2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Tök egyetértek a kelengye beszerzési tanácsaiddal. Manapság egy pillanat alatt be lehet szerezni mindent, ha mégis szükség lenne rá; úgyhogy egy csomó mindent felesleges előre megvenni. A legfeleslegesebbek: mérleg, vízhőmérő és mellszívó. Ha valakinek fejnie kell, a LLL honlapján nagyon klasszul leírják a technikáját, meg mindent a szoptatással kapcsolatban (nekem egyébként nem szimpatikusak, de ebben tényleg otthon vannak).
Sziasztok!
Ma voltam tanácsadáson, minden oké! Vérnyomásom, vizelet, szívhang. Súlyom most megugrott, de éreztem is..... Nagyon nagyot nőtt a pocakom! Az UH-s méretek szerint kb. 2 héttel idősebbnek kéne lennie Bencémnek :-) Jó nagy baba lesz!
Szerdán megyek cukros vérvételre, péntekre lesz eredmény.
Sziasztok!
Ma kaptam meg az eredményt a vércukor terhelésről az éhgyomori:4,3
120 perces:5,5
Remélem,hogy jók ezek az eredmények majd a doki holnap gondolom megmondja.
Majd sétálok helyette, ha egy kicsit megnyugszik a pocak.
Nekem tegnap óta "izél" a pocim, mintha lufit fújnának benne. Valószínűleg arról is van szó, kevés a hely a babának, és nő a méhem. Húgom bevizsgálta a hasamat, a keménysége alapján nem keményedés.
Tehát most pihi van, és munkamentes hét.
csak akkor szabad ha ugy érzed h biztonságos!! amig görcsöltem éjjelente, eszembe sem jutott:) mostmár muszáj:)) :(
Félre ne érts, semmiképpen nem beszélek le senkit a tornáról, mert mindenképpen hasznos, ártani pedig biztosan nem árt. Én is szívesen tornáznék, de most nem merek.
én pl a karomra gondoltam, tartani magam. de persze, nem mindenkinek segít.
Meg tejfölt kakaóval és fantával.:)))
Nem hiszem, hogy meg akart bántani.
Szerintem ha a dokid javasol szülésznőt,akkor egyszerűen telefonálj be a szülészetre, és hivatkozz a dokira. Gondolom, hogy utána személyesen is találkoztok majd. Szóval szerintem valahogy így mehet, én így csinálnám.
csak a hangsúly sem mindegy, mert nem ló vagyok,hogy úgy kérdezze meg,mennyi a versenysúlya drága?
de túltettem magam rajta,valóban bálna voltam:)))
Szülésznő ügyben még nem döntöttem. Húgom szerint hasznos, ha fogad az ember. Neki nem volt, a dokija sem javasolt senkit, de a húgom azt mondtaa szülés után, hogy jobb lett volna, ha a szülésznő gyakrabban van vele.
A beteghordók meg szokták kérdezni asúlyt, nem szemétségből, nem bunkóságból, hanem azért, hogy tudják,mire számítsanak. Velem mindegyik kedves volt mindig, pedig nem eggyel találkoztam már.
Én pont az ellenkezőjét hallottam,miszerint semmit sem számít, hiszen teljesen más izmokat mozgat meg. Inkább a terhesség alatt segíthet, hogy jobb legyen a közérzet. Szerintem.
Nekem a védőnőm egy hónappal ezelőtt mondta, hogy lasdsan el lehetne kezdeni. Azóta mindig volt valami, így én még nem tornáztam, pedig itt figyel Kállai Ildikó a polcon. De most a hasam miatt inkább nem erőltetem.
Köszi,megnéztem ezt is!
Hát én ilyen monstrumban nem is gondolkozom!:))
Széles,nem bolygókerekes,és iszonyat nehéz.
Viszont milyen színválszték van belőle!!:)))))))))
na puszi lányok, ha már mindenki lelépett, én is megyek:(
Vinike, még egy: ott volt egy Kunert VIP babakocsi is amit eleinte az áráért nézegettünk, nem nagyon tudtam a helyéről kimozdítani, valamint majdnem akkora mint az autóm, szóval:S ESPIRO
jó kis trükkök:)
én meg abbahagyom a vasszedést két napra és felfrissülök:)
Ja, egy még, hogy a bevásárló kosara alul nem valami nagy, de gondoltam én is, hoyg nem vele fogok havi bevárárlást csinálni.
a kiságyat azt nem "ugy" használod minden nap, mint ezt. sztem is ez a legnagyobb döntés, meg összegben is a legnagyobb babadolog.
Én, hogy ne legyen székrekedésem, citromot facsarok egy kis pohár ice tea-be. Aztán már nincs is gond vele :)
Na,akkor megbeszéljük mi is.
Szerintem ez a legnehezebb döntés!
A kiságy szerelem volt első látásra!:)
De ezen még filózgatunk!:)))
igen, 70+20. a 70 az most akciós ár, amúgy alapon 83 hordozó nélkül. ebben a boltban még MA tart az akció:S, még más helyen is van, lesz akciósan, bizosan! én is csak az anyag meg a látvány miatt akartam megnézni (meg ott jártunk amúgy is Pesten). lényeg, hogy jó nagyon az espiro. Ha a férjem mondja, akkor meg pláne jó, neki általában semmi se jó:)
Csakis a ZŐD!!!!!:DDDDDDDDDDDDD
Engem nem zavar,hogy neonos,nagyon rá vagyok kattanva!:) Inkább rikítson,mint hogy a most divatos koromfekete legyen!!:(Szörnyű,múltkor láttam egyet élőben,hát akkor inkább kézben hordom a babát!:)
További ajánlott fórumok: