2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Nálunk is hasonló a helyzet..... Párom sokszor nem érti, hogy miért vagyok feszült. Már az is elég, hogy az embre éjjel min. 2x felkel, szoptat, tápizik, gyereket visszaaltat...... Aztán olyan nehezen alszok vissza, hogy néha még 1 óra múlva is csak pislogok. Mire elaludék Bence megint kel....... Párom édesen átalussza az éjszakát, ritkán kel fel. Reggelre olyan vagyok, mint egy szopott gombóc :-( Ééééés, indul a nap! Mosok, főzök, takarítok, gyereket nevelek.... Ami alapjában véve tök jó dolog, de néha nagyon fáradt vagyok :-(((( Ennyit a panaszkodásról......
Ma tuti nagyon jó idő lesz, alig várom, hogy kimehessünk!
Nektek is gratulálunk! :))
Ugye milyen gyorsan elrepül az idő? :o Azt hittem sokáig lesz pici babám...
Mostmár egyik szemünk rajtuk kell tartani mert ki tudja hova el nem gurulnak. :o :D
Sziasztok!
Az éjjel csúcsszuper volt, bár a babóm nem tehet semmiről, ő aludt. Férjem tegnap este nyitva felejtette a kapuajtót és kiszökött a kutyánk. Úgyhogy hajnal 5-től kerestük. Kint álltam a bébiőrrel és a másik kutyával és fütyültem. Aztán még egy lájtos 1 órás kocsikázás, de megvan! Hazajött. Azóta alszik. Én meg mindjárt elájulok a fáradtságtól, meg az izgalomtól.
Más: Gratula a forgásokhoz!!! Nálunk még csak annyi van, hogy most már nem üvölt, ha hasra teszem és szépen (90 fokban) tartja a kis fejét több percig. Az átfordulás eddig kb 3* volt meg, de az is csak úgy, hogy eldöntött a nagy buksiját és ment vele a teste is.
Sajnálom, hogy olyan érzéketlenek tudnak lenni a pasik ilyenkor. Én már most magyarázom a Tominak, hogy neki mit "nem szabad" majd csinálnia a leendő feleségével és hogy hogyan kellene odafigyelni rá. Az én uram nagyon édes, bár sokszor még most sem érti, hogy miért szeretném, ha hétvégén itthon lenne. Mert akkor én is tudnék mást csinálni. Én kiborultam már párszor. DE gondolom mindenki így van ezzel. A rossz idő, a gyerek nyűgössége, hogy szinte 24 órás szolgálatban kell állni egész nap. És nekem még szerencsém van, mert Tomi alszik éjjel. De még így is nagyon nagyon fáradt vagyok. Egyszerűen nem érem utol magam az alvásban és pihenésben.
Na panaszkodás-áradat. Abbahagyom :) Megyek, megnézem a lurkót, mert nagyon csendben van
Jó reggelt!
Tegnap este Gergő megint átfordult hasról a hátára. Most Apa is látta. Múlt héten csak nekem mutatta meg, hogy mit tud:-))
Nagy bánatomra mostanában nem marad meg a babakocsiban. Pedig végre itt a jó idő. Ki lehetne menni. Aludni máskor se aludt a kocsiban, de eljátszott, nézelődött. Most meg 10-15 perc után hiszti van. Pedig megemeltem a háttámlát, hogy kilásson, de ez se segített:-((( Ráadásul napközben se alszik összesen 1 órát. Ja, és éjjel is kelünk legalább kétszer.
Eddig olyan nyugis baba volt, most meg nem köti le semmi, folyton nyűgös.
Mivel nem tudom magam kipihenni, így én is ideges vagyok és fáradt. Ami kihat az itthoni légkörre. Mert Apa se érti, hogy mi bajom. Hogy hónapok óta nem aludtam ki magam, hogy a gyerek napközben végig kiabál, mert most olyan időszaka van. Mert nem tudok kimozdulni a lakásból. Nem tudok kikapcsolódni. Nem érti, mert Ő minden szombat és vasárnap délutánt a haverjaival tölti.
Most jól kipanaszkodtam magam. Bocsi:-((
Gratulaaaaa!
Hihetetlen, hogy szalad az idő :-)
Nemrég még arról beszélgettünk, hogy ki-mikor fog szülni, most meg már forognak!!!
