Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 decemberi babák :) fórum

2009 decemberi babák :) (beszélgetés)

604. cserle
2009. ápr. 19. 11:06

A Balcsira szívesen elmennék azért,de pont most adtuk el az üdülési csekkjeinket,és abból próbáljuk helyre tenni a hiteleinket.

Már egy részét.

Jövőre meg hat lóval sem lehet vissza fogni:-)

Azért nagyon kell egy kis kikapcs.,nekünk tavaly nagyon jól sikerült,Badacsonyba voltunk.

2009. ápr. 19. 11:06
Nyaralni mi sem megyünk, csak alkalmi strandolás maximum vagy hasonló. Most voltunk nászúton. Babával a pociban senkinek nem ajánlom a hosszabb külföldi utakat:D
602. fiamette (válaszként erre: 567. - C06c587f53)
2009. ápr. 19. 11:05

az en lanyom is feltekeny

tervezem hogy atiratom a kozelebbi oviba, mert igy nehez lesz erte menni

az en lanyom nagycsoportos, nem engedtem iskolaba, szoval jo lenne ha itt lenne kozelbe mert ide barmikor eltudok erte menni

601. gpetra (válaszként erre: 598. - *Pillango*)
2009. ápr. 19. 11:04
A kávéról nagyon megoszlanak a vélemények,mindenki mást mond. Állítólag kis mennyiségben lehet fogyasztani.Én megpróbálom kibírni nélküle, de elég nehezemre esik. Nagyon gyenge tejeskávét ittam a terhesség előtt.
600. gpetra (válaszként erre: 597. - *Pillango*)
2009. ápr. 19. 11:03
Biztosan minden rendben lesz.
599. gpetra (válaszként erre: 594. - Cserle)
2009. ápr. 19. 11:02

Jógázni jártam eddig is, sőt, éppen az utolsó órán említettem az oktatónak, hogy nem biztos, hogy minden feladatot végezhetek. Azt mondta, hogy aki eddig is jógázott, az a terhessége alatt is jógázhat. A 8. hétig lehet csinálni mindent, mert nem árt a babának, sőt, ha nem lenne egészséges, akkor a jóga segít, hogy magától elmenjen. A 8.és a 12. hét között szünetet kell tartani, utána pedig újra lehet folytatni, de akkor már a hasas és a homorítós gyakorlatokat nem szabad csinálni.

Gondolkodom rajta, hogy visszamenjek-e majd sima jógára, vagy menjek inkább kismama jógára. majd eldöntöm. Az biztos, hogy nagyon ragaszkodom az oktatómhoz.

2009. ápr. 19. 11:01
Én egy tejeskávét iszom reggelente, de csak ha jól esik. A szolit meg meglátom, néha lejártam azért hogy ne ijedjek meg magamtól a tükörben, de most nem ez fog számítani:)) Valószínű nem is megyek most jó darabig:)
597. *Pillango* (válaszként erre: 586. - Gpetra)
2009. ápr. 19. 10:59
Nem, hálisten "szerencsém" volt, mert teljesen kiürült magától. A doki azt mondta nem kell szünet, 5és fél hetes volt, nem kellet műteni, így mehetett minden tovább. Mondta is hogy akkor szeretne látni nemsokára babával a pocakban. Alig várom, hogy elújságoljam neki :)
596. gpetra (válaszként erre: 592. - Cserle)

Szerintem mi csak Balatonra megyünk majd a családdal. Nem is baj, itthon valahogy nyugodtabb vagyok.

Egy hónap múlva mennék apukámmal Londonba, de az előzmények tükrében nem vagyok benne biztos, hogy bevállalom. Inkábbrábeszélem anyukámat, hogy menjen el helyettem. Régi álmom London, de végig azon idegeskednék, hogy vajon minden rendben van-e.

595. cserle (válaszként erre: 591. - Gpetra)
Biztosan nem,de ezt így vállaltuk be.
594. cserle (válaszként erre: 587. - Gpetra)
2009. ápr. 19. 10:58
Dettó!!!!!!!!
593. cserle (válaszként erre: 582. - *Pillango*)
2009. ápr. 19. 10:58

Kávéról teljesen leszoktam.

