2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
szia!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Addig se idegeskedj!
Én se merek bemenni, pedig nagyon vágyom rá :) Ha meleg lesz, térdig bemegyek :D
Igen, írtad, de azért más lesz októbertől, nem kell majd feküdnöd, mehetsz csavarogni :) Nagyon várom:))))
Szia!
A naplómban megtalálod a részleteket. Én most pénteken megyek. A SOTE-t nem ajánlom, ha teheted, menj a Bajcsy-ba. Beutalót nem kérnek. A telefonszámot is megtalálod a leírásomban, hívd fel őket még ma. Szerintem már holnap tudnak fogadni és hidd el, utána, te is nyugodtabb leszel.
Szia!
Sajnálom, de ez még egyáltalán nem tuti eredmény. Én nem voltam ilyen vizsgálaton, a barátnőm volt. Elég nehezen viselte, de ennél többet nem tudok.
Én péntek óta csak terhes nadrágot hordok, a felsőim még simák. Igazából nincsen még kismama pocakom, de a saját nadrágjaim már nagyon szorítottak, és nagyobb méretű sima nadrágot nem akartam venni feleslegesen. Így ezek még a pocakomon lötyögnek, de legalább kényelmesek.
Bandázsom van, az egyik nadrágomat csak azzal tudom hordani, mert anélkül még lecsúszna.
Szia
Én nem estem át ilyenen szerencsére, de sok esetben hallottam,hogy ettől függetlenül a baba teljesen egészséges.
Azt hiszem Manócska, vagy Mandula volt pont ebben a cipőben, olvasd el a naplójukat, benne van, hogy mit léptek utána!
Kitartás! Ez az eredmény még nem 100 %!
Nem, elég hideg volt, meg egyébként is megfogadtam, hogy nem megyek vízbe. Múlt héten hallottam egy rémtörténetet, inkább kihagyom.
Én is októberig maradok. :) Nálam mondjuk más a helyzet, a vesém miatt nagyon sokat voltam otthon, és ugye a terhességem elején is.
Sziasztok kismamik!
Megkaptam a Down-kor leletet, kockázati arány 1:25-höz....megyek majd pestre magzatvízmintavételre...
aki ilyenen átesett már az meséljen nekem valamit kéremszépen...
SZia
Akkor te mostanában nem igen pihentél.
Én még nem tudom,hogy meddig leszek! Amúgy mit szóltak a hírhez?
Én kb 1 hónapja kismama naciban járok! :)
Annyira kényelmesek! :)
Sziasztok!
Hogy telt a hétvégétek? Petra bementél a Balcsiba? :)
Én pont most jelentettem be,hogy Októberben nem jövök már dolgozni :) Nagyon várom azt a két hónapot, még soha nem voltam otthon, 2 évente kivettem 3 napot, amikor elutaztunk, egyébként még beteg szabin se voltam :(
Hát igen, pont ez az!
Születésfelkészítő tanfolyam majd csak szeptembertől lesz. Kismamajóga heti 1x van, még nem voltam!
A család ilyenkor nyáron messze lakik, úgyhogy otthon sem lenne jobb. Ha lenne egy kertes házunk, akkor ott el tudnám foglalni magam! :)
Szerintem minden rendben lesz, csak most ez az esős idő tesz be a hangulatomnak! Erős vagyok amúgy! :) De köszi a támogatást!
Valójában nem a munkát nem bírom! Azt élvezném, mert menne az idő és hasznosnak érezném magam, de sajnos február óta ülök egy irodában, sokszor napokig senki nem szól hozzám és nincs mit csinálnom. Internetezek, levelet írok, de semmi más... És én ezt nem bírom és ezért gondoltam azt,hogy kiíratom magam, de otthon is egyedül lennék és az sem lenne jó!
Igazából nekem pánikbetegségem van/volt, a gyógyszert a terhesség elején abbahagytam, ahogy megtudtam, hogy babánk lesz. Viszont úgy terveztem,hogy addig dolgozom, amíg bírom,hogy emberek között legyek és elfoglaljam magam.
De se nem foglalom el magam, se nem vagyok így sem emberek között! :(
Igazából nem kellene panaszkodnom, mert van munkám, de... :(
Nehezen. :)
Októberig mindenképpen szeretnék, nagyon nem bírtam már otthon. Remélem, hogy a baba megengedi majd.
Nálunk lesz külön babaszoba, de még nem kezdünk el vásárolni.
Igen! Én is sokszor elgondolkozom azon, hogy akik augusztusban szülnek, azok hogy bírják?
Te meddig akarsz dolgozni? Én most nagyon elgondolkoztam rajta, hogy már nem sokáig! Csak mit csinálok én otthon egyedül...:(
Mivel nem lesz külön babaszobánk, ezért még azt sem tudom csinosítani. :)
Szia!
Próbáld meg a teszveszen vagy a vaterán, rengeteg jó babaruhát lehet kapni.
Én jól vagyok, köszönöm, csak ez a gusztustalan forróság ne lenne. Nem bírom, de az irodában jó, megy a légkondi.
Sziasztok!
Elmentem szombaton a babaturiba. Voltak nagyon jó cuccok, de csak kb 3 hónapos kortól. Én meg ici-pici cuccokat szerettem volna venni! :)
Hogy vagytok?
Köszönöm a tippet. Nem hittem, hogy ilyen hamar elkezdem...
Te jobban van? Gyógyulsz?
szió
keksz és renne
Fiamette, neked aztán szép nagy már a pocid. :)
Vásárlás: mi még nem vettünk semmit, egyelőre meg kellene néznünk, hogy a húgom mit tud adni, mire nincsen már szükségük, utána ki kellene derüljön Babók neme, akkor az is eldől, hogy rengeteg ruhát kell vennünk, vagy csak néhány darabot. Az "igazi" vásárlást szeptember környékén kezdjük el, addig nézelődünk. Mi egyébként nem vagyunk szöszölősek, elmegyünk valahova a listánkkal, és megveszünk mindent, ami kell.
Sziasztok!
Lent voltunk Balcsin, most jöttünk haza. Remek volt, mint mindig. Hasam akkora, mintha lufi lenne benne, de még mindig nem kismama has, egyszerűen csak rémesen fel vagyok puffadva. Ez nem gond, csak nem szép. Ami viszont aggaszt, az a savam. Soha nem volt sok, életemben talán kétszer égett a nyelőcsövem, de most négy napja kínoz. Ötlet???
Sziasztok!
Hogy vagytok? :)