2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
doki azt mondta, hogy még ne fessük ki kékre a szobát:) de ritkán szokott beigazolódni az ellenkezője ha így fiút lát, és MÉGIS lány. a fordítottja sokkal gyakoribb:)
Be is írom magunkat akkor a táblába:)
Sziasztok!
Pillango, gratula a kis kukishoz!!! meselj!!!
nekem is kukisom lesz:)
görögdinnye? azt nem szeretem...:(
de a saárgát igen:) az számít?:)
Jó reggelt!
Megvolt ma reggel az AFP, vércukor, hepatitis. 3 cső vér. A vércukor csak egyszerűen éhgyomorra van, semmi más. Szóval ez egy nagyon barátságos kis vérvétel volt.
Megkérdeztem: a cukorterheléses vérvételre lehet vinni hideg teát (nem ice tes, hanem otthon te főzted és nem tettél bele semmit), hideg vizet, citromot! Nem szabad kortyolgatni meg szagolgatni, le kell gurítani aztán kész:) de a citrommal ihatóbb lesz. Még vagyok egy icipicit aztán húzok le Balcsira hétfőig:)
Majd ha méred folyamatosan,akkor reméljük, kiderül,hogy csak izgatott voltál,vagy a hideg-meleg front hatása volt csak.Olyan hülye idő van mostanában,hogy nem lenne meglepő ha ez miatt lett volna.
Egyébként ahogy írtam is,az enyém is volt,hogy leesett 100 körülire vagy az alá.. de mivel Ádival nagyon magas volt,igy nálam már az elejétől számítottak rá,hogy ez nem marad igy,hanem felkúszik.Meg is történt..
Igy van,ha kell a gyógyszer rá akkor kell,a lényeg hogy ti jól legyetek!!
Sziasztok!
Megjártam a terhesgondozót, levették a vért az afp-hez, illetve néznek vizelet bakterológiát is.
Nem, csak Betaloc-ot.Állandóan keményedett a hasam, mióta szedem, azóta nem:-) Ma is 110/80 volt a vérnyomásom.
Hatalmas gratula azoknak akik tudják a baba nemét! Én jövőhét pénteken megyek UH-ra.
Szia
Igazából szerintem addig is vehetsz be Magne B6-ot.
Biztos minden redben van!
Jó reggelt csajok!
Gratula annak akinek kiderült, hogy talán mi lesz a kisbaby neme.
Akinek nem ay legyen még egy kicsit türelmes :) nemsokára mindenre fény derül.
Lányok képzeljétek 2 napja annyira keményedik a hasam :( ma felhívom az orvost, hogy mi a teendő.
A lányommal is kellett szednem gyógyszert rá.
Sajnálom... látod épp tegnap beszéltünk az én magas vérnyomásomról...
De a lényeg,hogy a bébivel minden rendben!!
Micsoda szégyenlősek ezek a babák... :):)
Igen,már csak a jövő szerdai 4D-ben bízom,ott remélem kiderül!:)
Egyébként minden rendben,nagyon kis édi volt,és hiába tömtem magamba a csokit,olyan kis nyugodt volt,mintha tudta volna mit akarok.. meg se moccant nagyon :) kis huncut:)
Viszont 3 nappal idősebbnek látta a doki.Vagy csak nagyobb és jó húsban van mint a tesója volt:)
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
És jó értelemben de nagyon irigy vagyok ám!
Én is fiút akarok!:-)
Talán pénteken kiderül.
Te dinnye imádó vagy?Csak hogy tudjam a viszonyításokat-.