Szolit meg nem kívánom:-)de nekem anno azt mondta a védőnő,ha nem muszáj,inkább ne.

592. cserle (válaszként erre: 581. - *Pillango*)
2009. ápr. 19. 10:56

Mi az idén nem megyünk nyaralni,majd jövőre,már négyesben.:-)

Én az első babámnál is végig vittem a nyarat nagy pocival,és semmi hangulatom nem volt a nyaraláshoz.

Örültem ha bent lehetek a hűvösben.

A terhestorna az jó,bár én nem jártam,itthon tornáztam,ameddig bírtam.

591. gpetra (válaszként erre: 589. - Cserle)
2009. ápr. 19. 10:56
Azért nem lesz egyszerű dolgod. babát várni, közben pedig ellátni a nagyobbikat.
590. gpetra
2009. ápr. 19. 10:55

Közöttünk másfél év van a húgommal, ezért úsztam meg a bölcsit. Már éppen be akartak iratni a szüleim, amikor anyu állapotos lett a húgommal. Nem volt kérdés, hogy otthon legyek-e velük.

Azt megértem, ha valaki azért adja bölcsibe a nagyobbikat, mert a gyerek igényli a társaságot. Ilyen is van, és ebben az esetben érthető, ha bölcsibe adja.

589. cserle (válaszként erre: 577. - Gpetra)
2009. ápr. 19. 10:52

Én mindig így terveztem,ahogy alakult is a korkülönbség.

Semmiképpen nem adnám be bölcsibe,és pláne nem azért,hogy én itthon tudjak pihengetni.

Nehéz lesz,de velem lesz.

Biztosan úgy érezné,hogy most akkor nem kell itt már,azt meg nem akarnám.

588. gpetra (válaszként erre: 582. - *Pillango*)
2009. ápr. 19. 10:52
A kávét nagyon kívánom, de az 5. hónap előtt nem fogok inni. Szloiba a fertőzések miatt eddig sem jártam, ezután sem tervezem. Jobb a békesség.
587. gpetra (válaszként erre: 581. - *Pillango*)
2009. ápr. 19. 10:51
Nekem most tilos, pedig nagyon mozognék. Egyelőre a sétától is el vagyok tiltva. De tervezem a kismama jógát, oda mindenképpen fogok járni, illetve sétálok majd sokat. Amúgy is elégvészes a súlyom, nem akarok avégére elbálnásodni. Bár arról már most lekéstem.
586. gpetra (válaszként erre: 580. - *Pillango*)
2009. ápr. 19. 10:50
Kórházban is voltál, vagy kiürült magától? Ilyen hamar be mertétek vállalni az újabb próbálkozást?
585. gpetra (válaszként erre: 579. - C06c587f53)
2009. ápr. 19. 10:49

Azok nagyon jók. Unokatesóméknak is volt, és bevált.

Nekem az unokahúgom lesz 2 éves, amikor megszületik a baba, de nem tudom, hogy hogy fog reagálni. Természetesen más a helyzet, mintha saját tesója lenne, de így is várható, hogy féltékeny lesz. Nagyon nagy a szerelem közöttünk. Azt sem tudom, hogy hogy magyarázom meg neki, hogy egy ideig nem emlhetem fel.

584. *Pillango* (válaszként erre: 578. - A714b8cd10)
2009. ápr. 19. 10:47
Manócska ne izgulj!! A tünetek nincsenek állandóan, néha rákezd, aztán pihi van, addig élvezd a nyugit:)
583. gpetra (válaszként erre: 578. - A714b8cd10)
2009. ápr. 19. 10:46
Valószínűleg velem van a baj, de nem értem pontosan a kérdést.
2009. ápr. 19. 10:45
És még egy: Kávéval, szolival hoy álltok?
2009. ápr. 19. 10:45
Valaki tervez terhestornát, vagy bármi mozgást? Tegnap a barátok előadták, hogy akkor mikor megyünk nyaralni stb. Lelki szemeim előtt láttam a bálna fenekem a strandon, úgyhogy valamit muszáj lesz alkotnom, hogyha akarok szociális életet élni nyáron is:DDD
2009. ápr. 19. 10:44

Sziasztok!

Zília, igen, örülök, hogy újra együtt készülődhetünk:)

A többieknek elárulom, hogy Zíliával együtt készültünk az esküvőnkre, neki előbb volt kicsivel:) És most együtt is babázunk! Juhé:)

Nekem is van folyásom, nem vészes, de nem szokott amúgy (és nem gombás fertőzés! :D), de azt olvastam ez valakinek 9 hónapig is megmarad az egész babavárás alatt. És én is mindig parázom ha wc-re megyek:)

Petra! Én is hiszek abban, hoyg nincsenek véletlenek, ezt asztorit már kb huszszor leírtam, te még hátha nem láttad:) :nekünk is volt kb 6 hete babuci, csak nem kapaszkodott elég erősen. Ugye ő novemberi lett volna, de valamiért a párom egyszer rámnézett és azt mondta, hogy 'akkor karácsonyi baba lesz, de jó!' Kicsit megállt a levegő, mondom neki, neeem, novemberi lesz:) Aztán igaza lett látod:)

Cserle, múltkor kis ijedtség volt, de nem lett baj hálisten, csak be voltam parázva az egy hónappal ezelőtti események miatt:) De most itt vagyok, ez a lényeg, és maradnék decemberig :) Jó itt veletek:)

579. c06c587f53 (válaszként erre: 577. - Gpetra)
2009. ápr. 19. 10:24
Igen,szerencsére nem vagyunk azok. De az az igazság,hogy még egy tapasztalt szülőnek is nehéz az ilyen helyzet.. Szerintem majd beszerzek egy tesóról szóló mesekönyvet is:) Biztos,ami biztos..
2009. ápr. 19. 10:14

Szép napot!!

Lenne egy kérdésem!!Eddig intenzíven feszült a hasam úgye mint kiderült nem annyi hetes vagyok mint én hittem de kb a vizsgálat ota megszünt a hasfeszülés és tüntetim sincsenek!!A mellimen érzem csak amúgy semmi különös pedig eddig minden tünetem meg volt nekem is!!Akkor hittem azt hogy számításom szerint vagyok már lassan 7hetes de ezek szerint még csak 4-5heteske!!Mivan a tünetekkel a hasfeszüléssel ott még nőnie kénne!!!

577. gpetra (válaszként erre: 575. - C06c587f53)
2009. ápr. 19. 10:11
Érdekes, hogy mennyire nem vagyunk egyformák. A főnököm felesége, ahogy megszületett a második gyerekük, a nagyobbikat azonnal bevágta a bölcsibe. Szegény állandóan sírt, utálta a bölcsit, állandóan beteg volt, de ez a szülőket egy kicsit sem hatotta meg. Bizonygatták maguknak, hogy mennyire szereti a gyerek a bölcsit. Persze.
576. c06c587f53 (válaszként erre: 571. - Fiamette)
2009. ápr. 19. 10:04

Jó lenne!! :))

Szerintem rendben lesz! Ilyenkor arra gondolok,hogy mennyi szívós állapotos nő van,akik sportolnak,dolgoznak a 8. hónapig:) Ha életképes a pici,akkor megmarad. Ha nem,akkor pedig jobb,ha elmegy..

2009. ápr. 19. 10:02

petra! Lehet,hogy a sors akarta így,hogy most jöjjön Nálatok a baba.

cserle, nem könnyű. A kisfiam most ovis és ebéd után jár haza. Amikor megszületik a baba,akkor sem fog ott aludni. Valószínű,hogy többet tudnék pihenni,ha Ferkó oviban lenne,de nekem fontosabb,hogy érezze azt,hogy amint lehet itthon van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook