2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Visszajöttem..
20mm a petezsák, de nem lát embriót
szívhang nincs...
jövöhéten megyek...
öntsetek belém valami kis pozitívat...
Sziasztok!
Mimmo, szerintem a pozitív teszt még nem feltétlenül jelenti azt, hogy él a magzat, mivel a hcg csak napok alatt ürül ki teljesen a szervezetből, és amíg ott van, addig a teszt pozitív lesz.
Cukorborsobogi, ne aggódj, reméljük, hogy minden rendben lesz. Azt nem értem, hogy az ügyeleten miért nem néztek meg ultrahanggal, mielőtt még kérdőjeles diagnózist állítottak fel... Drukkolok nagyon!
Sziasztok!
Mindenkivel minden rendben?
Nekem olyat adott, ami 'orvosi igazolás' kis fehér lapon. És ő írta rá kézzel, hogy Tisztelt Védőnő! (a többit nem tudom elolvasni:), a másik oldalára:
- ut mensi
- ülőmagasság
- méh mérete
- rákszűrés mikor volt
- rákszűrés eredménye
Szia
én is fehérvári vagyok...:-)
most megyek a nővédelmi központba...tegnap dél óta semmi vérzés még egy kis barnázás de nagyon enyhe...
remélem minden okés lesz...
cukorborsobogi!
Bocsi, hogy ismeretlenül írok, de sajnos a magam kárán "szakértő" lettem a témában. Mindenképpen feküdj és pihenj a vizsgálatig! A vizsgálaton majd megállapítják, hogy megvan-e még az élő babó. Ha igen, akkor további pihenés és gyógyszert is adnak. Remélem olyan nem lesz Veled, hogy nem találnak élő magzatot... Mivel én is fehérvári vagyok, még annyit nyugtatásul, hogy nagyon jó a fehérvári kórház és a dokik is!
Szorítok érted/értetek!
A doki ráírta kérdőjellel a lapomra hogy missed ab..
.
bizakodom azért...remélem csak találgat és rosszul
Köszönöm a drukkokat, de azt hiszem nem sikerült...(Sőt, talán inkább biztos vagyok benne.)
Szerdán, amikor a dokinál voltam, csinált rákszűrést is. Most ennek "köszönhetően" , vagy azért mert tényleg kémiai terhességem volt, csütörtökön elkezdtem vérezgetni( ezt már írtam...), meg pénteken is, aztán szombaton meg ma szinte már semmi.
Nem úgy véreztem mint amikor megjön, de sajnos semmilyen terhes tünetem sincs, ami miatt ráfoghatnám a rákszűrésre a vérzést. Holnap reggel csinálok még egy tesztet, akkor majd elválik, hogy mi újság van…
sziasztok...
ma egy pokoli nap volt...
elkezdtem vérezni...aztán gyorsan be az ügyeletre ott várni 3 órát...a doki azt mondta zárt a méhszáj a baba bent holnap reggel megyek a helyi rendelésre mert ez útközben hazafelé volt konkréten vácon...
az idegrendszerem nulla...a szemem kisírva...
most az ágyban pihenek de senki nem tud okosat mondani....
ezt a mai napot nem kívánom senkinek sem...
Szia!
Kell, hogy adjon a doki egy olyan papírt, hogy
"Orvosi igazolás terhesség megállapításáról"
Nálunk legalábbis ilyet adnak.
Ezzel mentem a védőnőhöz, ő ez alapján csinálja a kiskönyvet és onnantól mindig mondja, hogy mikor hova menjek.
Örülök, hogy jobban vagytok.:)
Mi is tele vagyunk decemberben ünnepekkel, 4.a születésnapom, 11. a barátnőm születésnapja, 13.a keresztlányom névnapja, 14. pedig a nagynéném születésnapja. Aznapra vagyok kiírva.
Én szuriban kapom, mert sajna nekem erősebb kell. De így jól vagyok. Mármint viselhető. Tegnap este 10 után hánytam, azóta nem. És ma már ettem is!
Nálunk Apósom és Párom Ferenc, ők is dec. 3-án ünneplik. Dec. 6. Mikulás. Édesanyám, Anyósom (ő más sajnos nem él) Judit, dec. 10. Apósom szülinapja dec. 15.
Babuka dec. 9-re van kiírva. Lehet, hogy valamelyik ünnepen születik majd?
Én is örülök, mert nagyon enyhe émelygésem van,de ez nem is hányinger. És ma még nem is hánytam,ha ezen múlik,akkor még hetekig szedem a b6 vitamint:)
És a párod mikor ünnepli a névnapját? Nálunk a fiúk december 3.
Te is jobban vagy?
Neked is nagy-nagy gratula!!!
Karácsonyra Ti is babáztok :-)
Nagy-nagy Gratula!!!
Védőnőhöz mehetsz bármikor, ha megvan az igazolás a terhességről. Majd ő mindig mondja, hogy milyen vizsgálatokra kell menned: vérvétel, EKG, vizelet....
Szia!
Jajjj, de örülök, hogy jobban vagy !!!!!!
Az én párom is Feri :-)
kisfiunk Gergő :-)
Hello Lányok!
Mindkettő Feri:)
Az unokatesóméknál is hétfőn lesz az anyáknapi ünnepség.
Este hozott a férjem sima b6 vitamint, ezt adták a gyógyszertárban. Kettőt be is kaptam,jobban lettem, ma reggel is lenyeltem kettőt. Még nem hánytam és tudtam reggelizni. Ez haladás:)
Sziasztok!
Megvolt az uh! 6 hetes, és szépen dobogott a kicsi szíve a babónak! :))
Mikor már lattuk az orvossal, hogy minden rendben, akkor behívtuk a páromat is... könnyes volt a szeme mikor mutatta neki a doki, és gratulált is a kis csemetéhez! :)