Bencikém tegnap fordult meg hasról hátra!!! Volt nagy öröm :-))))
jó reggelt!
Szimpátia: gratulálok, és sok boldogságot
Pillangó: nem szeretnénk mégegyet, nem tudnánk 3 gyereket úgy nevelni, hogy működjenek a dolgok, és ne sérüljön valaki. Anyukámnak ez nagyon jól ment, ő biztos valamit jobban csinált :)
Zsutta: nem tudom sajnos a szélességét, azokat az adatokat is csak a neten találtam neked
Ametiszt86: Nyugodtan panaszkodj. Jobb kint mint bent. Ha magadba fojtod, annak a kicsi látja kárát. És fel a fejjel :)
TV: Mi most vettünk egy tv-t a héten, mert a régi jobban károsíthatja a szemet. Egyébként a neurológus azt mondta, hogy a jóminőségű tv-t már nyugodtan nézheti bármennyit a nagylányom. A kicsit nem kérdeztem. Emlékszem amikor Fannit az ölembe vettem 3 hónaposan, és elé raktam egy könyvet, hogy ne lássa a tv-t, mindig becsukta. Szandi dettó :) Bár én nagyon ellenzem a tv-t a mai világban elkerülhetetlen. Sajnos Fannika is nézi reggel és este is:(
Naptej: mi az AVO N-nál találtunk tavaly
terek: remélem nekem is hagytál a jégkrémből :)))
Sziasztok! :)
4 hónapos lett ma a kisfiam! :))) Végre van harmincadika! :)
Össze-vissza puszilgattuk ahogy felébredt. Cserébe ahogy visszaraktam az ágyába egy laza mozdulattal átfordult a hátáról a hasára. :O Újra ő adott ajándékot nekünk. :)
Azt.az.én.férjem.is.elfelejti,mikor.Lili.már.alszik,hogy.talán.csendesebben.kellene.lenni.ahhoz,hogy.aludni.tudjon...
Nálunk.azt.se.tudja,milyen.ruhát.kell.a.gyerekre.adni,de.azt.sem,hogy.a.saját.törülközőinket.hol.tartjuk...Pedig.4éve.ugyanott...
azt olvastam: "néha cserélni kéne a pasikat 24-48 órára"
hoppá mondom mi van???? :DDDDD
na akkor én inkább lefekszem, jó éjt (vagy már lassan jó reggelt :)))
ezt jól megfogalmaztad!!! :) így van!
már a második jégkrémnél tartok, annyira finom :SSS
nálunk fordítva van! férjemnek nem tudom elmagyarázni, hogy 10 után csönd van :( ma éhes volt miközben altattam Benit és folyton bemászkált, hogy ő most mit egyen??? (
viszont amin kiakadtam, elfelejtettem bevinni törcsit a fürdőbe, kikiabáltam, hogy hozzon már nekem egyet, de nem tudta hol tartjuk :O azért ez nem semmi szerintem :D
fiúk alszanak, kiültem a nappaliba jégkrémezni :P
ez aztán a diéta :DDD
Én is azt mondtam neki, hogy ez normális. Végülis szerda este óta ez vot az egyetlen negatívum, amit mondtak.
Mondjuk a kaki dolog engem egy picikét aggaszt, de ezt is meg fogják oldani!
na én azt hiszem megyek és beájulok az ágyba!!! holnap akkora adag ruhát kell vasalnom, kb. a derekamig ér a kupac :( és a mosatlan... arról nem is akarok tudni!! :(
de hogy legyen valami jó is! :) megismerkedem a Kaláka együttessel! remélem tetszeni fog Máténak is! :)
szóval kitartás mindnekinek! pihenjetek, holnap új nap, új lehetőségek!!! :)
sziasztok!!!
igen! bajban ismerszik meg a barát és a család.....
no comment!
semmi gond... :D
Nekem ma minden összejön :D:D:D:D:(:(:(
ez jó is meg nem is....
Legalább van olyan ember a családban (Te/Ti), akik tartjátok a frontot! Még ha nehéz is!
Kriszti legalább Rátok számíthat a nehézségekben!
ismerős... nekem is olyan emberek segítettek, akikre nem is számítottam annyira...
Sokan a "közelebbi" ismerősök közül még nem is látták Lilit... Nem is baj...