2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
:-)
Ja, azt még nem írtam, hogy bal oldalon a csípőm környékén néha úgy fáj, hogy alig tudok felkelni! Olyan vagyok, mint egy reumás csiga........
És még most jön a nyár, meg a nagy pocak! Mi lesz velünk, csajok????
Megkaptam!
Köszike!
Az nagyon szép név. :)
Nekünk Annánk vagy Barnabásunk lesz. Végre kitaláltuk, én még variálnék, de a férjem azt mondta, hogy ne gondolkodjak, mert ő már beleélte magát.
Na ugye milyen jó itt beszélgetni????
Én is azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen...........
Nekem néha szúrkál a szeméremajkam!
De jó, hogy nem vagyok egyedül! :)
Ezzel nem dicsekedhetek, de nem is nagyon szeretnék. Elég vadul hangzik. ;)
Sajnos most az aranyerem gyötör. Nem a sima fajta, hanem külső aranyér, amit műtéti úton el kellett volna távolítani, előtte viszont kezelni kellett volna, hogy lehúzódjon a gyulladás. Viszont akkor már sejtettem, hogy babát várok, így a szteroidos kúp szóbe sem jöhetett, így a műtét sem. Maradt a szenvedés. Ma reggel megijesztett, kicsit vérzett.
Vagy ott van Ferenczi dr a Bajcsyban, ő egy tüneményes doki és érti is a dolgát! Mandula is meg tud ebben erősíteni!
Ettem egy kis csokit, azt mondták, hogy UH előtt egyek, attől aktívabb lesz a baba. :)
Aki, ha tényleg kislány, akkor Szofi! :)
még hogy ágyék......
Nekem még a szemérem ajkaim is "fájnak", olyan, mintha izomláz lenne benne.........
Na, ilyen van valakinek?
A mozgást mindenki máskor érzi meg. Az elsőnél nekem azt mondták, hogy kb. 20 hetesen fogom érezni, erre én már 16 hetesen rendesen éreztem :-)
Most megint így alakult, pont 16 hetesen rúgott belém először :-)
Én is így vagyok vele, szeretném más véleményét is hallani!
Pestre gondoltunk, oda, ahol már anno Gergővel is voltunk, 7 éve. Nagyon rendes volt a doki és mindenét megnézte, nagyon értett hozzá!
Éppen ezért gondolkodjatok pozitívan, mert most már nem jöhet több rossz.
Nem árthat, ha megnéz egy másik orvos is, bár valószínűleg ugyanezt fogja mondani. Bár én azt vallom, hogy egy orvos nem orvos.
Igen, ez biztosan megnyugtatna.
Nekem pl a myomát az első doki mondta, de azóta a következő két doki nem.
Engem ez megnyugtatott! :)
Köszönöm szépen a biztatásokat Csajok!
Próbálok pozitívan gondolkodni, de annyi rosszon vagyunk már túl, hogy nem mindig megy......
Arra gondoltunk, hogy elmegyünk egy másik dokihoz is, több szem többet lát alapon.