2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Azt elhiszem. Jó hely lehet. Melyik létesítmény ez?
Az az emberemnek lett volna igen rossz!!Semmit nem tudot volna velem kezdeni!!Igy se nagyon tud mert jobban megvan ilyedve mint akárki más!
Attól is,meg attól, hogy nekem kellett rohangálnom az izotóplaborba a véremmel..
Az még mindig a jobbik eset.Képzeldel, milyen rossz lett volna, ha már az elején carul leszel.
Szerintem a citrom nem módosítja az eredményt. Van olyan, hogy teába is lehet tenni a cukrot, és még abba is lehet citromot facsarni.Kérdezd meg a dokit vagy a védőnőt.
Ezt nem tudom!!Én akkor is végig sétáltam az időt és pont a végén lettem rosszul mikor vették le a vért :S
Tudom!!:(Sajnos!!Probaképpen csináltam hogy hogy állok hozzá de hát sz.rul!!Itt nincsen semmi csak éhgyomi cukros viz és kész!!2éve az egyik kismami adott nekem citromlevet bele hogy lebirjam nyelni de itt azt irták hogy az csal az eredményen!!Igy az éven az is kimarad :((((
Túl leszünk. Engem a vizsgálat nem érdekel, csak az eredmény legyen jó.
Moszt abból mennyi igaz, hogy a mozgás módosítja az eredményt? Mindenki mást mond. Nekem nincsen kedvem órákat ülni a kórházban.
Az éhgyomortól voltál rosszul?
A csokitól is azért vagy rosszul,mert hirtelen emeli a cukrot,ami utána visszaesik. Ezért ajánlják a szendvicset,de azt meg vérvétel előtt pont nem lehet. Jajj lányok, csak legyünk már túl rajta!!!
Szeretnék úgy menni és úgy is megyek hogy optimista vagyok hogy ááá megiszom leveszik a vért megyünk sétálni várost nézni!Aztán vissza leveszik és kész!Nagyon remélem igy lesz!!:):)
Én már voltam. Akkor még Pesten laktunk és zsömle volt tejjel. De itt Gyulán marad a cukros lötty.. És már az AFP-nél majdnem elájultam,ezért vagyok biztos benne,hogy rosszul leszek.
Persze, az úgy egészen más, ha előre tudod, hogy rosszul leszel. Nem irigyellek érte. Mondjuk Te legalább tudod, hogy mire számítsál.
Na akkor nekem is el kell mennem ezen a héten vagy az azt követőn... Mondjuk jobb túl lenni rajta.
Én úgy tudom hogy 24-26.hétig csinálják!!
Szia!
Én rosszul vagyok tőle Nórinál is rosszul voltam a cukor miatt!!Meg bezavart az éhgyomor is .... tudom most is K.O. leszek mert már probáltam hogy reggelire csak csokit ettem és rá egy 20percre már rosszuléreztem magam!!Vagy magas lesz most a cukrom vagy nem tudom!De kiderül!!!
Egyébként van valami fix időpontja (x. hét) a cukorterheléses vizsgálatnak? Vagy ez azért rugalmasabb?
Szerintem nem feltétlenül kell rosszul lenni a cukorterheléstől (mondom ezt úgy, hogy még nem voltam). És azért ezt a vizsgálatot rendelőben, még gyakraban kórházban végzik, lesz segítség, ha szükséges.
Ezért intézkedek hamarabb mert jövöhéten délutános az ember igy délelőtt kocsival gyorsba letudom vinni nagyiékhoz és tud velem lenni de ha jövöhétre kapok időpontott az elég erős szivás mert délelőttős műszak mellett már csak a szabi marad!!De remélem ügyi lesz a védőnénim:)
Én is most jövőhéten megyek a védőnőhöz és fogorvoshoz is, utána intézem a beutalót és megyünk a drágámmal a cukorterhelésre. Én el sem mennék egyedül, mert fix,hogy rosszul leszek :(
Ne is menj Nórival!! De egyedül se,mert ha gond van,ki segít?
Sziasztok!
Szamó, igyekszem gyógyulni. :) Most éppen agonizálok, hogy menjek-e holnap dolgozni, vagy maradjak inkább otthon. Majd reggel eldöntöm.
Nekem nagyon jó most ez az időjárás, végre hűvösebb van, és itt Balcsin az eső sem esik. Egyébként engem az sem zavarna, csak a hségnek legyen végre vége. Most kaprunk egy-két nap hűvösebbet, de keddtől megint melegedni fog.
Holnap még lehet ilyen idő de már keddtől ne nagyon:) Kedden megyek a védőnénihez hogy a héten megtudom e ejteni a cuki terhelést!Csütörtökön kell menni amúgy hozzá de félek hogy kicsuszok abból az időből amit még az emberem itthon van és hát ha beájulok ne Nóri legyen velem!!
Köszi Pillangó, hogy kiegészítetted a táblázatot!:))
Manócska, én remélem, hogy holnap is hasonló idő lesz. Persze, ha menni kell valahova,akkor inkább ne essen..
Sziasztok!!
Kellemes napot!!Itt is esik az eső igaz csak reggel óta és hála az időnek hogy kicsit hűvősebb én is alszom már kemény két napja!!Jó mi?!De legalább kialszom magam!!
Puszi nektek és vigyi magatokra!!
Sziasztok Lányok!
Remélem, hogy a babucik jól vannak!
Itt Gyulán esős idő van.
Már 3 napja viszonylag normálisan tudok aludni éjjelente. Azért legalább 3-szor így is mennem kell pisilni..
Köszi lányok!
Én is remélem, hogy rendbe jön a másik is!
Gpetra gyógyulj meg!!!!
Én meg benyaltam valami szemét náthát, szerda óta kicsit kivagyok. Két napja elég sokat köhögök, ami nem volt túl kellemes a pocaknak. Szerencsére mára jobb a helyzet. Gondoltam, hogy kiiratom magam még egy kicsit a dokimmal, de szabin van,a helyettesét pedig nem ismerem annyira, hogy betegállományba utaltassam magam vele egy múló betegség miatt. Nyaf.
Sziasztok!
Terek,örülök,hogy a dokid megnyugtatott. :) A vasad kevés, vagy csak a biztonság kedvéért kell szedned?
Szamó, ez szuper hír!!! Hajrá bal vese!!!
Sziasztok!
Köszi lányok :) Igen neo-ferro-folgamma-t kaptam én is :)
Szamó nagyon örülök, hogy jól vagytok és minden rendben, mire megszületik a bal is meggyógyul :)))
További ajánlott fórumok: