeltetek, addigra mindenki lelép???? ez milyen dolog????
nekünk csak az ujját hajlandó elfogadni, de azt bármikor bárhogy megtalálja! :)
a görögszénamagot csíráztatni kell???? én azt hittem, hogy az valami kapszula, lenyeled és kész! :S és akkor ez használ? mert nekem is áradoztak róla!
Asszem ezt most jobb ha nem kommentálom. nem csak a gyerekvállaláshoz kell megfelelő érettség...
Megyek lányok Bence felébredt :)
További szép napot mindenkinek! :)
jól ide ragadtam, szegény férjem, ehet vacsira virslit... :D
de jól esett dumálni veletek :)))
köszi, lehet akkor én is így próbálom :)
[link]
Egy cikk az amerikai hozzátáplálási elvekről, korábban már volt róla szó. Egy biztos: Ella féléves koráig semmit nem kap a tápin kívül, még teát sem.
nekem a védőnő, azt tanácsolta, hogy 2 naponta szedjem a vas tablettát, igy nem lesz gond a Bencének a kakijával.( kicsit félve szedem, és néha többet is kihagyok, mint 2 nap, de igy meg nem annyira hatásos szerintem)
én mentem megjöttek a dédszülök:P
:DDDDD Na akkor ehhez képzeld hozzá, hogy Ákos enélkül is bukik állandóan...
Nálunk cumi nincs, de még ujjszopás se. Cserébe az egész öklét próbálja ledugni a torkán éber állapotban:)
gravidát szedek meg kalciumot de nem elég. biztos az is betett, hogy egész nyáron itthon feküdtem :(
Szerintem próbáld ki. Én a terhesség alatt szedtem vasat (Maltofer), de egyáltalán nem volt tőle székrekedésem, sőt:) Pedig én is pont ettől "féltem".
További ajánlott fórumok: