2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Merre laksz? Mármint Budapesten belül?
Ortopédiát szinte tök felesleges nézned, mert ha van is beutalód, általában csak időpontra lehet menni, kb. 3-4 hét múlva...
Írd meg, merre laksz, hátha tudok segíteni.
Igazad van, bár még bizom abban, hogy ahogy becsípődött, úgy ki is csípődik :( Megnézem a neten, hátha találok a közelben gyógytornászt. fél órába meg igazán nem halok bele.
Reggel megyek vérvételre, szerintem megnézem az ortopédiát is, csak nincs beutalom.
köszi!
Néha kicsit...
De hát ez majd alakul...
Hát biztos könnyebb lenne úgy az élet, hogy minden külön lenne, még akkor is ha egy házban éltek.
Tényleg Te nem tartasz attól, hogy így az anyósék majd mindenbe beszólnak a pici körül?
Most elbúcsúzom, mert a párom 3ra megy dolgozni, aztán kell neki vacsi stb. Jó éjt!
Köszi!
Elküldenéd?
Úgy vagyunk hogy családi ház. lent közös konyha+fürdő, ő szobájuk ,nappali; Mi meg az emeleten háló+ nappali +wc! Ugyhogy kicsit külön kicsit együtt...
Néha ez a helyzet a terhes nem én...:))))
Hát biztos nem. Szerencsére nálunk elváltak és hát ő újra nősült, de így is 15-20 percre lakik tőlünk. De ha nem muszáj nem megyünk, ők meg egyáltalán nem jönnek.
Hát nem lehet nektek könnyű együtt élni velük. Egy légtérben éltek, vagy azért külön van mindenetek csak egy házban laktok?
ugy tünik ez ilyen apos betegség...
Erről én is tudnék sajna mesélni.ráadásul mi együtt élünk a párom szüleivel...
Nem egyszerü...
:-) Csak kiderül, még azért elég "sokat" kell menni dokihoz. De ha megszületik akkor tényleg nem titkolhatja tovább.:-)
Igazából ő a fiát sem kedveli nagyon, sőt engem sem. Igazából nem tudjuk miért van ez így, de nem sokan kedvelik a bácsit azt meg kell hagyni. De már megszoktuk. A babámnak így is lesz 2 nagymamája és 1 nagypapája akik már borzasztóan várják és szeretni fogják. Sőt már most szeretik.:-) A másik nagypapa és a felesége "nagymama" meg nem érdekelnek. Egyék meg amit főztek, erre az álláspontra jutottunk.
Mi is kibírjuk már ezt a 3 hónapot, akát bizonytalanságban is. Igazából csak nevetek a gyermeken.:)
Hát ha amúgy sem kedvelitek,akkor végül is mindegy. Csak nem esik jól az embernek, ha nem várják a babáját.
Hát igen, nem olcsó. Én bevallom akkor inkább már megvárnám míg megszületik, majd akkor kiderül, vagy talán esetleg egyik uh-n végre megmutatja magát.:-)
Amikor mesélték akkor pont az jutott eszembe, hogy elmesélem nektek, mert olvastam, hogy ebben a helyzetben vagy, hogy már ilyen is létezik.
Az após egy nem közkedvelt ember igazából, a többiek örülnek neki és ez számít.
Szia!
Nekem is elküldöd a webáruház címét? Köszi!
Ez számomra annyira hihetetlen. És szomorú.:( Nálunk hatalmas az érdeklődés, néha már túlságosan is...már ha lehet ilyet mondani.
Igen, én. Vicces a gyermekünk.:) Ruhákat elég nehéz így vásárolni, mert a legtöbb azért nem unisex,mindegyikre rácsempésznek valamit,ami miatt csak kislányok/kisfiúk hordhatják. Húha, nem olcsó vizsgálat.
Az apósok sokszor furcsák. Az enyém el se hitte, hogy terhes vagyok. Nem érdekli az unoka, de már nem érdekel. Utána se jöjjön, mert nem engedem be.
Te írtad, hogy nem tudod mi a babátok neme? Ma beszélgettem egy lánnyal. Az ő testvére a 3. babát várja és csak akkor akarta megtartani ha lány, mert már 2 fia van. Ezért felkereste Czeizel Endrét, aki ajánlott neki egy vérvételt, amit kiküldtek Floridába és ott megvizsgáltak. Így kiderült, hogy kislánya lesz. Ez 70.000.-Ftba kerül. 20.000 a vérvétel, 50.000 a szállítás. Így a baba megmaradt. Már mik vannak?!
:(
Igen, de ülni tudok, akkor nem fáj.
Végül nem, mert eléggé gyakori lett a keményedés (ha ugyan az volt),és nem akartam kockáztatni. Barátnőm azt mondta, hogy józanon nem lehetett volna elviselni. ;)
Még mindig fájsz? A mozdulattól csípődött be?
Lujzika, szerintem se foglalkozz a sógornőddel, mondjon, amit akar. Én sem vagyok kis darab,örülök, ha 100 kilónál megállok a terhesség végén. Nem terveztem ilyen nagydarabon teherbe esni, de nem akartunk tovább várni.
Fiamette,nekem is elküldenéd a webáruház címét?
Sziasztok!
Itt voltak anyósomék, megmutattuk nekik a legkisebbet. Totál elérzékenyültek, bár nekem apósom reakciói néha nagyon nem tetszenek. De ez ugye az én bajom. Hogy ő majd megmutatja a gyereknek, hogy hogy kell a nőkkel bánni. Na persze, abban nem lenne köszönet...
Lányok, én most megyek, lehet,hogy este még felnézek!
Reggel megyek a terhelésesre, utána jövök!
Köszönöm nektek a sok írást, jól esik, hogy mellettem álltok!
Szép estét nektek!